Wkidk

Hvordan til at passe grønne løvfrøer

Hvis du er interesseret i frøer, kan Europa Green Tree Frog være et godt kæledyr for dig! Men før du får i den bil, så sørg for du ved hvad du laver! The Green Tree Frog er en mellemstor løvfrø med en hvid stribe ned dens sider. Hunnerne er 5 til 7 inches lang, mens mænd er 4 til 6 inches lang. Hannerne også kvækker, og det kan lyde som en prut. Men de don `t altid kvækker. De er stærke Leapers med stærke ben. De får brug for mad og vand. Sørg for at tjekke på dem hver dag. De vil spise 7 til fårekyllinger hver to days.For buret, vil du brug for 10 to 20 gallon bur med 1 tomme vand i bunden med en god størrelse sten eller log for dem at sidde på og en varme lys er påkrævet. Nogle mennesker tror, ​​at hvis frøerne bide dig, så bliver du nødt til at gå til hospitalet for at rense bid, fordi "de siger" frøerne har en bakterie i deres hud, der kan skade din krop... men det er ikke sandt. Bare gå og vaske dine hænder rigtig godt med sæbe og vand. Faktisk bør du altid vaske dine hænder når du håndterer alt fra frøen display. Sørg for at du er klar til den omsorg og engagement til at tage sig af en frø, hvis ikke, så måske bare nyde dem uden for i deres naturlige miljø.

Steps

Hvordan til at passe grønne løvfrøer. Køb en ti gallon tank for to frøer, en 15 gallon tank i tre frøer.
Hvordan til at passe grønne løvfrøer. Køb en ti gallon tank for to frøer, en 15 gallon tank i tre frøer.
 1. 1
  Køb en ti gallon tank for to frøer, en 15 gallon tank i tre frøer. Sørg for at dit akvarium er høj end bredt, da disse frøer klatre. Sørg også for din tank har en tætsluttende låg. Du skal have nogle falske planter (rigtige planter kan bruges også, men er sværere at holde rene ADVARSEL:. Nogle levende planter er giftige for Green Tree Frog!). Sørg for at dine frøer har ting til at forcere! Hvis de ikke gør det, vil de holde sig til glasset i tanken, hvilket efterlader lille frø-prints.
 2. 2
  Brug en helt naturlig substrat (de ting der linjer bunden af tanken) jorden kokos skallerne (anbefales), kan spagnum og papirhåndklæder bruges som underlag. Bark, grus eller mos substrater anbefales ikke, da de kan forårsage 'impaction "eller blokering af tarmene (som er dødelig) hvis frøen er fodret inde i kabinettet.
 3. 3
  Sørg for, at vandet i din parabol kommer op til frøen hage. Navnet 'Tree Frog' behøver ikke nødvendigvis henvise til frøer lever i træer, men også hvirvelløse frøer. Mange løvfrøer kan svømme, men foretrækker at perch på fugtige områder. Det er derfor, de er almindeligt forekommende omkring damme eller sumpe. Sørg for, at vandet i skålen bliver dechlorinated ved hjælp af en vand dechlorinator. Klor i vand fra hanen kan dræbe nogle frøer og skal overlades til at fordampe. En lille vandskål er standard, da disse frøer gerne bade og suge i vand (de kan trække vejret og drikke gennem deres hud!)
 4. 4
  Hold temperaturen mellem 75 og 85 grader Fahrenheit i løbet af dagen med et fald på omkring 10 grader om natten. Sørg for at dine frøer har en varmepude ud til den ene side i tanken. Bottom mount varmelegemer er anbefalet af nogle. Sæt det ud til den ene side (væk fra vandskål), så dine frøer ikke konstant bliver stegt. En fluorescerende lys kan bruges i løbet af dagen. UVB belysning er ikke nødvendig og bør begrænses til 4 timer om dagen. Disse er ikke krybdyr så UVB ikke er nødvendig.
 5. 5
  Vedligehold fugtighed. Løvfrøer naturligt lever i et fugtigt miljø og ligesom luftfugtigheden ikke lavere end 65%. Du kan bruge en sprayflaske at sprøjte buret og holde luftfugtighed på op. Automatiske befugtere kan anvendes så godt, selvom jeg vælger blot at bruge en sprayflaske. Hvis du er interesseret i en luftfugter, de fleste dyrehandlere sælger dem til en pris på 35-55 dollars. Vær forsigtig med ikke at holde luftfugtigheden for høj hele tiden, fordi det kan forårsage skadelige bakterier til at vokse.
 6. 6
  Sæt din frøen på en sund kost. Ligesom de fleste andre løvfrøer, spise løvfrøer insekter. Fødevarer må ikke være større end bredden mellem deres øjne. Crickets er normalt bruges som et dagligt syn og skal støves af med en kvalitet calcium og vitamin supplerer hver anden fodring. En ulempe ved at fodre fårekyllinger er mængden af ​​'kitin' eller Exoskelet de indeholder. Dette materiale er ikke let fordøjeligt og kan bygge op i tarmene til sidst fører til impaction. Worms såsom nat crawlere kan fodres og er ganske nærende, men skal skæres op i bide stykker på størrelse. når frøer er små de kan fodres bananfluer, som er nærende, men har tendens til at være dyrere. De fleste frøer vil kun spise levende foder så ingen dåse eller døde fødevarer. Vær forsigtig fodring insekter udefra, da de er udsat for pesticider og vil højst sandsynligt carry parasitter. Meal-orme og waxworms kan fodres lejlighedsvis som en behandler, men ikke som en hæfteklamme på grund af mangel på næringsstoffer.
 7. 7
  Brug en cricket keeper til at huse græshopperne. Placer maden i buret, når frøerne er vågne, helst om natten, fordi de er nataktive. Du kan nå ind i cricket keeper og få fat græshopperne med fingrene, men hvis du ikke ønsker at gøre det, pincet er effektive i picking up fårekyllinger så godt. Hvis du har mere end én frø i samme terrarium, huske på, at frøerne er konkurrencedygtige, når det kommer til mad, så nogle kan få flere fårekyllinger end andre.

