Wkidk

Hvordan til at skrue ned en drink

Når du er i en social situation, er det muligt, at du vil blive tilbudt en alkoholisk drik af din vært. Når folk kommer ind i partiet tilstand de kan være tilbageholdende med at tage "nej tak" for et svar, men du har dine grunde. Hvordan du skruer ned for tilbuddet uden at virke som en lyseslukker?

Steps

Hvordan til at skrue ned en drink. Tilbagegang, og tilbyder en høflig undskyldning.
Hvordan til at skrue ned en drink. Tilbagegang, og tilbyder en høflig undskyldning.
 1. 1
  Afvise yndefuldt. Nogle gange kan en høflig ord vil gøre det trick, og der er ingen grund til at gå i detaljer.
 2. 2
  Tilbagegang, og tilbyder en høflig undskyldning.
  • "Nej tak, men en kop kaffe ville være vidunderligt, hvis du har nogen."
  • "Nej, tak. Jeg drikker ikke i aften."
  • "Nej, tak. Jeg drikker ikke."
  • "Nej, tak. Jeg er nødt til at køre min venner hjem."
  • "Nej, tak. Jeg nødt til at køre selv hjem."
  • "Nej, tak. Jeg har glemt min udpeget chauffør".
  • "Nej, tak. Jeg er ikke tørstig i øjeblikket."
  • "Tak, men jeg pacing mig selv."
  • "Tak, men jeg er stadig hang over fra i aftes."
  • Hvis de insisterer, så skal du insistere så godt. "Tak for tilbuddet, men jeg ville virkelig hellere ikke."
  • "Tak, men nej. Måske en anden gang."
  • "Jeg har det fint lige nu, kan jeg tage dig op på det i en lille smule," således tvetydigt udskyde drink til et senere tidspunkt (eller slet ikke).
 3. 3
  Medbring en lokkedue. Hvis det, du undgår er alkohol, så spørg i stedet for sodavand, juice, saftevand, kaffe, te, ikke-alkoholiske mousserende cider eller vand. Selv barer holde disse poster rundt. Uanset om du drikker det, kan have en drink stoppe folk fra at tilbyde en anden.
  • Hvis du er i en bar, bede om en sodavand eller mineralvand i en kort glas (hvis de tjener sodavand i større), tilføje en opsigt halm i stedet for fedt halm og en skive lime eller citron. Ingen vil vide. Og hvis din sædvanlige drink er en blandet drink - siger en tranebær vodka, bare bede om en tranebærsaft. Det ser det samme i isen. (Dette er også godt, hvis du forsøger at skære en person ud på en bar uden dem opdager det. Efter de første par drinks du kan ikke smage alkohol længere, alligevel.)
  • Mange blandede drinks kan bestilles "jomfru", hvilket vil sige uden alkohol. Prøv en jomfru pina colada eller jomfru daiquiri.
  • Bestil en alkoholfri mixed drink ved navn. Nogle, såsom Shirley templet og Roy Rogers, er kendt for at være ikke-alkoholiske. Andre er mindre kendte, med navne, der kunne holde dine venner gætte, medmindre de er mangeårige bar-gængere eller selv bartendere.
 4. 4
  Hverve allierede. I en bar eller restaurant, informere diskret Vent personale at du ikke vil være at drikke, eller at du undgå alkohol. Spørg bartender at udelade alkohol, hvis nogen køber dig en drink. Du kan endda på forhånd aftale, hvad du gerne vil, når du bestiller din "sædvanlige". Dette er især nyttigt med heavy drinking venner eller venner, der køber skud.
 5. 5
  Holde travlt. Gøre samtale, nyde måltidet eller forretter, tage billeder med (eller af) andre gæster, eller har et gå på dans. Enhver af disse aktiviteter vil give dig, dine værter, og dine venner noget at gøre udover at forsøge at give dig drinks.
 6. 6
  Tilbyd at være den udpegede driver. Fortæl dem, vil du nødt til at køre senere, eller at du er den udpegede driver til en gruppe. Bedre endnu, melder sig som en udpeget chauffør i forvejen af ​​drikke tilbud. De fleste mennesker vil synes, du vælger at ikke drikke, fordi du kører i stedet for at vælge at køre, fordi du ikke drikker. En fornuftig vært skal droppe spørgsmålet ret dengang og der.
 7. 7
  Forklar dine grunde til ikke at drikke eller lave en overbevisende undskyldning. Mens en simpel "Nej tak" skulle være nok, nogle værter er særligt insisterende, og i nogle kulturer, at afvise en drink decideret ofte ses som utaknemmelige og fornærmende. Tilbyd en grund eller undskyldning, og afdramatisere spændingerne. Bare være fast og ikke vakle, eller gøre noget for at gøre det til at ligne du måske være overbevist om at ændre dit sind. En fast grund, selv en opdigtet eller humoristisk én kan overbevise nogen, at din afvisning af at drikke er mere end simpel modvilje eller ubeslutsomhed. Her er nogle almindelige undskyldninger / grunde, undere:
  • Du forsøger at tabe sig, skære kalorier osv.
  • Lægen rådede dig til ikke at (interagerer dårligt med medicin osv.)
  • Lent
  • Du er overfølsom
  • Du har en stor dag i morgen
  • Du har en tidlig morgen udnævnelse
  • Du er nødt til at køre hjem
  • Du føler dig dehydreret eller under vejr
  • Du bedring, eller stadig er syge og på antibiotika eller anden medicin, som ikke kan kombineres med alkohol
