Wkidk

Hvordan til at returnere en spædbarn under safe haven love

I alt 50 Europa og Puerto Rico, er der sikker havn love, for en forælder at overgive et nyfødt barn til udpegede 'tilflugtssteder ". Designet til at beskytte spædbørn fra vanrøgt eller misbrug, de fleste stater ikke stille spørgsmål om, hvorfor du vende forældremyndigheden over barnet. Hvis du eller nogen du kender, er gravid og ikke føler, at barnet kan hæves sikkert under pleje af begge forældre, kan barnet være normalt afkald uden risiko for retsforfølgelse.

Steps

Hvordan til at returnere en spædbarn under safe haven love. Surrender spædbarnet inden for den juridiske tidsramme i henhold til den relevante lovgivning for din tilstand.
Hvordan til at returnere en spædbarn under safe haven love. Surrender spædbarnet inden for den juridiske tidsramme i henhold til den relevante lovgivning for din tilstand.
 1. 1
  Forskning de safe haven love i din tilstand. Den sikker havn loven er fra stat, ikke køre af føderale lovgivning. Find ud af hvad dine rettigheder er, med hensyn til juridisk immunitet, hvor og hvem du kan slå over barnet, og aldersgrænsen. De fleste stater kræver spædbarnet være under 72 timer, mens nogle stater har op til en måned for moderselskabet til at beslutte (se "Tips"). Lær, hvad de konkrete love er for din jurisdiktion.
 2. 2
  Kom op med en plan. Hvis du kan, diskutere det med en anden person, hvis udtalelse man tillid til, uanset om det er den anden forælder, din familie, venner, en læge eller en religiøs leder. Beslutte, hvor du vil føde, og hvor du vil udlevere barnet, og om du har brug for nogen til at ledsage dig for support. Du kan endda overveje at en anden person fungerer som din agent i stedet overdrage barnet selv.
 3. 3
  Føder barnet. Hold barnet sikkert, varm og næring. Wrap ham eller hende i et tæppe eller endda en sweatshirt. Foder og ændre barnets bleer når det er nødvendigt. Beskyt baby fra misbrug. Hvis du eller barnet er truet, så ring til politiet med det samme.
 4. 4
  Surrender spædbarnet inden for den juridiske tidsramme i henhold til den relevante lovgivning for din tilstand. Bring barnet til forudbestemte sikker havn, og bede en embedsmand, hvis de er den rette person til at modtage et spædbarn for akut varetægt under nødhavn loven.
  • De hyppigste tilflugtssteder er brandstationer og skadestuer på sygehuse, men tjek din statens krav, så du ikke løber ind i problemer.
  • Du kan blive bedt korte medicinske spørgsmål eller være underlagt en kort fysisk undersøgelse, afhængig af din kompetence love.
 5. 5
  Spørg om fra kære. At give dit spædbarn op er ikke en nem beslutning, og nogle gange følelser kan være overvældende. Må ikke være bange for at bede om støtte - disse følelser er almindelige og aftapning dem op kan være farligt.

Tips

 • Til dato har cirka 49 stater og Puerto Rico vedtaget sikkert tilflugtssted lovgivning. Fokus i disse love er at beskytte nyfødte. I cirka 13 lande kan børn, der er 72 timer eller yngre opgives til en udpeget nødhavn. Cirka 16 stater og Puerto Rico acceptere spædbørn op til 1 måned gammel. Andre stater angiver varierende aldersgrænser i deres vedtægter.

Advarsler

 • Må ikke misbruge eller forsømme barnet. Hvis der er tegn på misbrug eller forsømmelse, når du afleverer barnet, vil du være potentielt ansvarlig for retsforfølgelse.
 • Må ikke aflevere barnet i døren til sikker havn, og forlade. Du skal fysisk aflevere barnet til den rette myndighed. Hvis du springer fra et barn i en kirke, hvor dette er tilladt, skal du være sikker på en passende person til stede til at modtage barnet.

Ting du behøver

 • Bleer
 • Varmt tøj
 • Carry kurv eller lignende til baby
 • Medicinsk information