Wkidk

Hvordan til at sætte i en over jorden pool

Der er mange over jorden puljer på markedet i dag, der tilbyder timevis af sjov for hele familien og god motion, når vejret er bare for varmt til andre aktiviteter. Hvordan at sætte en over jorden pool i afhænger af den type og kvalitet, du valgte.

Steps

Hvordan til at sætte i en over jorden pool. Vælg den type pulje, du vil installere.
Hvordan til at sætte i en over jorden pool. Vælg den type pulje, du vil installere.
 1. 1
  Vælg den type pulje, du vil installere. Der er enkle vinyl puljer, der understøttes af en børsintroduktion krave og tunge lang tids brug puljer, der har aluminium væg paneler og øvre og nedre indramning skrifter, så selvfølgelig installationen vil variere meget.
 2. 2
  Udvælge en plads i din græsplæne, som er egnet til puljen. Dette synes simpelt nok, men faktisk er der en masse overvejelser. Jorden skal være temmelig niveau, fri for store sten og klipper. Du er nødt til at have adgang til en jordfejl beskyttet udendørs stikkontakt. Prøv at lokalisere pulje i et åbent solrigt område, væk fra træer og store buske, vil de ofte falder blade og insekter ind i din pool hele sommeren lang.
 3. 3
  Vælg din pool. Størrelsen og formen vil afhænge af den plads, du har til rådighed, dit budget, og antallet og erfaring svømmere, der skal bruge det. De simpleste pools er omkring 12 meter i diameter, og 40 til 48 inches dyb. Disse er normalt understøttet af en ramme af metal stillinger og top skinner eller en oppustelig flotation ring. Du måske ønsker at investere i en solid sidet oval pool, og disse kan være så stor som 24 fod med 36 fod, 5 meter dyb. Indstilling af en af ​​disse op er kompliceret, og arbejdskrævende, så denne artikel vil beskæftige sig med de mindre, enklere modeller.
 4. 4
  Niveau et areal større end puljen størrelse. En tolv fods pool bør have en base omkring 15 fod i diameter, og kan udjævnes ved hjælp af en straight 2X4 bord, og en fire fod tømrere (ånden) niveau. Hvis poolen du har valgt har en oppustelig ring til at støtte det, og kommer med en plastik jorden klud, kan du være i stand til at sætte den op direkte på græsset, så læg brættet ned på sin kant direkte på græsset, og sted niveauet på toppen af ​​det. Hvis boblen er centreret eller næsten centreret, er du niveau. Vend brættet 90 grader og tjekke for niveauet i denne retning, og hvis bestyrelsen er stadig niveau, du er god til at gå.
 5. 5
  Grade et område for metalindrammede eller fast sidet puljer. Igen måle et areal lidt større end puljen. Fjern græs med en skarp skovl, og glatte muldjord i dette område. Spred et jævnt, plant lag ren bygherre sand over det afisolerede området, og ved hjælp af din 2x4, jævn og det. Du kan pakke denne sand ved at vande den med en sprinkler, eller bruger en pladevibrator. Afhængigt af hvilken type af jord, du arbejder i, og græsset vokser der, kan dette være en opslidende projekt.
 6. 6
  Opsætning af sidevæggene, hvis du har en glasfiber eller metal walled pool kit, fastgør leddene med maskinen medfølgende skruer, og sæt sand wedge rundt inde i bunden af poolen i overensstemmelse med producentens anvisninger. Du kan nu placere foringen inde i væggene, så den øverste hænge over ydersiden af ​​væggen 2 til 3 inches, og midlertidigt at sikre det med tøjklemmer plads omkring 18 inches fra hinanden. Når foringen er ophængt omkring pool vægge, vil du ønsker at kravle over i puljen og sprede det jævnt omkring bunden, trækker slæk eller rynker mod væggene fra centrum. Når foringen er glattet og trak jævnt, oprulle den øverste trim og klik den på plads, sikring af liner.
 7. 7
  Fold groundcloth hvis din pool har en, og spredt ud foringen på toppen af det. Hvis puljen har en flotation ring, puste det og sprede det ud i en cirkulær måde, og træk bunden af ​​liner ud fra centrum, så det ligger fladt.
 8. 8
  Stå op din metal bærestolper, sætte dem på plastik bundplader, hvis det er udstyret. Slut de øverste skinner som du installere de stillinger, for at støtte forsamlingen. Sørg for at du glider posten gennem nogen slots eller ærmer indbygget i den linje, som du går. Topskinnen skal glide gennem en syntes rør i toppen af ​​foringen. Med den øverste skinne samles helt omkring poolen omkreds, er du klar til at kravle ind og sprede liner jævnt omkring poolen bunden.
 9. 9
  Fyld poolen med vand, omkring en eller to inches dyb, og se efter lave eller høje steder, hvor vanddybden er ikke lige. Dette er ikke for meget af et problem i midten af ​​puljen, men omkring omkredsen, kan det være alvorlige problemer, selv forårsager puljen væggen til at mislykkes, da trykket af vandet er det støtter sidevæggene, og det skal være lige. Hvis vandet synes at være den samme dybde omkring omkredsen af ​​puljen, fortsæt med at påfylde det.
 10. 10
  Installer slangerne til dit filter system, mens puljen er påfyldning. Disse normalt tillægger forskårne huller i poolen, og klemme til filtret pumpesamlingen med skrue gevind spændebånd, og bør være enkel nok, hvis du følger producentens anvisninger nøje.
 11. 11
  Saml din pool stigen ifølge producentens anvisninger, være omhyggelig med at stramme alle skruer godt.

Tips

 • Den oppustelige ring puljen er den hurtigste og nemmeste pulje til at installere, men ringen vil reducere det samlede areal af puljen betydeligt.
 • Et stort badekar, eller et stykke tæppe eller gummimåtte til rengøring svømmerens fødder vil hjælpe med at holde poolen ren.
 • De fleste pool pumper kræver 120 volt el, og det anbefales ikke at køre dette på en forlængerledning, så installere tæt på en stikkontakt, hvis det er muligt, eller har man installeret med HFI beskyttelse.
 • Bunden af ​​puljen skal være så vandret som muligt, og pleje skal tages for at fjerne eventuelle pinde, kviste, sten, legetøj eller andet affald, der kan punktere pool liner.
 • Placeringen af ​​puljen er meget vigtigt. Skråninger, nedenunder træer og stenede områder er ikke egnede til over jorden puljer.

Advarsler

 • Små børn bør beskyttes mod for meget sol, og ved hjælp af en høj SPF vandtæt solcreme anbefales.
 • Må ikke nogensinde dykke eller hoppe ind i en over jorden pool.
 • Over jorden puljer kræver tilsyn, ligesom enhver anden pulje. Lad ikke børn lege i dem uden opsyn.
 • Nogle jurisdiktioner og forsikringspolicer forfattere kræver et hegn omkring din pool, men det er altid en god idé.
 • Hvis poolen er sat op på ikke-nivelleret jorden, kan væggen kollapse forårsager, hvad der er beskrevet som "katastrofal" fiasko.

Ting du behøver

 • 4 fod niveau.
 • Skovl.
 • Rake.
 • Level område eller område, som kan være jævnet med jorden manuelt.
 • Pool, vedhæftede filer, rengøring af udstyr, og kemikalier.