Wkidk

Hvordan til at lukke en pose chips ved at folde det

Party time opfordrer til chips (crisps) og dip. Åbning et par poser af forskellige chips til at dyppe er en brise. Når det kommer til at rydde op tid, finder vi, vi står tilbage med alt for mange åbnede chip tasker, og ikke en pose klip i huset for at forsegle dem med. Forlader dem delvis åben vil gøre chips uaktuelle, før vi kommer til at spise dem igen. Heldigvis er der en måde at folde chip pose, så du aldrig vil have dette problem igen og vil holde chips så frisk som den dag du købte dem.

Steps

Hvordan til at lukke en pose chips ved at folde det. Glat enderne, så de er glatte, flade og lufttæt.
Hvordan til at lukke en pose chips ved at folde det. Glat enderne, så de er glatte, flade og lufttæt.
 1. 1
  Glat enderne, så de er glatte, flade og lufttæt. Efterlad ikke nogen luft inde i chippen taske, da dette vil få dem til at gå forslidt, uanset hvor godt du forsegle posen.
 2. 2
  Fold posen. Brug begge hænder, og fold den åbne ende nedad omkring en tomme (2,5 cm). Må ikke rulle.
 3. 3
  Tuck posen. Tuck hver foldede ende under som du holder udfladning og folde igen. Fortsæt på denne måde, indtil du når lige over det område af chips.
 4. 4
  Flatten det ud. Glat fold med hænderne og fold hjørnerne mod midten. Det er ligegyldigt, hvilken vej du folde dem, her er de vist foldet mod valset side, men du kan også folde væk fra rullen.
 5. 5
  Lav en lomme. Mens du holder hjørnerne foldet, oprulle ende og fold det over hjørnerne, så det gør en stram lomme eller hætte holder enderne i.
 6. 6
  Test det ud. Kontroller ved at posen på hovedet. Det er forseglet og nemt at åbne den næste gang, du skal bruge det.

Tips

 • De pænere og strammere dine folder, den friskere dine chips.
 • Sørg for at du udglatte hver fold, fjerne luft fra det afsnit, du vender ned.
 • Kan tage praksis. Hold forsøger (over en skål), fordi det vil komme i handy.

Advarsler

 • Leaving luft inde vil gøre chips uaktuelle. Efterlad ikke luft inde med nogen pose af denne type (saltkringler, korn, cookies).
 • Vær forsigtig, når afprøve din folde, du ikke ønsker dine chips ender på gulvet!
 • Denne metode vil ikke arbejde på bøjelige poser (ligesom indkøbsposer). Det vil arbejde på folie og papir poser, og på nogle plasticposer, men kun hvis de er meget stiv.