Wkidk

Hvordan til at opdage skjulte kameraer og mikrofoner

Har du lyst, du bliver overvåget? Måske har du bare ønsker at sikre dit privatliv er beskyttet. Her er nogle forskellige måder at finde skjulte kameraer og mikrofoner.

Steps

Hvordan til at opdage skjulte kameraer og mikrofoner. Har en ransagning af lokaler.
Hvordan til at opdage skjulte kameraer og mikrofoner. Har en ransagning af lokaler.

Initial sweep

 1. 1
  Har en ransagning af lokaler. Dette indebærer en langsom, omhyggelig sweep af rummet eller bygningen du har mistanke om er kabelforbundet.
  • Kig rundt efter noget, der virker anderledes eller malplaceret, såsom blomsterdekorationer, billeder på væggen ude af niveau eller i usædvanlige områder eller lampeskærme, der ikke ser normal. Check for røgdetektorer du ikke tilføje, kigge efter en højttaler, der kunne have et kamera i det.
  • Kig ind urtepotter, lamper og andre steder, hvor en mikrofon sender kan nemt være skjult.
  • Se under sofa puder, bordplader, og hylder. Underneath hylder og bordplader er gode steder til miniature kameraer.
  • Kig efter ledninger, der ikke synes at gå nogen steder, så som et apparat eller en anden velkendt enhed. "Hardwired" (dvs. ikke trådløs) spion udstyr er mindre udbredt med moderne teknologi, men bruges stadig til permanent overvågning i kommercielle virksomheder for tab forebyggelse.
 2. 2
  Lyt som du går hele rummet roligt. Mange små, bevægelsesfølsomme kameraer gør en næsten uhørlig klik eller buzz, når de opererer.

Brug mørke

 1. 1
  Sluk lyset og se sig om efter små røde eller grønne LED lyser. Nogle mikrofoner har "power on" lyser, og hvis den person, der sætter det op er skødesløse, de måske ikke at dække eller deaktivere denne funktion.
 2. 2
  Mens lysene er slukket, grab en lommelygte og omhyggeligt undersøge alle spejle. Disse kan gøres gennemsigtig fra den ene side, således at et kamera kan se igennem, men de er afhængige af observatørens side er mørkere end det område overholdes, for at holde den anden side af spejlet reflekterende.
 3. 3
  Søg efter hulkameraer i mørke. En pinhole kamera kan have en charge-coupled device (CCD) sidder bag en lille åbning i en væg eller et objekt. Få et tomt toiletpapir rør og en lommelygte. Sæt røret over det ene øje som et teleskop og lukke det andet øje. Som du feje lommelygten over Værelset, er opmærksomme på eventuelle små glimt, der afspejler tilbage på dig.

Brug et signal detektor

 1. 1
  Købe et RF-signal detektor eller anden fejl detektor. Hvis du seriøst mener, at du er ved at blive udspioneret, købe en RF (radiofrekvens) detektor og gøre en feje på dit værelse, bygning, eller hjemme. Disse bærbare enheder er små, enkle at bruge, og forholdsvis billig. Men der er fejl, der bruger flere frekvenser i hurtig rækkefølge kaldet "spredt spektrum", som en RF-detektor vil ikke samle op. Disse fejl er brugt af fagfolk og kræver et spektrum analysator og en erfaren tekniker til at finde.
 2. 2
  Brug din mobiltelefon til at afhente et elektromagnetisk felt. Sætte et opkald på din mobiltelefon, så vinke enheden rundt, hvor du tror, ​​der kan være et kamera eller en mikrofon. Hvis du kan høre en klikkende lyd på opkaldet, betyder det, telefonen forstyrrer muligvis et elektromagnetisk felt.

Tips

 • Tjek hotelværelser.
 • Sørg for, at computerens mikrofon og webcam (hvis du har en) er slukket eller dækket, når den ikke er i brug.
 • Trådløse overvågning enheder vil være en smule større, fordi de indeholder trådløs transmission udstyr. Disse enheder kan sende oplysninger i omkring en 200-fods (61-meter) radius.
 • Hvis du finder noget, advare myndighederne. Undlad at flytte eller deaktivere kamera eller en mikrofon. Handle, som om du ikke havde lagt mærke til det, gå lige uden for aflyttet området og ringe til din lokale retshåndhævende organ. De vil gerne se bevis for, at bugs blev installeret, og ikke bare liggende rundt i lokalet.

Advarsler

 • For snigende sweeps, skjule RF detektor og sørg for at det er på lydløs tilstand.
 • Lad ikke de kameraer og mikrofoner vide, du leder efter dem.

Ting du behøver

 • Tøm toiletpapir rør (ekstraudstyr)
 • Lommelygte (valgfrit)
 • En høj kvalitet RF-detektor (valgfri)
 • Mobiltelefon (valgfri)