Wkidk

Hvordan til at planlægge en overraskelse fødselsdagsfest

Det er altid sjovt at smide en surprise party for en ven, og planlægning det og holde det en hemmelighed er den bedste del af det! Så hvis du har fået nogen speciel i tankerne og ønsker at overraske dem, så læs videre...

Steps

Hvordan til at planlægge en overraskelse fødselsdagsfest. Tænk over, hvad slags surprise party, du ønsker at planlægge.
Hvordan til at planlægge en overraskelse fødselsdagsfest. Tænk over, hvad slags surprise party, du ønsker at planlægge.

Del 1: planlægning overraskelse

 1. 1
  Tænk over, hvad slags surprise party, du ønsker at planlægge. Listen over ting, du kan gøre, er kun begrænset af din fantasi. Må ikke bekymre dig om henrettelse endnu. Spørg dig selv følgende spørgsmål og overveje svarene, når du planlægger partiet.
  • Hobbyer. Har personen har nogen fritidsinteresser, de er passionerede omkring? Ville det være muligt og sjovt at gøre surprise party kredser omkring denne hobby? Planlægning af en fodbold surprise party er meget nemmere end at planlægge en skydive surprise party.
  • Likes / antipatier. Husk de ting, som surprisee sympatier og antipatier. Pak surprise party med ting surprisee lide og dit parti vil være et hit. Indlæse den med ting surprisee antipatier og en anden vil være ansvarlig for pos planlægning udvalg næste år.
  • Personlighed. Er personen intenst genert, hvilket gør en surprise party for mere end et dusin mennesker simpelthen en dårlig idé? Eller er den person mere udadvendt, så du tænker at invitere selv folk at surprisee endnu ikke kender.
  • Timing. Er der en god balance kan du finde mellem plukke et tidspunkt, hvor surprisee vil være helt forbløffet og lade alle, herunder den person, der feteret, hygge sig? Picking en tirsdag eftermiddag ville helt sikkert overraske dem, men det kan ikke tilbyde alle nok tid til at slappe af og hygge sig.
 2. 2
  Begynde at planlægge et tema. Som nævnt tidligere, er der tonsvis af forskellige slags overraskelse parter. Her er nogle ideer til overraskelse partier, der kan få dine kreative safter flyder.
  • Kast en overraskelse fest derhjemme. Find nogen, der vil besætte surprisee et andet sted til den tid, det tager at oprette, tekst at bo i kommunikation med din medsammensvoren, at sikre din surprisee ikke kommer hjem hurtigere end forventet.
  • Kast et surprise party i den store udendørs. Skoven eller stranden ville være en stor placering for en overraskelse. Du kunne have en Survivor-tema fest i skoven, eller en luau-tema fest på stranden. Udendørs spil er særligt sjovt på disse begivenheder.
  • Kast en holi (fødsel) dag overraskelse. Hvis surprisee fødselsdag sker for at falde i mellem helligdage, vil de ofte blive tvunget mejetærskeren en fødselsdag med en ferie fest - med halve gaverne. Kast en fødselsdagsfest for surprisee løbet af ferien, og surprisee vil takke Gud for, at nogen endelig anerkendt deres farefulde uheld.
  • Kast en dobbelt-surprise party. Overrask personen en gang, alt imens en anden gruppe af deres venner er slukket i et andet rum. Efter chokket over den første overraskelse har lagt sig, overraske dem igen med den anden gruppe af mennesker!
 3. 3
  Find en chaperone, som vil eskortere surprisee mens andre plan / sat op. Et anstandsdame er virkelig afgørende for overraskelse. Hvis du ikke har en Minder sammen med surprisee kunne surprisee komme og baghold festen før det tilstrækkeligt er sat op.
  • Typisk en bedste ven eller ægtefælle fungerer som en anstandsdame. Dette skyldes, at surprisee føles behagelig med dem, og vil ikke føle nogen social angst, der forårsager ham eller hende forlade uventet.
  • Hvis du planlægger overraskelse fest derhjemme, have anstandsdame tage surprisee shopping, til en film, eller på en vandretur. Plant en fast tid engagement i deres sind. Giv arrangørerne mindst to timer at sætte op. Hvis surprisee kun forventer at være ude af huset for en kort tid, vil de fange på når anstandsdame holder afbøje og forsinke.
  • Har anstandsdame gøre noget sjovt med surprisee. En kedelig udflugt vil gøre surprisee ønsker at gå hjem før. Plus, ville ikke overraskelse være endnu mere mindeværdig, hvis surprisee og anstandsdame havde en blast på egen hånd, før de gik til en legendarisk surprise party?

