Wkidk

Hvordan til at pakke for en flytning

Pakning for en to ugers ferie er svært, men pakning til et skifte fra den ene bopæl til en anden kan være rædselsvækkende! Ikke mange mennesker ser frem til pakning, selvom de ser frem til flytningen! Begynde at indsamle kasser omkring en måned eller mere før den faktiske flytte dato. Supermarkeder og hospitaler har store rene kasser, så bede dem om at spare nogle for dig eller samle dem op, hver gang du handler. Dæk dine møbler med enhver form for materiale, du kan finde, plader eller duge gør et godt stykke arbejde. Fastgør dem med tape for at holde dem fra at få snavset. Begynde at pakke tidligt at minimere rush.

Steps

Hvordan til at pakke for en flytning. Saml alle nødvendige emballage forsyninger og flyttekasser i forskellige størrelser.
Hvordan til at pakke for en flytning. Saml alle nødvendige emballage forsyninger og flyttekasser i forskellige størrelser.
 1. 1
  Saml alle nødvendige emballage forsyninger og flyttekasser i forskellige størrelser. Du får brug for forskellige størrelser af stærke flyttekasser til at pakke elementer af forskellige størrelser. Sørg for at du køber en god kvalitet emballage og stærke bevægelige kasser eller kartoner, konsultere en professionel for anbefalinger. Også overveje at erhverve:
  • Flyttekasser af forskellige størrelser
  • Padding forsyninger
  • Bubble wraps
  • Indpakning ark
  • Aviser, blankt avispapir
  • Saks
  • Heavy duty emballage tape
  • Mærkning klistermærker
  • Tusser
 2. 2
  Lav rummelige pakkestationen på din nuværende bopæl. Pak hver enkelt vare korrekt med nok lag af indpakning ark eller boble wraps, hvis det er nødvendigt. Placere elementer inde i en kasse med ekstrem omhu i korrekt position for at undgå skader. Tungere genstande skal placeres på bunden, og lettere emner skal placeres på toppen inde i boksene.
  • Pak tunge genstande såsom bøger, legetøj, etc i lille kasse. Må ikke overpack bokse indtil de er pladskrævende og kan knække.
  • Pack skrøbelige eller knuses elementer med ekstra pleje og opmærksomhed. Hvis det er nødvendigt, bruge flere lag af indpakning ark eller boble wraps for at ombryde sådanne poster.
  • Brug forede aviser eller knuste papirer at fylde tomme rum af kasser eller kartoner.
 3. 3
  Sørg for at pakke alt, hvad der hører til i et bestemt rum sammen i et rum mærket kassen. Det gør også udpakning nemmere, når du får, hvor du skal hen. Begynde at pakke et rum ad gangen, pakning mindre poster første til at få dem ud af vejen. Omhyggeligt mark og tape hver kasse, så du kan finde alt, når du pakker.
 4. 4
  Pak et "open først"-boksen. Dette sandsynligvis vil omfatte de elementer, som du har brugt indtil datoen for flytningen. Det kan også være nyttigt at tilføje elementer såsom opvaskemiddel, en svamp, en rulle papir håndklæder, kleenex, et par kuglepenne, saks, plast / papir plader / gafler, en oplukker, håndklæder til hvert familiemedlem, en pot, en pan, én plast omrøring køkkenredskaber, en ekstra kasse kutter, etc. Tænk lille handy emner, du måske ønsker adgang til, før du pakker alle bokse. Husk, vil folk nødt til at vaske deres hænder, spise, og brusebad længe før du er færdig udpakning på den anden ende af flytningen. Også kaste i en sukkerholdig godbid såsom liv sparere eller hårde slik i tilfælde af nogen bliver rigtig sulten eller lavt blodsukker på Flyt-i dag.
