Wkidk

Hvordan til at spise brie


Brie ost kommer fra departementet Seine-et-Marne-regionen i Frankrig tidligere kendt som "Brie". Det er lys i farven, ofte fundet med en spiselig hvid skorpe, og det kan have en lille gråligt skær under skorpen. Det kan have en antydning af ammoniak. Aged Brie vil have en stærkere smag og skorpen bliver smuldrende.

Her er nogle tips om, hvordan at tjene denne lækre krydrede ost.

Steps

Hvordan til at spise brie. Overvej en klassisk og enkel metode, såsom servering med kiks og skiver af frugter som æbler eller bær.
Hvordan til at spise brie. Overvej en klassisk og enkel metode, såsom servering med kiks og skiver af frugter som æbler eller bær.
 1. 1
  Overvej en klassisk og enkel metode, såsom servering med kiks og skiver af frugter som æbler eller bær.
  • Bring Brie ost til stuetemperatur.
  • Serveres med kiks eller frugt skiver.
  • Scoop Brie med kiks og frugt skiver og spise.
 2. 2
  Bage brie. Der er mange alternativer, når det kommer til bagning brie. Prøv tranebær bagt brie for en sød, efterår twist.
 3. 3
  Gør brie da croute som er en lille hjul brie dækket med puff phyllo wienerbrød, børstet med et æg vask, og bages indtil dejen er gylden. Lad stå et par minutter før servering.
 4. 4
  Give gøre Krabbe fyldte laks en prøve! Hvad kunne være bedre end bagt laks proppet med en blød og cremet brie fylde sammen med peberfrugter, løg og sprøde pinjekerner.
 5. 5
  Overveje at lave en pesto og ost spredes med brie. Great for casual sammenkomster eller en snack for dig selv!
 6. 6
  Serveres brie med vin. Blød ost som brie tendens til at parre godt med tør Riesling, Marsanne eller Viogner vine. En lettere rødvin, såsom Pinot Noir fungerer også godt for det er den delikate endnu rig smag, der står i kontrast pænt med mellowness af brie.

Tips

 • Serveres små mængder Brie som en appetitvækker. Serveres Brie som en appetitvækker, når du planlægger et lettere måltid. Brie er meget rig prøvesmagning og påfyldning.
 • En anden måde at tjene, er at pakke Brie i alufolie og bages i ovnen indtil varm og blød i midten. Dette gør osten nemmere at sprede på brød eller kiks og gør en flot kontrast til koldt frugt på siden.
 • Yngre Brie er blødere og melty i tekstur. Ældre Brie er mere smuldrende og har en stærkere smag.
 • Når du forventes at afskære et stykke brie selv, så prøv ikke at ændre den generelle form og udseende af den resterende del. Tynde skiver fra fælgen mod midten fungerer bedst. Anyway, bør du ikke efterlade andre med skorpe.
 • Spis sværen sammen med den bløde indhold, lære at værdsætte kombination.
 • Fedtindholdet er overvurderet af de fleste forbrugere. Etiketten angiver den procentvise (teneur en matière grasse) baseret på det tørre produkt. Da Brie indeholder omkring 40% vand, bør man ganger dette tal med 0,6 for at opnå en mere realistisk skøn.
 • Selvom du kan spise ost uden brød eller kiks, er du ikke meningen at gøre det, når din vært tilbyder brød. Bare sætte den på brødet.
 • En masse snak om den rigtige temperatur, og præ-opvarmning af osten er ikke meget fransk. Produktet er godt som det er.

Advarsler

 • På grund af den (omend meget lille) risiko for listeriose ikke spiser ost af upasteuriseret mælk, når du er gravid. Disse oste siges at smage bedre, men er sjældent eksporteres. Man typisk køber det fra landmanden, der har gjort osten selv.