Wkidk

Hvordan til at praktisere bæredygtigt landbrug

Hvis du ønsker at dyrke bæredygtigt, er der visse foranstaltninger, du har brug for at foretage for at bevæge sig mod dette mål. Og hvis du leder efter en gård, der praktiserer bæredygtige metoder, så kan du bruge disse trin som dine kriterier.

Steps

Hvordan til at praktisere bæredygtigt landbrug. Må ikke forveksle en "bæredygtig" med "økologisk".
Hvordan til at praktisere bæredygtigt landbrug. Må ikke forveksle en "bæredygtig" med "økologisk".

Første del: designe din drøm gård

 1. 1
  Må ikke forveksle en "bæredygtig" med "økologisk". En organisk mærket betyder, at maden er dyrket eller hævet uden brug af syntetiske kemikalier (men der er undtagelser).
  • Masser af mennesker forveksler bæredygtigt landbrug med økologisk landbrug. Begge har til formål at bruge mere økologisk fornuftige praksis, men de bliver bedømt af et særskilt sæt af standarder.
  • Økologisk landbrug, især når de udføres på en stor, industriel målestok, kan stadig skade miljøet og true folkesundheden i en række forskellige måder: økosystemer kan stadig blive ødelagt af udbredt monokultur, pesticider kan stadig anvendes; jordbunden kan stadig blive tømt for næringsstoffer og organisk stof, forurening kan stadig blive oprettet, og ublu mængder af fossile brændstoffer kan stadig blive brugt (og spildt), alle under et økologimærke.
 2. 2
  Vide, hvad bæredygtighed betyder: Landbrug et enkelt område, så den producerer fødevarer på ubestemt tid. For at bevæge sig i denne retning, en gård har at:
  • undgå irreversible ændringer i jord (for eksempel, erosion)
  • trække nogen ressourcer fra miljøet, som ikke kan genopfyldes (for eksempel ikke bruger mere vand, end der kan udskiftes regelmæssigt af nedbør)
  • producere nok indkomst til at forblive en gård i lyset af verdensomspændende farm konsolidering og udvikling af infrastrukturen
 3. 3
  Overveje kilden. Bestemme, hvor dine ressourcer kommer fra, og uanset om du tager mere end kan udskiftes, enten gennem naturlige processer eller dine egne praksis.
  • Hvor er dine ressourcer og input fra? Tænk specifikt om vand, energi, jord ændringer, og foder (hvis du har husdyr). Også tænke langsigtet, kapitalinvesteringer, såsom strukturelle byggematerialer, værktøj osv.
  • Husk på, at ingen af ​​gårdens er en ø: komplet selvforsyning er ikke et krav for bæredygtigt landbrug. Langsigtet stabilitet og produktivitet er. De mere vedvarende og varieret dine ressourcer er, vil jo længere din gård sidste.

