Wkidk

Hvordan til at passe et kæledyr duck

De kvaksalver. De vralte. De svømmer. De spiser. At tage sig af en and som en gård dyr eller kæledyr kan være en berigende oplevelse, og er forholdsvis let, så længe du følge trinene i denne artikel.

Steps

Hvordan til at passe et kæledyr duck. Købe mindst to ænder.
Hvordan til at passe et kæledyr duck. Købe mindst to ænder.
 1. 1
  Købe mindst to ænder. Unge ællingerne er det bedste valg, fordi de hurtigt vil lære, at din stald / skur / jord er hjemme. Du burde få mere end én, fordi ænder er sociale og føle sig sikrere og gladere i en flok. Det er en god idé at få en "ekstra" eller to, fordi der ofte er ællinger med psykiske eller vækst problemer, der dør inden for en uge, samt rovdyr, der ville elske at snack på dit kæledyr. Køb ællinger på Tractor Supply eller en lokal foder butik, der ligner et rent og sundt miljø. Ællingerne skal være opmærksom, lyse øjne, fluffy, ren og i stand til at gå rundt nemt.
 2. 2
  Byg en stabil pen, der er stort nok til ænder til at gå rundt. Ællinger skal ikke have lov til at strejfe frit, indtil de er omkring to måneder gammel, da de er næsten forbi molting fase, og deres nye fjer er kommet i. Indtil da skal de opbevares i en lade, stald, pen, eller en tom husdyr vandtank med plads til at spille såvel som en ren seng af hø under en varm varme lampe. De bør altid have adgang til ænder mad og frisk vand. Deres pen skal rengøres regelmæssigt, og deres vand genopfyldes dagligt. Pennen skal dækkes, så de ikke kan komme ud og intet (herunder luskede katte) kan få i. En billig og funktionel pen kan konstrueres fra blot stående T-indlæg i en mellemstor cirkel, forsvarligt fastgjort hønsenet omkring T- indlæg, og derefter foring kanterne med klodser, så de ikke kan kravle ud fra under den. Dette fungerer bedst, hvis bunden af ​​pennen er snavs. Mesh skal fastgøres øverst på pennen, så ingen katte - eller andre dyr for den sags skyld - kan komme ind eller ud. Hvis du ejer moderen, satte hende i pennen med ællingerne. Fjern masken i en kort periode i dagtimerne, så hun kan flyve ud og gå udenfor pen, så hvis hun vil, så lad hende tilbage i og fastgør masken igen.
 3. 3
  Ushe r dem til at spille Ushe> Sent på eftermiddagen, før aften strejker, indvarsle dem tilbage til deres pen. På dette stadium, er de endnu ikke er klar til at blive fuldt frigivet, hvor de vil stå over for farerne ved rovdyr. Må ikke frigive dem én ad gangen, men snarere som en gruppe.
 4. 4
  Ænderne vil hurtigt lære at komme til laden / pennen for at blive fodret af god kvalitet duck mad en gang om dagen, især hvis du har andre ænder, der følger rutinen. I første omgang fodre ænder, når de kommer op for at blive fodret, men efter at de har et fast greb om det faktum, at pennen = fødevarer, bør du kun fodrer dem på et udviklet rutine i én fodring om dagen. Hvis dine ænder er stadig sultne efter at de har spist det hele, giv dem lidt større portioner. Hvis de ikke efterbehandling al deres mad, fodre lidt mindre.
 5. 5
  Har rutine home kontrol-ups. Under fodring tid, undersøger dine ænder og kontrollere for eventuelle sundhedsmæssige problemer, for ved fodring tid, de er ikke så forsigtige omkring dig. Hvis du mener der er et problem, kan du forsigtigt holde nakken med den ene hånd og krop med den anden for at få et bedre overblik. Prøv at holde den ande ro. Lad ikke sine vinger basker eller bryde fri, mens du holder det, fordi det vil sandsynligvis ske, hvis du ikke er fast (men stadig blid), og det kan nemt skade sig selv.

Tips

 • Hvis du køber voksne ænder, vil de ofte flyve væk på deres første dag eller to. Hvis dette sker, bør du gøre dit bedste for at finde den ande og bringe det hjem, ellers vil det være helt alene, og plukket ud af rovdyr. Må ikke skræmme ænder, hvis du kan hjælpe det, og fange den med et tæppe. Hold den med begge hænder og bringe det hjem. Dette er ofte en 2 person job i det mindste. Når din duck erfarer, at hjemmet = mad, så fortvivl ikke, hvis det går væk. Hvis det stadig er i live, vil det komme tilbage snarest.
 • Læs op alle du kan på ænder pleje og ejerskab. Storey forlagsafdeling har store vejledninger til at hæve husdyr af alle slags, herunder ænder, heste, høns, og selv kaniner. Du kan endda købe ænder magasiner med nyttige artikler.
 • Berberænder vil nyde dammen, men vil også nyde at være i nærheden af ​​dig og menneskelige strukturer eller deres gamle pen. De vil også hænge omkring fodring området længere end de andre ænder, i håb om at få mere mad. Berberænder er hyppige løbesedler.
 • Find ud af, hvilken type af ænder, du ønsker. Du kan få en Muscovy et Mallard, en europæisk Sort, eller traditionelle Pekin ænder. Du kan endda få flere typer, så længe du har hjælpere til dem alle. Pekins vil typisk flok med andre Pekins, og ligeledes med enhver anden form. De vil også flokkes i den rækkefølge, du frigivet dem.
 • Ænder kan leve lykkeligt med andet fjerkræ, herunder gæs.
 • Du bør aldrig have en enlig duck - dvs en uden en mage for sin race.
 • Pekins især nyde vandet og nyde selskabet af andre ænder af deres slags.

Advarsler

 • Må ikke overfeed / underfeed dine ænder. (Se "Trin 4" til fodring instruktioner).
 • Lad ikke dine heste spiser ande mad.
 • Ænder er byttedyr, beskytte dem, så godt du kan, når de er unge, men der er ikke meget du kan gøre, når de er frigivet. De er sikrere, hvis de bo nær dammen snarere end i midten af ​​en græsgang.

Ting du behøver

 • To eller flere ænder
 • Kvalitet duck food
 • Lav spand til fodring, at de kan nå
 • Lavt spand ferskvand
 • Pen / stald / skur
 • Pond
 • Duck bøger / blade (valgfrit)
 • Et lys for at holde dem varme