 5. 5
  Pack en kuffert eller kasse til hvert medlem af familien flere dage i forvejen. Medtag en personlig størrelse bar af sæbe, ny tandbørste og tandpasta, håndklæde og vaskeklud, engangsskraber om nødvendigt nogle 'afslappende' tøj (sveder eller noget lignende) og to komplette ændringer af tøj, og alt andet du kender hver person får brug for i løbet af de første par dage (mens alt andet er i kasser). Hold disse kasser eller kufferter på et sikkert sted, hvor de ikke bliver blandet med alt andet, måske i bilen eller endnu længere væk (arbejde eller en nabos hus). Bringe dem med dig i bilen eller hvor du er på rejse.
 6. 6
  Opret en "bevægende file" med vigtige papirer du får brug hele din flytning. Medtag i det: bevægelige lastbil reservation, bevægelige hjælper betaling koder (hvis relevant), PET dyrlæge journaler, kontanter for movers tips, hotelreservation, kontaktoplysninger for vigtige personer (ejendomsmægler eller ejeren), og eventuelle virkelig vigtige dokumenter, du kunne brug for, før du har mulighed for at pakke ud. Opbevar denne fil på et sikkert sted, som i din kuffert, hvor du ikke ved et uheld pakke det i en kasse.
 7. 7
  Rense ud i køkkenet. Kaste væk junk og kun box ting, som du bruger. Brug dit køkken mad opbevaringsbeholdere for alle løse ting, du finder, når du tømme skuffer fra køkkenet, skrivebord eller tabel skuffer. Glem ikke at kigge ind i opvaskemaskinen. Label bokse ifølge indhold og værelser, de hører hjemme i så sikkert tæt på eller tape dem. Brug forskellige størrelser poser til samme formål. Tilføj en gul seddel indeni hver pose bemærke indholdet som "stereokabler" og "kuglepenne og blyanter". Placer alle containere og poser inde i en større kasse mærket korrekt med plads og indhold.
 8. 8
  Begynde at tage fra hinanden nogen store elementer og placere alle hardware i dobbelt tykke ziploc poser efter indhold og værelse. Hold alle tasker i én boks sammen med de rette værktøjer - allen skruenøgler, skruetrækkere, tænger, osv. Dette vil gøre det lettere at sætte alt sammen igen, når du er flyttet ind
 9. 9
  Sørg for at holde kasse med hardware værktøjer på et centralt sted, hvor alle kan finde det. Dette vil gøre re-samling meget lettere. Placer i det de små ting som video ørepropper, fjernbetjeninger, kasser med søm og ting, du får brug for straks efter flytter ind
 10. 10
  Stable bokse, som du er færdig med at udfylde, taping og mærkning dem. Prøv at holde dem stablet i de rum, du er færdig pakning. Hold alle strømskinner og forlængerledninger og jordforbindelse adaptere i en bestemt kasse, de vil være meget lettere at finde senere. Meget tydeligt mærke hardware box og forlængerledningen kassen. Overvej spray-male begge bokse lyse gul eller rød. Anbring alle skruerne eller boltene tilbage til et emne, efter det er blevet skilt ad. På denne måde kan du tilslutte sengen eller sætte lampeskærm tilbage på det samme i stedet for at søge efter dem.
 11. 11
  Kig i hvert værelse, og sørg for, at alt er blevet fjernet. Placer sidste minut elementer sammen i ét rum.
 12. 12
  Husk, at når lastbilen er fyldt, og initiativtagerne fortælle dig, at de har alt, til at tjekke hvert værelse for at sikre at intet er blevet efterladt. Det er dit eget ansvar. Når du er sikker på, at hvert værelse er helt ren, så er det tid til at lukke døren og forlade!

