Wkidk

Hvordan til at passe et tarantel

Så du har lige bragt hjem en ny, otte-legged lille ven. Hvad nu? Denne artikel beskriver nogle af de grundlæggende om pasning af et tarantel som kæledyr. Følg disse trin, og du og din tarantel vil være slukket til en god start.

Steps

Hvordan til at passe et tarantel. Forskning dit kæledyr.
Hvordan til at passe et tarantel. Forskning dit kæledyr.
 1. 1
  Forskning dit kæledyr. Mange fugleedderkopper har mange forskellige behov. Sørg for at du fuldt ud forstår kost, temperaturkrav og luftfugtighed, at dine specifikke tarantel behov. De fleste fugleedderkopper vil spise bananfluer, fårekyllinger, små frøer, firben, eller pinkie mus, afhængig af størrelse og art af tarantel.
  • Find ud af hvor din type tarantel typisk lever. Nogle fugleedderkopper lever i træer (trælevende), hvor højden er vigtigere end jorden plads. Hvis du har en tarantel, der lever på jorden (jorden bolig / opportunistisk gravende), så er det mere vigtigt at have plads til tarantel at gå rundt. Native klima vil også diktere den ideelle temperatur og luftfugtighed for dine arter af tarantula.
 2. 2
  Køb en egnet beholder til din tarantel. Sørg for at bruge en tank eller Critter Keeper, der opfylder dine tarantel behov. Dette vil variere afhængigt af størrelsen og arten af ​​tarantel. Critter Keepers kan købes hos de fleste dyrehandlere. Akvarier fungerer godt, så længe toppen er forseglet på en sådan måde, at tarantellen ikke kan undslippe. Husk fugleedderkopper kan klatre glasset meget let. Til en tarantel, er et stykke glas som en 'takkede rockface' på grund minut 'kroge' på sin pads / fødder. Gør ikke tanken for stor, som en tarantel ikke behøver en masse plads. Mere plads gør det lettere for sit bytte (græshopperne) for at skjule eller komme væk fra tarantel. Sørg for, at kabinettet størrelse er omtrent dobbelt så benet span af dit kæledyr i dybden, front til bag. Det bør også være tre gange benet span i længden for en behagelig størrelse til at huse din tarantel. Fugleedderkopper kræver ikke et stort område at være lykkelig i fangenskab.
 3. 3
  Placer en god par inches (i det mindst 2 inches) af substrat i bunden af tanken. Dette forhindrer tanken bliver for tørt og holder i fugt, når du tåge tanken. Nogle arter af fugleedderkopper vil grave i underlaget og muligvis op til 5 "af substrat. Dybden af ​​underlaget bør ikke være mindre end benet span af dit kæledyr fra overfladen af ​​substratet til toppen af ​​kabinettet for at undgå skader grundet falls, der kan briste Opisthosoma (underliv) i dit kæledyr. fylde kabinet med en alt organisk Pottemuld såsom Black Gold All Organic pottemuld, eller canadisk Peat Moss, eller hvis du vælger, kan du blande en kombination af begge for en acceptabel substrat. Mange planteskoler bære sådanne produkter. De vigtigste kriterier er, at det nævnes ved de organiske materialer Anmeldelse Institute [OMRI] hvis det er muligt at sikre, at ingen tilsætningsstoffer, såsom gødning er inkluderet.
 4. 4
  Giv dit tarantel med en vandkilde, såsom en vandskål, som kan være af den dyrehandel sort eller så simpelt som en plastik krukke låg afhængigt af størrelsen af dit kæledyr. Det skal være stort nok til, at din tarantel kan dykke sin Chelicera og hugtænder at drikke fra kilden. Brug aldrig en svamp til din tarantel at drikke fra så svampe kan harbor skadelige bakterier i store mængder. Skålen behøver ikke at være nogen dybere end omkring en tomme for en voksen edderkop, mindre efter størrelse.
 5. 5
  Pynt i henhold til de specifikke behov tarantel. Tree boligen arter skal filialer og høje ting at klatre på, mens jordboende arter bør afskrækkes fra at klatre, da de let kan falde og komme til skade. Husk, at jo mere du lægger i, jo mere du har fået at rengøre.... og du bliver nødt til at rense kabinettet på et tidspunkt. Nogle mennesker kan lide at dekorere interiør med silke planter, blade osv. Det er ikke nødvendigt, og det er mere af et personligt valg snarere end et krav om deres levesteder. Et stykke af butikken købte drivtømmer kan blive værdsat. Husk, enkle er bedst. Gør det lavteknologisk og fornøjelig.
 6. 6
  Give nogle form for sikkerhed for din tarantel i form af en pre-made hule eller skjule noget som delvist begravet ler urtepotte. Dette vil give dit kæledyr at slippe lys og reducere stress. Som mange fugleedderkopper er obligat Burrows af natur, du kan give en pre-made graver på følgende måde.
 7. 7
  Feed det de rigtige ting. Fodring er billig og nem. Alle kæledyr fugleedderkopper er insektædere, hvilket betyder at de spiser insekter! de er også opportunister, hvoraf nogle i stand til at undertrykke små øgler, slanger, fugle, pattedyr og som mus. Crickets er grundpillerne i kosten af ​​fangenskab selvom nogle hobbyfolk fodre roaches så godt. Crickets kan købes på de fleste dyrehandlere. Kakerlakker har generelt skal bestilles online, og en koloni begyndte for at sikre en konstant forsyning af roaches som en fødekilde. Nogle roaches er i stand til at klatre glas, så det er tilrådeligt at lære at holde dem under kontrol. Mange brugere anvender en ring af vaseline omkring toppen af ​​skalle beholder til kakerlakerne fra krydse vaseline og undslippe.

