Wkidk

Hvordan til at passe ørkenrotter

Ørkenrotter er stor, som giver deres ejere en stor kærlighed og morskab. Den dårlige side er, at de skal være i topform for at være aktiv og sjov. Gerbils er forholdsvis nemme at holde sund og er ikke tilbøjelige til sygdom. Hvis et dyr bliver stille og sløv, trods fremragende pleje, skynder ham eller hende lige til dyrlægen. Små dyr med hurtige stofskifte tendens til at dø hurtigt fra infektion eller sygdom.

Steps

Hvordan til at passe ørkenrotter. Find en gerbil rednings-eller en etisk opdrætter.
Hvordan til at passe ørkenrotter. Find en gerbil rednings-eller en etisk opdrætter.
 1. 1
  Find en gerbil rednings-eller en etisk opdrætter. Redder ofte få kuld i grund dyrehandler mis-kønsbestemmelse gnavere, så du stadig kan få dem som babyer. Derudover redning eller opdrætter dyrene sandsynligvis vil være sundere og mere socialt end dyrehandler, samt ikke at løbe risikoen for at støtte gnaver gårde
 2. 2
  Få mere end én. Gerbils bør aldrig holdes alene, men voksne kan kun blive introduceret til voksne via split-buret metode, så du bliver nødt til at få dem som søskende. Hannerne er lykkeligere i op til fire, men pigerne er mere tilbøjelige til declan senere i livet, så er bedre i par.
 3. 3
  Skaffe boliger.
  • Den bedste levested for en gerbil er et stort glas tank, så du kan fylde den med et minimum af 6 inches af en anstændig substrat såsom megazorb, finacard, carefresh eller bedexcel for din gerbil at grave i. # * Brug aldrig savsmuld eller noget fyr eller cedertræ baseret, da de kan forårsage alvorlige luftvejsproblemer.
  • Tilføj et lag af hø - det bidrager til at støtte deres netværk af tunneller og tygge hjælpemidler deres fordøjelse.
  • Hamster bure er kedeligt og nytteløst at en ørkenrotte, skal de have plads til at grave sig ned.
  • Du kan udvide din tank med en ledning Topper. Dette er meget nyttigt, da det giver mulighed for en plads til en sand bad og vand, hvor de ikke vil blive forurenet. Det giver også et godt sted for en væsentlig fast-baseret hjulet og nyttige elementer såsom hængende reder og hængekøjer.
 4. 4
  Giv en god kost. Det første skridt i god pleje er en god kost. Ligesom os har brug for ørkenrotter en afbalanceret kost af greens, protein, visse fedtstoffer og vitaminer.
  • Giv dem en velafbalanceret gerbil mad, med masser af forskellige typer af fødevarer i det.
  • Melorme, solsikkefrø, abe nødder og hirse spray gør en velsmagende lejlighedsvis godbid til ørkenrotter.
  • Supplere deres tørrede fødevarer med friske, sunde veg såsom broccoli, gulerødder og ærter og sukkermajs.
  • Du behøver ikke skåle. Scatter fodring er nemmere for dig og bedre for dine ørkenrotter, da det fremmer deres naturlige instinkt til at fouragere.
 5. 5
  Også give en vandflaske. Få en med en dejlig metal tud. Det hjælper, hvis det er klart plast, så du kan se, hvor fuld den er med et blik. Det hænger pænt fra en maske låg på et glas akvarium eller gennem tremmerne i dit Topper.
 6. 6
  Kom op med en måde for dem at udøve. Motion er også vigtigt at enhver hunds helbred. Heldigvis ørkenrotter er naturligt aktive, skal du blot give dem den plads og masser af krinkelkroge, hvor de kan få timers aktivitet.
  • Et solidt funderet hjul som den mellemstore tavse spinner er stor øvelse.
 7. 7
  Fremme deres aktive sind. Ørkenrotter nyde at holde sig mentalt beskæftiget med opgaver såsom at grave tunneller eller lave en rede. De vil bruge timer systematisk makulering pap, halm og rive op væv til at gøre en comfy seng.
 8. 8
  Giv din gerbil nogle kærlighed. Følelsesmæssigt, ørkenrotter kræver særlig opmærksomhed. I naturen lever de i grupper, så hold mindst to. Men pick to, der er blevet rejst sammen, af samme køn, og aldrig adskille dem i lange perioder. Det er nogle gange muligt at indføre ørkenrotter ved hjælp af en split bur metode proces, men det er ikke for uerfarne.
 9. 9
  Lær om, hvad dine gerbil behov. Som med enhver form for kæledyr, som du ikke har haft før, bør du overveje at investere i en bog og gøre masser af forskning på deres helbred, vaner, og omkostningerne ved vedligeholdelse, før du køber kæledyr.
 10. 10
  Må ikke avle, medmindre du har meget god grund og erfaring i at holde som kæledyr først. Første gang gerbil ejere bør modstå trangen til at gå lige ind i avl. Ansvarlig avl er en stor opgave, og rent faktisk vil koste dig penge snarere end at bringe penge i. Og mens tanken om at have søde små gerbil babyer synes tiltalende, så husk at ørkenrotter kan have op til 11 unger i et kuld. Endvidere ørkenrotter naturligvis parre lige efter fødslen, så hvis det mandlige og kvindelige er sammen i tanken, vil du have en anden kuld på vej som det første kuld vokser op.
 11. 11
  Håndter din gerbil nok, at han er tam. Endelig er det vigtigt at tæmme dit dyr, så han er overskuelige nok til at stå op til daglig inspektion. Sørg for at du kun afhente din gerbil omkring hans mave (og meget forsigtigt). Aldrig af hans hale eller hud. Når du spiller med ham, så tjek, at hans øjne er lyse og fri for slim, at hans næse ikke er blodig, at han ikke har nogen bid fra andre ørkenrotter, at hans vejrtrækning ikke er ru, og at hans tænder er ikke tilgroede eller brudt.