Tips

 • Brug tape, IKKE gaffatape til at forsegle kasser.
 • Køb engangs kopper og tallerkener, så du kan få en drink eller spise den mad, du orden i uden at kompromittere de pakning indsats
 • Brug styrofoam plader i mellem dine regelmæssige retter, så de ikke vil bryde.
 • Brug pudebetræk at ombryde væg portrætter / billeder i... de arbejder meget!
 • Hvis du sidder fast købe bokse, eller vil forlade nogle kasser i opbevaring eller udenfor, overveje at få nogle plastik spande i stedet. Discountbutikker har ofte Rubbermaid eller Sterilite siloer for ikke meget mere end pap, og de er mere robuste, har nice indbygget håndtag, mere stabilt stak og er vandafvisende.
 • Poser af tøj kan bruges som en barriere mellem skrøbelige genstande, eller at udfylde de åbne rum, der vises, når du lægger, hvis du flytter i en U-Haul. Mærk hver pose med indhold eller værelser.
 • Pack bøger omhyggeligt og godt, så de er lettere at administrere. Brug små kasser til bøger og andre genstande, der kan være tung.
 • Pak dine rengøringsmateriel på lastbilen sidst da du skal bruge dem i dit nye hjem.
 • Må ikke investere en masse penge i bobleplast eller emballage peanuts, hvis du kan undgå det. Ud over at spare penge, vil dette også holde efter udpakning rod til et minimum. Der er nogle tilfælde, hvor den ekstra udgift er helt sikkert berettiget, men tjek rundt for genbrugsgenstande og undgå de styrofoam jordnødder, der ikke er biologisk nedbrydelige.
 • Selvfølgelig er møblerne lettere hvis tom og går igennem alt giver dig en chance for at smide gamle elementer, så du ikke flytter junk.
 • Det er høfligt at feje og støvsuge hvert værelse før du forlader. Den næste person til at bevæge sig i ville sætte pris på at flytte ind i et rent sted uden vrøvl over det hele. Hvis det er muligt, skal du kontakte en rengøring til at gå gennem huset, når du er væk. Nogen kan kende en person, der kan være villige til at gøre dette til et mindre gebyr. Rengøring bringe deres egne forsyninger, støvsugere, osv. så du ikke behøver at bekymre dig om pakning dem.
 • Brug rulle op shampoo / lotion / body wash etc.in håndklæder og plads i feltet, hvis der er nogen spild håndklædet vil absorbere det.
 • Reserve en bevægende lastbil, så snart du kender den nøjagtige dato, du vil bevæge. En uge før den store dag, så ring og kontrollere reservationen på lastbilen.
 • Håndklæder, skjorter, og ikke breakables kan pakkes i affaldsposer. Sørg for at bruge tunge poser med bånd, og sørg for poserne er ikke pakket så fulde, at de er svære at håndtere. Mærk poser, så de ikke tager fejl som papirkurven!
 • Ved pakning bokse huske, at håndklæder, vaskeklude, og sokker gør glimrende pakkemateriale til skrøbelige genstande. De plastikposer, du får, når du laver apotek køb er også gode emballage, de fælde luft.
 • Begynd pakning godt i forvejen sæsonvarer som jul lys, frakker, og haveredskaber, hvis du ikke kommer til at bruge dem, før du flytter, og få dem boxed tidligt op. Smide eller donere ubrugte poster.
 • Holde indholdet af dine kommode skuffer, som de er. Hvis der er breakables inde, pack håndklæder eller endda sokker oven eller omkring dem for at forhindre brud.
 • Et andet tip: Brug plastik totes, når de flytter, fordi så er det nemmere at identificere, hvad der er i kasserne, og hvem det tilhører. Plus, hvis det regner under dit træk, behøver du ikke at bekymre dig om dine ejendele blive ødelagt ligesom du ville gøre med papkasser.
 • Brug malertape til at lave en stor 'X' om eventuelle spejle, kuriositet kabinetter, noget med en masse glas. Dette kan ikke forhindre den i at bryde vibrationer, men vil bidrage til at dæmme glasskår så meget af det vil holde sig til båndet. Overvej at fjerne glaspaneler og pakning dem flade inde i en skuffe eller spejl kassen. Tag målingerne til et pakkeri butik, og du kan have en kasse lavet.
 • Masser af supermarkeder sælger vakuumposer, der er reelle plads sparere. Har du problemer med montering af strøelse og bange for at det bliver snavset? Køb en stor vakuumpose, fyld den til bristepunktet, og derefter suge al luften ved hjælp af en almindelig støvsuger med en slange vedhæftet fil, og presto! Din voluminøse taske er lille og nydelige (vær forsigtig - det vil stadig vejer det samme).
 • Skriv stort antal på ydersiden af ​​hver kasse. Dette gør det meget nemmere hurtigt at få øje på nogen, der mangler.
 • De fleste af de lastbil udlejningsfirmaer sælger kasser og tape og alle andre forsyninger. Disse er de bedste bokse at bruge som de er af ensartet størrelse (de stak bedre), og er mere robuste end fri bokse, der blev foretaget for én anvendelse. U-træk vil tilbagekøbe ubrugte bokse, så sørg for at gemme din kvittering. Penske tilbyder også gratis forsendelse for at flytte forsyninger.
 • Placer noget, der kunne sive ind zip lock poser og fjerne luft, så de ikke bliver mast og pop.
 • Det kan være dyrt i begyndelsen, men du kan gemme Totes og bruge dem til opbevaring omkring huset, på loftet, i kælderen eller i garagen. Smide et par mølkugler og dine emner vil ikke få støvet, beskadiget eller ildelugtende!
 • Mindre, samme størrelse kasser er meget nemmere at flytte end en flok forskellige størrelser store kasser.

Advarsler

 • Free er ikke altid bedre! Undgå at få kasser fra købmandsforretninger eller ethvert sted, der sælger fødevarer. Chancerne er disse vil have insekter eller æg. Prøv spiritus butikker (de fleste er robust til at støtte de glasflasker), eller købe dem fra et flyttefirma. Kontorer eller kontor forsyning butikker er endnu bedre, da bokse bunker af papir kommer i, er en redningskrans til opbevaring og lille nok for børn at bære.
 • Når du er ankommet til dit nye hjem lade initiativtagerne pakke lastbilen. Hvis noget er brudt de holder forpligtelsen. Hvis du hjælper du ikke har nogen regres.
 • Efterhånden som du kommer tættere på at flytte dag, lægge alle bokse i ét rum, så møbler og tunge emner kan flyttes ind i lastbilen først, og du vil ikke blive snuble over kasserne, der går i sidst.
 • Braklægning arbejdshandsker eller havearbejde handsker for at beskytte hænderne, mens du flytter. Lad ikke disse bliver pakket. Du får brug for dem for lasten og losse.
 • Sørg for at du dræne vandsenge omkring 2 dage før flytningen. De tager lang tid at dræne, og skal være tørt på at flytte dag. Hold en haveslange ud til vandet seng og flytte dem sammen, så du kan begynde at tilføje vand som du læsse lastbilen.