Tips

 • Denne artikel bør kun anvendes give retning og giver forståelse for behovene i en Tarantula. Hver art har sine egne behov og vil kræve yderligere forskning. Brug internettet, lokale bibliotek eller velrenommeret dyrehandel, der sælger fugleedderkopper, for at finde ud af, hvad der er bedst for dine særlige art, og som anført ovenfor, ved hjælp af det latinske navn på internettet vil bringe de bedste resultater.
 • Sørg for at du kender det videnskabelige navn (for eksempel: Haplopelma lividum) for de arter af tarantel du køber. Det er meget lettere at finde oplysninger fra videnskabelige navn end det er ved det fælles navn.
 • Husk, at almindelig sund fornuft er alt hvad der behøves for at give en sikker, spændende og lærerig oplevelse med fugleedderkopper. De gør store kæledyr, fordi de er interessante, smukke med deres forskellige farvemønstre, sikker, rolig, sygdomsfri, lugt fri og nem at passe. Så få din opsætning klar, deltage i et forum, læse op på at holde fugleedderkopper som kæledyr og bliver parat til at blive afhængige af den vidunderlige verden af ​​tarantel!
 • Prøv at finde en forhandler, der er bekendt med fugleedderkopper eller endnu bedre, en specialist krybdyr / spindeldyrshelt butik. De kan give dig en masse information om pleje og hvad man kan forvente med dit nye kæledyr.
 • Start med en af ​​de generelt accepterede starteren arter såsom-
  • Grammostola rosea
  • Grammostola aureostriata
  • Eupalaestrus campestratus
  • Brachypelma smithi
  • Brachypelma emilia
  • Aphonopelma chalcodes
  • Avicularia avicularia
  • Chromatopelma cyaneopubescens
  • Brachypelma albopilosum
  • Grammostola Pulchra
 • Det er ikke nødvendigt at købe en stor mængde af fårekyllinger fra din favorit dyrehandel. Dit kæledyr kan leve på to eller tre fårekyllinger om hver 12-14 dage. Seks fårekyllinger om måneden er helt fint for en gennemsnitlig størrelse tarantel og dette er ikke en ufravigelig regel, men snarere, generel retningslinje. Overfodring kan føre til problemer og er ikke nødvendig for en sund kæledyr. Hvis du har lyst til at fodre seks til otte fårekyllinger per måned, der er OK også.
 • Bruger en gammel papirhåndklæderullen rør. Grave et hjørne i din kabinet forlader omkring to inches eller deromkring af substrat i bunden. Stå din tube oprejst i hjørnet og langsomt, omhyggeligt efterfylde omkring røret komprimering fast med medium tryk, indtil udfyldt i. Hvis du har gjort dette korrekt, kan du derefter langsomt og forsigtigt løfte lige op på røret at fjerne det og efterlader en perfekt dannede graver for dit kæledyr til at finde og bruge.
 • Du behøver ikke ekstra belysning. Alle spindlere vige tilbage fra lys. De er nataktive jægere og foretrækker at jage efter mørkets frembrud. Lyser kun producerer stress for dit kæledyr, og kan gøre dem nervøse. En lykkelig edderkop er en usynlig edderkop.
 • Medmindre du har særlige forhold, behøver du ikke yderligere varmekilder. Hvis du gør, anvende varmekilde såsom en varmemåtte til den side af kabinettet ikke bunden. Generelt rumtemperaturer er fine. Hvis du føler dig tryg så er mere end sandsynligt din edderkop er så godt.
 • Opnå grundlæggende dyrehold erfaring, før du flytter op til mere krævende arter, herunder dem, der er hurtige eller mere defensiv.
 • Deltag i en forum og deltage. Der er mange familievenlige edderkoppe fora, som du kan deltage. Der er også nogle publikationer, der kan være pædagogiske så godt. Et par fora, der er godt betale kan omfatte opført de nedenfor i det eksterne links sektionen.
 • Hold det indvendige af kabinettet tørt og godt ventileret for at forhindre udbrud af mider og mug i dit kabinet. De fleste alle arter af fugleedderkopper rådighed i dyrehandlere herunder fra regnskovens regioner kan tilpasses tørretumbler forhold i fangenskab. Forsøger at kontrollere bestemte temperatur / luftfugtighed parametre ofte er problematisk og kan få konsekvenser. Behovet for dug er intet mere end en vandrehistorie. Det er sagt, kan det vise sig gavnlig for arboreals da de kan drikke dug dannes på deres spind. Må ikke overdrive det.