Tips

 • Hav det sjovt at bygge et miljø for dem. Du kan bruge spåner og hø og strøelse til at gøre forskellige områder for dem at spille i. Du kan bruge papir håndklæde rør og papkasser i forskellige størrelser og linke dem op. Kasser fra makaroni, affaldssække, sodavand packs, korn og meget mere kan hjælpe med at bryde op monotoni af buret. Du ønsker måske at skære små huller i siderne af kasserne, der er lige store nok til ørkenrotter at få deres tænder rundt. Efter alt, har de brug for at gøre noget af arbejdet også, og det fremmer tygning og holde deres tænder slidt ned. Må ikke være overrasket, hvis du finde dine ørkenrotter omarrangere boksene passer til deres smag. Det er sjovt at se dem bevæge sig og forbedre deres levesteder.
 • Overvej at købe et par træstykker for dig tank. Nogle gode er de halve logs og blokke med huller boret i dem. Prøv at give dine ørkenrotter en række ting til at interagere med i deres tank. Forskellige teksturer, størrelser og former alle vil holde dig kæledyr underholdt og giver masser af underholdning for dig. Du bør altid bruge forsigtighed og sund fornuft, når picking elementer til at sætte i tanken, og forstå, at ørkenrotter tygge alt, så ingen glas eller metal, som de kunne potentiale tygge og bryde. Må ikke købe træ, der er blevet behandlet, eller at splinter nemt.
 • Linje deres bur med Aspen eller Carefresh strøelse. Brug ikke cedertræ, fyr, kattegrus, savsmuld, etc.
 • Malingen vil muligvis dræbe dem.
 • Selvom det er godt at give dem noget at gnave på, sørg for ingen af ​​disse ting er farvet, malet, poleret, osv., da der kan være skadelige kemikalier i pletten, maling eller lak.
 • Rense deres stue ud hver gang i et stykke.
 • Sørg for at skifte vand dagligt, for at undgå bakterievækst.
 • Ørkenrotter er sociale dyr og bør ikke holdes alene, ellers får de deprimerede og har kortere liv. To ørkenrotter af samme køn er den bedste setup. I modsætning til populær tro, mænd er faktisk mere føjelige end kvinder.
 • Tag ud solsikkekerner i deres mad og bruge dem til at hånd-tog dine ørkenrotter.
 • Hold dine ørkenrotter tænder sunde ved at sikre, at de har nok hårdt træ at gnave på daglig.
 • Giv ørkenrotter et varieret gerbil mad, med ikke alt for mange opfedning solsikkekerner. De flere forskellige slags frø, korn, træpiller osv. jo bedre. Hutch Klub er en stor brand.
 • Sørg for at have nogle træ tyggere, så deres tænder ikke vil vokse laset.
 • Hold øje med dem!
 • Må ikke købe hamster bure med plastik tunneler. Det bedste bur er et akvarium tank med en ledning Topper. Dette vil give plads til et tykt lag strøelse, hvor de kan sparke og grave.
 • Jo mere plads ørkenrotter har i deres indhegninger, vil den mindre de blive opsat på flugt.

