Wkidk

Hvordan til at planlægge en fest

Ønsker du din fest skal være sjovt, spændende og fuld af store mennesker? Lær hvordan partiets folk gør det

Steps

Hvordan til at planlægge en fest. Beslut dig for et tema.
Hvordan til at planlægge en fest. Beslut dig for et tema.
 1. 1
  Pick et sted. Hvor vil du have en fest? Vil det være en stor begivenhed, eller lidt sammen? Hvis den part, vil blive afholdt i dit hjem, så sørg for at vælge et område for gæsterne at sidde, chat og spise. Rengør området på forhånd og rydde op for at sikre, at gæsterne er komfortable og vil ikke blive røre nogen af ​​dine personlige ejendele (ex. børn sorteres quizzer, private fotos, mobiltelefoner, legetøj, eller noget, som dine børn, ægtefælle eller du ikke er fortrolig med andre mennesker ser.)
 2. 2
  Beslut dig for et tema. Vil det være til en lejlighed? Hvis ja, tænke, hvad vil behage æresgæst.
 3. 3
  Bestem en dato / tid for din fest. Hvis det er en fødselsdagsfest, så prøv de fleste mennesker at have partiet på denne dato. Sørg også for at vælge en dato, hvor de fleste af dine gæster er gratis.
 4. 4
  Beslut dig for en budget. Er du i stand til at bruge en masse penge på denne eller hin form for fest. Hvis du ikke har en kæreste / kæreste, så en person, som du virkelig klikker med. Må dog ikke afhængige af dette element til at holde dig med selskab hele natten. Du er den vært, så du burde blande sig med alle inviteret, hvis du kan.
 5. 5
  Tage hensyn, hvem det er, du vil invitere til din fest. Ikke alle ønsker at danse, ikke alle ønsker at lytte til musik, nogle mennesker ønsker at snakke og slappe af. Rumme forskellige interesser og niveauer af social komfort med plads planlægning, hvis det er muligt, og hvis relevant, de forskellige aldersgrupper.
 6. 6
  Begynde at plukke folk. Kun invitere, du ønsker. Kun invitere folk, der respekterer dig, ikke kysse-ups. Invitere folk, du gerne vil lære at kende bedre, og hvis du vil have din fest at være stor, så fortæl dem at bringe deres venner. Få så nøjagtig en optælling, som du kan inden festen, så at foretage visse du har den plads, parkering, mad og drikke til at rumme.
 7. 7
  Gør invitationer eller købe dem. Videregive dem inden for en rimelig tidsramme varsel. Hvis du har planer om at instruere din inviterede til at bringe venner, ikke sende invitationer ud for tidligt, eller du kan ende op med en større fest befolkning, end du kan håndtere.
 8. 8
  Bestem hvad mad at give. Dit valg packs en stor punch i din fest. Hvis du ikke ved, hvad man kan få, bede rundt for at se, hvad din fremtidige part-deltagere ønsker. Må ikke forsømme drikkevarer eller kølet opbevaring for disse drikkevarer. Må ikke op sprut for meget. Du ønsker ikke dit sted lugter som en dump.
 9. 9
  Hvad er en fest uden musik? Pick, som du mener vil være mest behagelige med ånden i din fest og dine gæster. Det er en god ide at have en iTunes-vinduet åbent på computeren, så du kan downloade sange, som gæsterne foreslår. Hvis du ikke har penge til iTunes, og ikke har en masse af dine egne melodier, så spørg dine gæster til at medbringe deres eget. Du kan også spille en radiostation, der har hvad der er hot, og kalder ind med anmodninger!
 10. 10
  Sæt stemningen / tonen i festen med din musik, belysning, dekoration og påklædning ved at komme i kontakt med www. Megamixevents.co.uk. Hvis du ønsker at have en energisk dansemiljø har musik, stroboskoplys, lasere, tåge maskiner, og måske nogle video synkroniseret med din musik.
 11. 11
  Rens dit hus og rengør selv. Ingen kan lide en beskidt fest. Det er en god ide at have nogle rengøring stuff omkring, og plette stick bare i tilfælde nogen spild på sig selv eller dine møbler. Sørg for at der er nok toiletpapir! Det lyder måske underligt, men du ikke ønsker den eneste hukommelse dit parti til at være et tomt rør, og du virkelig ønsker ikke nogen, du kan ikke vide, at bruge dine håndklæder.
 12. 12
  Har nogle partyspil oprettet. Det betyder ikke, hvad det bruges til med pin halen på æslet, eller dreje flasken. Nogle spil af alt som spillerne beskæftige sig med fraskilte forældre, middelmådige job / indtægter og ægteskab. Det kan være en reel griner.
  • Halo 3: Dette spil er kun tilgængelig på Xbox 360, men er ekstremt sjovt, når man spiller multiplayer. Jeg vil anbefale det til drenge, men nogle piger er interesseret i det også. Der er tre spil-typer, du kan spille på dette spil. Smede Mode: Du kan gyde ethvert køretøj eller våben eller udstyr eller kulisser, når du ønsker at bruge det. Tilpassede spil, jeg kan lide denne her, fordi i modsætning smedje, får du ikke alle de kanoner og køretøjer, du ønsker det samme, du har brug for dygtighed, vil jeg anbefale at spille dette, hvis deres er flere mennesker. Og endelig er der Matchmaking (Xbox Live er påkrævet) I matchmaking du spiller online mod andre mennesker rundt omkring i verden, vil jeg anbefale dette, hvis færre mennesker kommer over. Hvis du har mere end 4 personer kommer over Jeg vil anbefale at tage sving eller laver en Det er der du tilslutte to Xbox 360 er sammen og spille mod hinanden. Hvis du ønsker at gøre dette bare spørge en ven, hvis han kan bringe sin Xbox over. Og endelig Før part foretage flere kort Variant og spilvarianter, så dine venner ikke vil kede spille En normal kort, er en anden sjov mulighed for at få alle lave deres egne baser på smedje end gemme og afspille den på brugerdefinerede spil. MEGET endelig sørg for at prøve infektionen spiltype, er det ekstremt sjovt.
  • Rockband: Dette spil er tilgængelig på flere spil-systemer med det formål at spille som medlemmer af et band med brugen af guitar, mikrofon og trommesæt er inkluderet i spillet.
  • Guitar hero serien: Dette kan være en eller to spillere, afhængigt af hvilken udgave du vælger. Ligesom Rock Band, bruger det sine egne regulatorer af guitar natur at spille igennem spillets niveauer.
  • Dance Dance Revolution: Dette kan være en eller to spillere, afhængigt af hvad controllere, du har til rådighed. Trin til musikken, som anvist af pilene på skærmen. Selvom kun få mennesker spille dette spil, afhængigt af hvilken udgave du vælger, kan give nogle fantastisk musik.
 13. 13
  Har planer om at tage regler og gæst sikkerhed.
 14. 14
  Sørg for at du har en, og nyde det.