Advarsler

 • Fugleedderkopper vil bide og vil gøre det, hvis provokeret. De er vilde dyr, der har brug for særlig omsorg og opmærksomhed. De er ikke anbefalet til børn under 16 år.
 • Alle edderkopper og fugleedderkopper er giftige og alle vil bide hvis provokeret. Husk, en tarantel er en vild væsen og er afhængig af millioner af års evolutionære instinkt. De kan ikke "tæmmes" som en hund eller kat. Alt de har er en anden "tolerance"-plan for at menneskelig kontakt. Selv om der har været nogen rapporter om nogen dør af en tarantula bid, der er mennesker, der kunne reagere meget dårligt til giften. De fleste fugleedderkopper 'gift er sammenlignelig med brodden af ​​en fælles honningbi. Nogle fugleedderkopper giften kan forårsage en meget, meget alvorlig reaktion. Du bør forskning dine enkelte arter og undgå kontakt med din tarantel i overensstemmelse hermed. Den sikreste ting er at aldrig håndtere din tarantel, da det ikke er en »naturlig« ting at gøre. Ikke for tarantel eller for mennesker.
 • Ingen arter af fugleedderkopper kan håndteres 100% sikkert og holde en tarantel er bestemt ikke anbefales af enhver ekspert. Fugleedderkopper er yderst delikat og kan være meget uforudsigelige, da de bygger på en base instinkt udviklet over millioner af år. Et fald fra et par inches kan briste maven og din tarantel vil lide en langsom, smertefuld død.
 • Fugleedderkopper kan ikke holdes sammen i den samme tank, de vil dræbe eller spise hinanden, selv om de er af samme type og forskelligt køn. (Glem ikke, får chancen, en kvindelig tarantel vil dræbe og spise en mandlig efter parring.
 • De fleste mennesker har en instinktiv frygt for fugleedderkopper og du bør aldrig bruge en tarantel at intimidere eller skræmme nogen. Dette kan være yderst stressende for en person, og kan resultere i tarantel blive såret.
 • Nogle fugleedderkopper svirp deres hår (de kaldes "urticating" hår), som er yderst smertefuldt og farligt, hvis de kommer ind i dine øjne eller nasal passage og kan kræve hospitalsbehandling. Disse hår vil også forårsage irritation af huden. Ikke alle arter har disse hår. Sørg for at du forskning din tarantel, og vide, om dette bør være en bekymring. Efter at sætte dine hænder inde i tanken, uanset årsag, bør du straks vaske dine hænder før du gør noget andet.
 • Må ikke overfeed din tarantel. De fleste fugleedderkopper kan leve på 3-5 fårekyllinger om ugen. Nogle fugleedderkopper kan gå et par måneder uden fodring. Hvis du er bekymret, en god forhandler eller vidende keeper rådgive dig, men husk, vil de altid brug for vand. Overfodring vil medføre tarantel underliv til at blæse op som en ballon, og dette kunne få det til at briste.

Ting du behøver

 • Tarantula eller Spiderling (Baby Tarantula)
 • Critter keeper eller akvarium, der har en tætsluttende låg. (Låget skal være tilstrækkelig tung nok til at stoppe en tarantel løfte det, da de er stærkere end de ser)
 • Substrat (snavs), der er pesticider og gødningsstoffer gratis (jorden kokos fiber fungerer godt)
 • Dekorationer (til minimum af sin "naturlige" miljø)
 • Varmekilde (iereptile varmepude), er Heat lys ikke anbefales, da disse ikke giver den korrekte "type" af varme og kan forårsage farlige brændende for tarantel)
 • Temperatur og fugtighed gauge
 • Små vand skålen omkring 2 "virker godt fyldt med grus eller et par små, rensede sten (men aldrig nogen form for bomuld) for at forhindre fårekyllinger fra at drukne.
 • En forståelse partner / room mate / bror / søster eller forældrene.... osv. Det er tilrådeligt at spørge andre mennesker, der lever med dig, hvis det ville være acceptabelt at bringe en tarantel ind i hjemmet. Spørge først kunne spare dig en hurtig tur tilbage til butikken.