Del to: foretage ændringer

 1. 1
  Fjerne affald. Der er ingen "væk" til "smide" til. Alt er tilsluttet. De tre "R" s Her gælder mere end nogensinde: reducere, genbruge, genvinde. Det vil ikke kun være mere bæredygtig, men det er billigere, også.
  • Undersøg hver en bid af skrald og affald, at din operation producerer og spørge "Hvad kan jeg ellers gøre med dette?"
  • Hvis du ikke kan gøre noget med det at gøre, så prøv at tænke på måder en anden i fællesskabet kan bruge det. Vær kreativ.
 2. 2
  Tilskynde mangfoldigheden i gården. Hvis du vælger "polykultur" over "monokultur" resulterer i mindre spild og ofte reduceret forbruget af fossile brændstoffer.
  • Brug sorter og racer, der er godt tilpasset til forholdene i din locale, snarere end avlet til maksimal produktivitet og opbevaring (med et offer i hårdførhed og smag).
  • Roter afgrøder og græsarealer. Brug følgesvend plantning og grøngødning til at holde jorden konstant frugtbare og for at forhindre muldlag tab. Lad ikke nogen stykke jord mister en uerstattelig mængde af næringsstoffer.
  • Hold planter og dyr rundt der indirekte gavne gårdens stabilitet og produktivitet. For eksempel, tilføjer røllike og brændenælder til den ernæringsmæssige værdi af planter dyrket i nærheden af ​​dem, samt øge den flygtige olie indholdet af planter dyrket med olier. Plant ekstra basilikum til at tjene som et insekticid, og holde perlehøns rundt for at holde flåter i skak. Da de strejfe din gård (og det omkringliggende landskab), guineas spiser flåter efterladt af browsing hjorte off høje græsser. De er traditionelt kendt for at dræbe eller holde klapperslanger væk samt.
  • Hæve både husdyr og afgrøder, og oprette et gensidigt gavnligt forhold mellem dem. Den enkleste måde at gøre dette på er at bruge gødning fra din besætning til at befrugte afgrøder og bruge nogle af dine afgrøder til foder husdyr. Hvis du ikke er i stand til at hæve både, finde en nabo, der har specialiseret sig i den modsatte og oprette en udveksling.
 3. 3
  Fremme sameksistensen omgiver gården. Økologi din gård slutter ikke på ejendommen linjer.
  • Plante træer omkring gården, der fungerer som læhegn og også give levested for lokale fugle (som kan bytte om insekter, der lever af afgrøder).
  • Tåler naturlige rovdyr, der holder skadedyr i skak (f.eks slanger, der lever af jordegern, mariehøns, der lever af bladlus, edderkopper, der lever af insekter, der spreder sygdomme til afgrøder).
 4. 4
  Diversificere økonomisk. Et økologisk bæredygtigt landbrug operation vil ikke gøre nogen meget godt, hvis det ikke kan generere et overskud, og holde sig kørende. Medmindre du eller en anden er villig og i stand til at sponsorere gården med en off-farm dag job eller en anden ekstern indtægtskilde, er du nødt til at knuse tal, indtil du er i den sorte.
  • Udnyt de muligheder til rådighed for dig så langt som direkte markedsføring er berørt. Det omfatter: CSA / abonnementer, landmænd markeder, vejene stande, og selv internettet.
  • Værdiforøgelse for produkter er en smart måde at differentiere denne gårdens salat fra gårdens salat. Når du tager din salat og gøre det til en del af lækker burger lavet af sunde kød, der var græs-rejst i dine egne felter, og top det med en skive velsmagende, rød tomat, der voksede i din egen jord, du står til at appellere til et bredere publikum og rake i mere overskud. Med andre ord, ikke bare dyrke en bredere vifte af ting - at gøre en bredere vifte af ting med de ting, du vokser, og overveje at sælge det fra en on-farm butik eller restaurant (såvel som på internettet).
  • Tage højde for alle økonomiske niveau og den etniske gruppe i samfundet. Folk af varierende rigdom søger forskellige ting fra en gård. Visse etniske grupper value landbrugsprodukter, at mainstream samfund har ingen interesse i (for eksempel mange caribiske indvandrere søger mandlige, ukastrerede geder kød samt amarant, en udbredt ukrudtsplante, som de bruger til at gøre en skål kaldes calalloo).
  • Offentliggøre. Tal til alle om, hvad du laver på gården. Giv undervisningsture og workshops. Hold din gård ser nice, fordi hvis det nogensinde kommer til stykket, kan lokalsamfundet kæmpe udvikling forslag, fordi de opfatter din gård for at være et fristed af landbrugs arv.
 5. 5
  Finde gode, pålidelige arbejdskraft. Finde folk, der er forpligtet til bæredygtigt landbrug (ikke bare fuske i det), og som ikke er bange for at få deres hænder beskidte som de gælder deres sind.
  • Et reduceret afhængighed af fossile brændstoffer betyder en øget afhængighed af menneskelig arbejdskraft, og ikke kun fysisk, manuelt arbejde - du vil få brug for dygtige medarbejdere, der forstår kompleksiteten af ​​systemet, du kører, og kan forbedre det med enhver beslutning, de gøre.
 6. 6
  Nyd dit liv. Landbrug er hårdt arbejde, men de mest succesfulde landmænd vide, hvornår man kalde det en dag og omgå udbrændthed. Husk hvorfor du landbrug og hvorfor, i særdeleshed, du sigter mod en bæredygtig drift. For de fleste mennesker, er det, fordi de kan lide at vide, de tager afsted jord i bedre form, end de fandt det.

Tips

 • Hvis du har fundet en stor arbejdstager, men du kan ikke råd til at betale dem nok for dem til at gøre en levende, være fleksibel og kreativ. Overvej overskudsdeling og / eller egenkapital bygning.
 • De landmænd, der er mest vellykket på at anvende de drøftede ideer er dem, der kan trinvist observere, eksperimentere, observere, tilpasse og gentag. Ud over dette, detaljerede noter holde om, hvad der virker bedst, hvor temperaturer, nedbør og supplerende brugt vand, og eventuelle andre notater, som kan hjælpe dig i de kommende år. Det er disse bedrifter, der overvinde forskellige udfordringer, og langsomt, men støt, fortsætter med at vokse i både kompleksitet og stabilitet.
 • Øve bæredygtigt landbrug i stor skala kræver en meget anderledes tilgang end på en mindre skala. Skræddersy dit bæredygtighed praksis i overensstemmelse hermed. Forsøg ikke at producere 20 typer af grøntsager og hæve syv typer af husdyr over en grund på 30 hektar, medmindre du har på arbejdsmarkedet, viden og erfaring til at styre det bæredygtigt. Mange landmænd og ranchers, der opererer mere end 50 acres efterligne naturlige græsning, der bygger jord og dyrs sundhed gennem nøje gennemtænkt rotations-systemer.