Tips

 • Altid dukke op på stedet for den part 2 og en halv time før festen begynder at tage sig af dekorationer, kage, drikkevarer, mad, musik osv. Sørg for, at alt er perfekt.
 • Afspil musik, som alle vil nyde!
 • Hvis du ikke er kreativ, købe dine invitationer. Invitationer indstille tonen i din fest, så vælg med omtanke. Og vær sikker på at være personlig ved at sætte navne på dine invitationer. Dette vil forbedre din partiets fremmøde og gøre for en mere mindeværdig fest.
 • Kort at gøre programmer på din computer kan være nyttigt, men hvis du ikke har en af ​​disse, bare fløj det
 • Lad folk vide om partiet i forvejen! Hvis folk kender din fest uger i forvejen, så det giver dem en chance for at sikre, at de ikke har planer noget på dagen for partiet.
 • Overvej et tema. Prøv at vælge noget, der går med sæsonen og har et fængende navn. Grib nogle dekorationer, samtale startere eller part favoriserer, der matcher temaet. Inviter folk du kan lide og / eller know-invitere folk på grund af deres status, vil ikke øge status for din fest eller dens kvalitet.
 • Inviter din knuse. Du ved aldrig, hvad der kan ske, selvom du ikke få hængt op på din knuse tilstedeværelse. Husk, at hvis noget godt sker, stor. Hvis ikke, har du ikke tabt noget.
 • Sørg for at du tale med alle og spørge, hvordan de gør for at sikre, at alle føler sig som de får nok opmærksomhed. Ingen ønsker at sidde af sig selv hele partiet.
 • Altid invitere nogle flere mennesker end du planlægger at have til festen, fordi det vil gøre op for forskellen på mennesker, der ikke dukker op.

Advarsler

 • Må ikke invitere nogen, der er negative, de kan bringe din aften ned.
 • Prøv at undgå, at folk der ikke kan lide andre mennesker på din gæsteliste.
 • Må ikke invitere ikke-venner. De kan ødelægge din fest.
 • Aldrig få i en kamp på egen fest.
 • Har du ikke stoffer til stede. Det kan resultere i anholdelse, og problemer med dine forældre. Det kan resultere i problemer med dine venners forældre, mens de ville være i problemer også.
 • Hvis du er under 21 år, tjener ikke alkohol (i Europa, kan drikke alder være anderledes i udlandet). Dit parti kunne busted hvilket betyder, at du ville komme i problemer med politiet, dine forældre og din vens forældre. Dine venner ville være i problemer med deres forældre til.
 • Lad ikke gæsterne invitere deres venner over uden din godkendelse først.