Del 2: etablering

 1. 1
  Pynt partiet. Lige efter anstandsdame fører surprisee væk fra huset, begynde at dekorere din fest. Stille et par gode venner, der vil deltage partiet til at komme og hjælpe med at oprette udsmykningen før resten af ​​gæsterne ankommer.
  • Pick dekorationer, der har hans eller hendes yndlingsfarver, eller dekorationer, der deler et tema med partiets aktivitet eller den surprisee hobby. Selv hvis dekorationer er tacky, vil surprisee værdsætte indsatsen.
  • Tænk over, om det er muligt og / eller hensigtsmæssigt at have balloner, streamers, kvaster, stearinlys, centerpieces, eller en bar ved din overraskelse fest. Huske på, om det kommer til at involvere primært børn, primært voksne, eller en blanding af begge dele.
  • Pynt hovedområder først. Hvis du har tid, sætte en lille opmærksomhed ind forskønne badeværelse / s, køkkenet, og hulen. Hver ny indrettet værelse vil være en overraskelse af sine egne.
 2. 2
  Vælg mad til gæster og surprisee at spise. Ingen af ​​parterne er komplet uden mindst snacks. Hvis du forventer, at partiet vare mere end tre timer, eller hvis den part overlapper med frokost eller middag, planlægger at tilbyde mere fylde mad til gæsterne.
  • Udvælge en fødselsdag kage eller tærte. Hvis du ønsker at bage en kage eller tærte selv, prøve at gøre det på en vens hus. Planer om at have kage at surprisee ønsker at spise, både under fest og som madrester.
  • Vælg snacks, der ikke tager for lang tid at lave. Svin i et tæppe, forskellige dips (guacamole, creme-fraiche, salsa, hummus) sammen med brød, chips og grøntsager, små wraps eller sandwich, eller spyd alle gøre gode snacks.
  • Hvis du planlægger at gå all-out, koge en vigtigste skål til at gå sammen med nogle snacks. Du kan stege en kalkun eller skinke, gør farsbrød (meget 50s), bage pizzaer eller tilberede paella eller fisk tacos. Det er klart, at surprisee livret er altid en god satsning.
  • Find ud af, om nogen er allergisk over for noget, så du kan planlægge din menu i overensstemmelse hermed. Du ønsker ikke at folk bliver anafylaksi, når de spiser paella. Ikke en god opskrift til en fest.
  • Planlægge ud fedtfattige, vegetariske muligheder for gæster, hvis det er muligt. Det er lidt ekstra arbejde, men du ønsker alle til at nyde at spise på din fest, især hvis der er drinks: Folk, der sparer på mad vil føle virkningerne af alkohol mere, og kunne vække opsigt.
 3. 3
  Vælg drikkevarer, der vil være passende til lejligheden. Afhængigt af, hvem overraskelse part for, vil du ønsker at tjene et udvalg af drikkevarer, så alle kan få noget, de nyder.
  • Overveje at oprette en bar eller leje en bartender, hvis dit parti er for det meste voksne. Det er lidt dyrere, men leje en bartender frigør dig af pligten til at tjene drikkevarer hele natten.
  • Tænk at oprette en punchbowl for alkohol - rom punch, caipirinha eller Prosecco punch, for at nævne et par stykker. Rundes af alkoholiske tilbud med øl og rød-og hvidvin.
  • Hvis den part, er primært for børn, tænker at oprette ikke-sukkerholdige drikkevarer udover cola, rod-øl og limonade. Efter så megen søde ting, er vand en rigtig velkomment tegn. Vand og ikke-alkoholiske drikkevarer, bør være rigeligt for kun voksen-parter samt.
 4. 4
  Vælg musik, der er passende til lejligheden. Det er klart, hvis surprisee hader jazz, det er ikke en god ide at have endnu Miles Davis plædere i baggrunden. Prøv at finde musik, der er interessant uden at være påtrængende.
 5. 5
  Inviter gæsterne. Inviter meget nære venner af surprisee. For en intim surprise party, er det bedst ikke at invitere nogen bekendte eller kolleger, medmindre du tror surprisee vil meget gerne se dem.
  • Hold gæste-listen lille. Det er nemmere at styre set-up og set-ned, og du sænker risikoen for en utilsigtet blabbing.
  • Spørg dine gæster til at bringe enten en gave til surprisee eller noget, der vil hjælpe dig med at oprette den part (mad eller drikke). Må ikke opfordre gæsterne til at bringe begge. Hvis du kaster partiet, tage ansvar for det og praktisere god etikette.