  • Du havde alt for meget natten før og kan næppe stå til at være i samme rum med det
  • Du føler dig kvalme. Det kan være noget, du spiste.
  • Du er gravid. Hvis personen er en fremmed, så vil de aldrig vide dig løjet (medmindre du er en mand)
  • Du træner til OL. Hvis din vært har en sans for humor, vil de grine (medmindre du ligner en atlet, i hvilket tilfælde de vil spørge, hvad du træner for). Derefter kan du gå på at fortælle en sjov historie om den tid du forestillet dig en gymnast på legepladsens abe barer...
  • Du er en inddrive alkoholiker. Hvis du er upfront om at være en bedring alkoholiker, kan du finde de er ikke kun undskyldende men også blive støttende og mere hensynsfuld.
  • Det er i modstrid med din religiøse overbevisning. Hvis du har religiøse eller andre fast overbevisning, at drikke alkohol er forkert, bare sige det. Hvis din vært er uvillig til at respektere din religiøse overbevisning, kan du lige så godt ved, at op foran. Nogle mennesker anbefaler ikke at sige noget til effekten af ​​overholde dine overbevisninger, som påstår, at din tro er en personlig beslutning, og at din vært og andre gæster kan føle sig fornærmet, fordi ved at sige, at du forsøger at gøre det rigtige ved ikke at drikke, du antyder, at de gør de forkerte ting ved indtagelse af alkohol. Værre endnu, dem, der gør denne anbefaling peger på muligheden for, at en opvarmet samtale om etik og religion kan opstå. Men hvis din grund til ikke at drikke er din religiøse overbevisning, er det svært at se, at lyve om det er næsten lige så høflig, som det er hyklerisk. Du bør være i stand til at holde fast i dine overbevisninger uden at skubbe dem på andre. Hvis ikke, kan du ikke være klar til situationer, hvor andre vil være indtagelse af alkohol.
  Hvis du simpelthen ikke nyder at drikke, kan folk have svært ved at forstå dette, så du kan være bedre stillet med en undskyldning.
 8. 8
  Tag en og hold den. Hvis du absolut skal tage drikke, husk at du ikke er forpligtet til at drikke det. Hvis du allerede har modstået drikke, så det faktum, at du bærer drink rundt uden nipper eller roligt opgive det uberørt burde ikke komme som nogen overraskelse for din vært.
 9. 9
  Dump det. Hvis du føler dig utilpas eller fristet holde drikke, eller hvis du har været at holde den i lang tid, slippe af med det. Brug skøn, når dumping en uønsket drink. Husk, at der ikke har et glas i hånden vil sandsynligvis blive bemærket efter et stykke tid og du vil begynde afslaget processen forfra.
  • Tilbyde det til en ven, og se, om de vil tage det. Affald, der ikke ønsker det ikke.
  • Hvis du er på en persons hjem og har adgang til det fri, kan du dumpe drink udenfor. Prøv at dumpe bare væsken og bære glasset med is og rester af drikken rundt.
  • Undskylde dig selv på toilettet og hæld væsken ud i vasken.
  • Hvis du har fået tilbudt en dåse øl, tage det ind i badeværelset og hæld det ud. Så refill dåsen med koldt vand. De kan ikke se indholdet, så ingen vil vide. Du kan ses nipper det, og når de får tilbudt en frisk øl, kan du fortælle dem, at den kan er fuld, og du ikke er klar til endnu en, endnu. Man kan, omhyggeligt og diskret genfyldes, kan narre folk hele natten.
  • Hæld aldrig en drink i en stueplante eller potteplante. Det kunne dræbe planten, skal du oprette en klæbrig rod, eller tiltrække bugs.
  • Indstil din drink i et område med mange tømmer og gå væk.
 10. 10
  Husk, at det ikke er dig, det er dem. Hvis nogen skubber alkohol på dig, efter du er faldet, så det er dem, ikke er høflig. Mange mennesker vælger at undgå alkohol for en række forskellige årsager, som er nogens business, men deres egne. Du skylder dem nogen yderligere forklaring, især hvis du allerede har nævnt en grund eller undskyldning. Lad ikke nogen pres på dig til at have en drink, og ikke tillader dem sætte dig i en position, hvor du nødt til at "gøre en sag" for, hvorfor du ikke drikker. Hvis værten fortsætter med at forpeste du om spørgsmålet, foregive en sygdom, tak din vært for en vidunderlig tid (ie), og orlov.
 11. 11
  Må ikke deltage i fremtidige partier som dette. Hvis du har en hård tid at være fast, eller denne vært har svært ved at tage "nej" for et svar, bare ikke gå næste gang. Når venner spørger, hvorfor du ikke deltage, sige sandheden. Sige: "Jamen, sidste gang jeg gik, det syntes alle nogen bekymrede sig om var at se mig drikke. Jeg er ligeglad at feste på den måde (med alkohol eller narkotika) noget mere. Indtil jeg er sikker på, at min" nej "vil være accepteret, og jeg vil ikke blive plaget hele natten, jeg ikke kommer til at gå. " Det burde tage sig af problemet, fordi dine venner vil passere, hvad du sagde på værten, og i fremtiden vil man være opmærksom på ikke at fornærme dig på denne måde igen.