Tips

 • Før du køber frøer, så tjek de prøver på flere dyrehandlere. Kig efter frøer, der har klare øjne, og er en lys til mørk smaragdgrønne farve. Undgå frøer med brune pletter, kedelig hud eller tør hud.
 • Hvis du gerne vil til at bestemme kønnet på dine frøer, her er et par tips: hannen er som regel mere aktiv og hannerne også "pippe" om natten. Du ønsker måske at konsultere en dyrlæge, hvis du er i desperat behov for at kende deres køn.
 • Hvis du er sarte, kan dette ikke være kæledyr for dig, da europæiske løvfrøer spiser levende insekter! Giv dine frøer 6-7 orme / fårekyllinger hver, og rydde op nogen Foderrester kort efter.
 • Pet Supplies PLUS, PetSmart, Petland Rabatter, PetCo, og Jacks Aquarium og kæledyr (for dem i Ohio, Kentucky og Indiana) er alle gode steder at købe tanke, mad og andre forsyninger til rabatpriser.
 • For tanke leverancer: Exo-Terra, zoomes, Fire Paws, Rep-Cal, og T-rex

Advarsler

 • Bland IKKE frøarter, da alle frøer er giftige for hinanden. Dette kan også være meget stressende for frøen. Frøer er også kannibalistiske så en lille frø kunne frokost for en større frø. Frøer har også forskellige plejebehov.
 • Pas på, hvis du sover som den samme rum som dine frøer, hannerne "pippe" meget højt natten, og det vil vække dig. Frøer kan også pippe på støvsugere, rindende vand, plæneklippere og visse tv-reklamer.
 • Brug aldrig sæbe til rengøring af tanken. Frøer nemt absorbere kemikalier gennem deres hud.
 • Undgå at håndtere frøer så meget som muligt. Dette medfører megen stress til frøen, og deres hud er meget følsom. De olier, cremer, sæber mv tilbage på din hud er giftige for frøen. De er også meget nervøs, så vær forsigtig!
 • Aldrig sætte firben i tanken med en frø, fordi frøen vil forsøge at spise firben. Firben får reel syge væsen i en tank med frøer.
 • Køb opdrættet i fangenskab (CB) frøer på alle tidspunkter, ikke vildtfangede (WC) frøer, som sandsynligvis vil bære sygdommen, vil lide af stress og kan være meget gamle. Forsøg ikke at sætte gift eg og vedbend i tank.
 • Altid våd dine hænder med de-chlorerede vand (vand fra en vandflaske), før du går til at holde dem, fordi hvis du har tørre hænder, og du holder en det kan tørre dem ud.
 • Denne ting kommer ikke billigt! Vær parat til at tilbringe en masse penge.

Ting du behøver

 • Sund Frog
 • Glas tanken
 • Substrat
 • Kunstige / Real planter
 • Meal-orme og / eller baby fårekyllinger
 • Sprayflaske
 • Låg til beholder
 • Pulveriseret calciumtilskud til deres mad