Wkidk

Hvordan til at ryge en cigar

Ryge en cigar er en fantastisk måde at slappe af eller fejre en særlig lejlighed. Før du ryger en cigar, er du nødt til at vide, hvordan man vælger den rigtige form, skære cigar og tænde cigaren. Belysning en cigar handler om nyder smagen i stedet for at indånde røgen. Hvis du ønsker at vide, hvordan at ryge en cigar som en pro på ingen tid overhovedet, bare følg disse trin.

Steps

Hvordan til at ryge en cigar. Gør dig bekendt med de sorter af cigarer.
Hvordan til at ryge en cigar. Gør dig bekendt med de sorter af cigarer.

Vælg cigar

 1. 1
  Gør dig bekendt med de sorter af cigarer. I stedet for at vælge den første cigar, du vil se, bør du vide, hvordan man genkender hver anden type cigar, og selv bede en sælger om hjælp, når du skal beslutte, om en type af cigar. At være bevidst om de forskellige typer af cigarer vil du føle dig mere vidende, når du rent faktisk begynder at ryge dem. Her er en række cigarer at vælge imellem:
  • The Corona. Denne cigar måler 6 inches af 42-indstillingsring - dette henviser til diameteren af ​​cigar. Denne cigar har en åben fod (den del, der er tændt) og en lukket og afrundet hoved (den del, som du ryger).
  • Pyramiden. Denne cigar har en spids, lukket hoved.
  • De Torpedo. Denne cigar har en bule i midten og et spidst hoved og lukkede mund.
  • Den Perfecto. Det er ligesom de Torpedo, bortset fra det har en bule i midten og to lukkede ender, hvilket gør det en rundere cigar.
  • De Panatelas. Denne cigar måler 7 inches med 38-indstillingsring og er længere og tyndere end Corona.
  • Den Culebra. Denne cigar er lavet af tre Panatelas flettet sammen. Det ligner et tykt reb.
 2. 2
  Vælg en mild cigar (eller et par). At komme i gang, skal du begynde at prøveudtagning et par forskellige typer af cigarer. Må ikke blive for ivrig og købe en hel kasse af samme slags cigar blot konstatere, at du ikke kan stå den første. I stedet finder flere sorter af cigarer, der kan passe til dine behov. Du bør starte med en mild cigar, som ikke kun vil være billigere, men vil have mindre af en intens smag og vil være bedre for begyndere.
  • Jo længere og bredere en cigar er, jo mere intens vil det være. Hvis du er nybegynder, bør du starte med en længere og tyndere cigar i stedet for en lille stumpet en, som vil gøre dig mere tilbøjelige til at hoste.
 3. 3
  Undersøg cigar. Før du køber cigar, bør du forsigtigt klemme det for at sikre, at der ikke er nogen pletter, der er alt for hård eller for blød. Dette kan indikere, at cigar vil give dig en dårlig draw eller at det ikke engang vil være røges. Du bør også se ud for klumper i cigar, og sørg for, at tobakken i slutningen ikke er misfarvet, og at indpakningen ikke er misfarvet enten.
 4. 4
  Opbevar cigar korrekt. Hvis du ejer eller har købt en humidor, en kasse til opbevaring cigarer, så sørg for at gemme dem i boksen med det samme. Hvis du ikke ejer en, så skal du ikke købe mere end et par cigarer, fordi de vil tørre ud i et par dage. Må ikke tage dem ud af deres cellofan pakning enten. Lad ikke en cigar ubeskyttet. Opbevar dem i Tupperware eller andet forseglet beholder.

Skær cigar

 1. 1
  Anbring bladet ned på cigar. At klippe cigar, er du nødt til at skære ind i hætten, som er placeret på hovedet af cigaren at holde det fra udtørring. Ideelt set vil du bruge en guillotine (en enkelt-bladet cutter), men du kan også bruge en rigtig skarp kniv eller klinge. Brug ikke sløve sakse, dine tænder, eller en smør kniv, medmindre du ønsker at rive cigar. Bare tryk på hovedet (eller hætte) af cigar med bladet for at sætte det i stand. Må ikke skåret i det endnu.
  • Ret bladet til det sted, hvor cigar møder wrapper, som ville holde hætten fra falde ned.
 2. 2
  Skær cigar med én "chop". Målet i at skære det er at lade dig ryge cigar uden at ødelægge sin oprindelige form. Hold cigar med den ene hånd og guillotinen med den anden. Placér spidsen af ​​cigaren i guillotinen og skæres i sin kasket, omkring 1/16 til 1/8 af en tomme ned. Skær hætten (eller hoved) i én hurtig chop.
  • Hvis du gør det langsommere eller prøvende, vil du være mere tilbøjelige til at rive wrapper.

Tænd cigar

 1. 1
  Vælge den rigtige lighter. Lang Wood tændstikker eller en butan lighter er at foretrække, fordi de ikke vil ændre smagen af ​​cigar. Brug ikke papir kampe, gas lightere, eller - værst af alt - duftende stearinlys. Du kan også få en cigartænder i butikken.
 2. 2
  Varm tobak i foden af cigar. Foden af ​​cigar er den del, du faktisk lys. Hold flammen under foden uden at røre den, og drej cigar et par gange, indtil maden er jævnt varmet. Dette vil varme op din tobak og gøre det lettere at lys.
 3. 3
  Tænd cigar. Hold flammen foran cigar uden at røre den. Derefter inhalerer lige nok til, at cigar lyser. Sørg for ikke at indånde røgen.
 4. 4
  Let blæse på foden af cigar (valgfrit). Du kan gøre dette for at sikre, at lyset fordeles jævnt. For at kontrollere om cigaren er fuldt belyst, drejes tændte ende mod din mund og forsigtigt blæse på det, de tændte dele lyser orange.