Advarsler

 • Gerbils må ikke blandes med nogen anden gnaver. De er meget territoriale og vil kæmpe til døden.
 • Hvis du ser små sorte / røde insekter kaldet "mider" bringe dit kæledyr til dyrlægen.
 • Brug ikke "fnug" redemateriale fra dyrehandlere. Ørkenrotter fødder kan få viklet ind i det, og de ikke kan fordøje det, hvis de sluger det. Prøv at holde dem aktive også.
 • Undgå slidsede hamster hjul som din gerbil vil have hans varemærke tail hugget af barerne eller bryde hans fødder. Prøv en solid plastic hjul. Der er nu nye mesh hjul, der tillader en bedre løbeflade til fødder og forebygge hale skader.
 • Brug ikke cedertræ eller fyr spåner til strøelse, de forårsager luftvejsproblemer. Aspen fungerer godt.
 • Gerbils boksen og kæmper for sjov, men nogle gange slagsmål slå nasty. Hvis blod er trukket, skal du adskille dem med det samme. Faktisk bliver det en kamp til døden.
 • For meget frisk frugt og grønt kan give dem forstyrre maver. Undgå greens og frugt med højt vandindhold såsom salat eller vandmelon.
 • Saml ørkenrotter omhyggeligt. Aldrig vælge en gerbil op ved det hud eller hale. Ikke engang haleroden. Begge måder ondt gerbil og du kan endda trække halen off - dette er kendt som degloving og kan være meget smertefuldt.
 • Din gerbil bliver nødt til at gå til dyrlægen med det samme, hvis han ser laset (det betyder, at han er for syg til at soignere sig selv), hvis han ikke er at spise, (det betyder hans tænder er for lange eller knækket), hvis han ikke leger med de andre ørkenrotter, eller hvis han har meget dårlig diarré.
 • Hold din gerbil ved en temperatur mellem 20 og 25 grader C. (68-77 F). Ved høje temperaturer kan de dehydrere meget hurtigt.
 • Må ikke give efter for din gerbil er svinsk aflad, de elsker jordnødder, solsikkefrø. En kost med højt fedt og sukker kan drastisk forkorte deres levetid.
 • Ørkenrotter behøver ikke at blive badet. De rense sig selv meget effektivt og aldrig lugte. Men de nyder sand bade hjælp Chinchilla sand (ikke støv).
 • ALDRIG indføre en fælles gerbil til en anden enkelt gerbil uden en split bur og ALDRIG indføre en fælles gerbil en etableret par eller grupper, - det vil blive dræbt.
 • Modulære systemer såsom rotastak og habitrail er ikke egnet til hoppemus, og hverken er hamster bure. De skal have plads til at grave sig ned.

Ting du behøver

 • En god gerbil mad
 • En opretstående vandflaske
 • stort akvarium
 • asp eller pleje frisk strøelse (ikke cedertræ eller fyr)
 • halm, pap eller væv, der skal bruges til reden
 • et stykke ubehandlet træ til at tygge
 • a skjule sig, en pap eller træ kasse