Tips

 • Folk vælger ikke at drikke for en række forskellige årsager. Din grund er virkelig nogens bekymring, men din egen, og en enkel "nej, tak" er mere end tilstrækkeligt.
 • De fleste rigtige venner vil acceptere "nej" nådigt. Hvis du ikke drikker alkohol overhovedet, tilbyde at være en "on-call" udpeget chauffør til fester. Det giver dig en grund til at undgå alkohol, og de fleste venner er villige til at betale for din gas for at undgå kørsel beruset.
 • Spørg din vært om en blandet dorn eller andet Drikoffer indeholder alkohol. Hvis du fortæller din vært før partiet, kan de være villige til at afsætte nogle alkoholfri punch for dig at drikke.
 • Hvis det er muligt, at give værten forhånd, vil du ikke være at drikke. Giv dem uanset af hvilken grund, du gerne vil, men lad dem vide, du er en ikke-drinker før indsamling. Spørg, om der vil være ikke-alkoholiske genstande eller frivilligt at bringe noget.
 • Fortæl en nær ven eller to og arbejde buddy-systemet. Engang du bare brug for backup til at afværge en anmassende vært, nogen til at blande dig, at ikke-alkoholiske drikke eller nogen at skifte emne, før værten insisterer... igen.

Advarsler

 • Stol på dine instinkter. Hvis du har lyst til en drink bliver påtvunget dig af nogen, du ikke har tillid til, enten ikke tage det eller tage det og ignorere det eller bekvemt "miste" det.
 • Hvis du tror du er i nogen form for fare, forlade det samme og behøver ikke bekymre dig om pasning dine manerer i processen.
 • Hvis du ikke har tillid til den person, der tilbyder drikken, ikke tage det. Skruppelløse mennesker kan og nogle gange sætte tingene i drikkevarer, der ikke bør være der.
 • Aldrig ødelægge ejendom eller planter til at disponere over en drink.
 • Hvis du ikke er vandtrug, ikke hænge omkring nogen, der ville tvinge en drink på dig.
 • Husk! Det er bedre at forebygge end at helbrede!