Ryge cigar

 1. 1
  Ryge det. Hold cigar op til din mund og trække i røgen. Så hold det i munden i et par sekunder for at smage det, og derefter lade det gå. Indånd ikke cigar røg. En cigar er ikke som en cigaret. Smagen er beregnet til at nydes, men ikke indåndes.
 2. 2
  Puff og drej cigar hver 30 sekunder til et minut. Fortsæt med at gøre dette for at holde cigaren i god form,. Husk, at en god cigar kan vare 2 til 3 timer.
 3. 3
  Fjern bandet efter tolv pust eller deromkring. Bandet er placeret på cigar for at forhindre tobak tåreflåd, men du vil ikke brug for det længere, når du tændte cigar. Efter tolv eller så pust, vil båndet allerede begyndt at falde på sin egen grund af varmen.
 4. 4
  Nyd din cigar med en alkoholisk drik. Selvom du ikke er forpligtet til at nyde din cigar med en alkoholisk drik, kan en alkoholholdig drik forbedre rygning oplevelse og kan bringe ud smag af cigar. Nogle store drikkevarer til at ryge en cigar inkluderer port, cognac, bourbon eller whisky eller rødvin - især Cabernet Sauvignon.
  • En kop kaffe-baserede drikke - eller kaffe - kan også bringe ud smag i en cigar.
  • Selvom en cigar kan overmande smagen af ​​mange øl, en India Pale Ale (IPA) øl er en perfekt ledsager til næsten enhver cigar.
  • Enhver drik, der involverer Kahlua vil være en stor følgesvend til en cigar.
  • Du kan også nyde din cigar med en Martini.
 5. 5
  Sluk cigaren når du er færdig rygning. Du skal blot indstille den til side i askebægeret. Cigaren slukker sig selv efter et minut eller to, uden at du pustede på den. Før du sætter den ned, forsigtigt blæse gennem cigaren at ekskludere enhver røg, der vil gå forslidt. Genantænding en cigar efter denne periode er gået generelt resulterer i en stærk, bitter smag, som et resultat, foretrækker de fleste aficionados at smide en røget cigar.

Tips

 • Være en høflig ryger. Må ikke kuld (reelle cigarer er 100% biologisk nedbrydelige, i modsætning til cigaretter, men wrappers sommetider ikke er).
 • Prøv 2-3 af en bestemt cigar, før de beslutter, at du ikke kan lide, at linje individuelle pinde, selv i den samme boks, kan variere i smag og tilfredshed.
 • At have en drink med din cigar kan forbedre din oplevelse.
 • Hvert mærke er anderledes. Nogle ophold lit bedre end andre, har nogle dristigere smag. Hvis du starter ud, få en mild stick (normalt en lysere wrapper, såsom en Cameroun, er et godt første cigar).
 • Du behøver ikke konstant at aske din cigar: varemærket for et godt valset cigar er, at asken vil forblive på i slutningen af ​​det for et stykke tid (mange cigarer vil have 1 til 1,5 tommer aske), bare sørg for din aske ikke falder over dig selv.
 • Pas ryge i blæsevejr, vinden kan forårsage en ujævn eller hurtig forbrænding, samt blæser asken ind i dine øjne.
 • Hvis din cigar holder går ud, er det enten ikke en kvalitet cigar eller du har ikke pustede hyppigt nok.
 • Køb en humidor, hvis du vil gemme cigarer i lang tid.
 • Slukning og genantænding en cigar efter en varieret mængde af tid (pænere cigarer generelt holde ud længere) kan tage en vejafgift på smagen.
 • dine egne cigarer tillader dig at se præcis, hvad der er tilføjet og måske tilføje dine egne ingredienser, og kan også være sjovt og billigere end at købe den cigarer.
 • Lær at parre cigarer som dessert eller tilbehør til et måltid.

Advarsler

 • Må ikke bare tænke på de langsigtede sundhedsmæssige virkninger af rygning - der er også mange midlertidige, kortvarige effekter. Enhver form for røg indeholder kulilte, en gas, der opbruger din krop af ilt, og påvirker din fysiske evne, indtil den forlader omkring 6 timer senere.
 • Indånd ikke cigaren! Især hvis du er meget bevidste om de sundhedsmæssige virkninger, vil du vide, at de kan minimeres, (men aldrig fjernet), hvis du ikke inhalere. Cigaretter var meningen, at der skal inhaleres, fordi de har filtre. Nogle cigaretter ikke har filtre selv.
 • På ingen måde er cigarer sunde. Cigarer indeholder 10-40 gange den mængde nikotin, som en cigaret har. Egentlig absorption varierer baseret på hyppigheden af ​​puffing, inhalation osv., og er ikke kendt.
 • Der er en tilstand kendt i cigar verden som "cigar sygdom." Det er mere udbredt blandt ikke-rygere eller folk der ikke ryger ofte, og er en væmmelig / svimmel følelse, der kan være ledsaget af opkastning. Hvis dette sker, har du ikke overdosis af nikotin, men nye rygere bør være opmærksomme på dette, og bør starte ud med mildere / mindre cigarer.
 • Selv bare puster vil have nikotin og andre ingredienser absorberes af slimhinden i munden.
 • Overveje at gøre dine egne cigarer (se relaterede artikler), og fyld det med noget mindre skadeligt end tobak, hvis du virkelig har lyst til at lys og røg noget.
 • Dit helbred risikoen er proportional med din eksponering.