Del 3: optrevling gardinet

 1. 1
  Gå gennem en tjekliste over ting, før surprisee ankommer. Denne tjekliste vil hjælpe med at sikre partiet forbliver en overraskelse for den person, der feteret. Det er ikke det værste i verden, hvis surprisee kender, men du ønsker at forsøge at holde alt under wraps.
  • Sørg for, at gæsternes biler er parkeret langt nok væk. Den surprisee kunne fange på, hvis en flok bilerne er parkeret uden for deres ellers ensomt hus.
  • Sørg for alle ved at det er et surprise party. Stress er det et par gange. Folk bør fuldt ud forstå, at det er et surprise party, så de ikke tilfældigt lække oplysninger til overraskelse.
  • Sørg for, at lysene er slået ud, hvis det er nattetid og ingen formodes at være hjemme.
  • Har alle de fødevarer / drikkevarer / dekorationer allerede oprettet. Du vil være i stand til at overraske den person, og derefter straks springe ind i partiet. Har én person være ansvarlig for musik, en person med ansvar for uncorking champagne, etc.
 2. 2
  Har en plan om at lokke surprisee ind i partiet. Du får brug for en temmelig god undskyldning for at enten få surprisee ud af huset eller lokke dem over til hvor festen kommer til at være. Her er nogle forslag.
  • Har en gammel ven spørge surprisee slut for drinks. Den gamle ven skal ikke røre nogen mistanke til surprisee. Planlæg festen på vens sted eller bruge ven som en distraktion, mens du sætter op derhjemme.
  • Tilfældigvis "glemmer" noget vigtigt på dit hus (mens du er ude med surprisee) og gå tilbage for at hente det.
  • Spørg surprisee at gøre en tjeneste eller ærinde, du ved, de vil gøre. Hvis surprisee forventer at noget ikke-sjovt, og er i sidste ende overrasket med noget sjovt, vil partiet føler en hel masse pænere.
  • Spørg surprisee at hjælpe med at planlægge et surprise party for en anden. Dette er en lokkemad og switch. Faktisk giver det surprisee ikke, at surprise party er for dem. Sæt dem i et andet rum fra alle andre, og så bare overraske dem.
 3. 3
  Overvej disse hurtige tips til at gøre din surprise party mindeværdig og sjov. Endelig overveje nogle andre ting om den part, som du måske har savnet, når du planlægger.
  • Sørg surprisee ikke har nogen planer om hans / hendes egen. Du vil ikke have dem at gå ud til en anden part, når de er formodes at være på deres egen.
  • Det er bedre, hvis surprise party er et par dage før / efter fødselsdagen. Ellers surprisee kunne gætte, hvad der foregår.
  • Kun hverve folk, der ønsker at hjælpe. Hvis du vride folks arme for at hjælpe, er de ikke kommer til deres job med stor entusiasme.
  • Må ikke bekymre dig, hvis overraskelsen viser sig at være ikke så meget af en overraskelse. Det er virkelig den indsats, der tæller. Din ven / familiemedlem / ægtefælle vil elske dig for blot at sætte overraskelse sammen.