Wkidk

Hvordan til at knække dine knoer

Cracking dine knoer kan føle sig meget godt, hvis dine hænder er trætte. Det er ikke en god vane, men for nogle mennesker, er det en del af deres daglige vane. Også, det er godt, hvis du ønsker at flipper folk ud, så det er en god måde, fordi nogle mennesker hader det.

Uanset hvad, læse denne artikel, og crack væk.

Steps

Hvordan til at knække dine knoer. Forstå hvorfor dine knoer knække.
Hvordan til at knække dine knoer. Forstå hvorfor dine knoer knække.
 1. 1
  Forstå hvorfor dine knoer knække. Støjen menes at være gasbobler popping inde i væsken i leddene, når du flytter dem bare så. Da varierende fælles størrelser i forskellige mennesker nogle mennesker kan gøre flere lyde end andre. Nogle vil ikke være i stand til at knække knoerne overhovedet.
 2. 2
  Knuge dine hænder, så de interlock (hvordan nogen ville holde en heldig terning, når man spiller et terningespil).
 3. 3
  Pludselig glatte fingrene og skub lidt ind hver kno. At skubbe skal generere en øjeblikkelig crack.
 4. 4
  Vent. Når du har revnet dine knoer, vil det tage nogen tid for gassen bobler til at re-opløses i ledvæsken. Dette forhindrer dig fra revner dem igen lige med det samme.
 5. 5
  En endnu nemmere måde er først at sætte en af dine hænder i en knytnæve.
 6. 6
  Derefter knuge din anden hånd rundt og skubbe.
 7. 7
  Næste tryk ned lige under knoerne.
 8. 8
  Endelig bør du høre en pop.
 9. 9
  Nogle mennesker kan knække deres knoer uden at røre dem. Nogle mennesker er i stand til at knække den samme finger umiddelbart efter at de har poppet det. Dette kan ikke være tilfældet for dig, i stedet vente 5-10 minutter og crack igen.

Tips

 • Du kan prøve en anden metode, som betyder, at vrikke fingrene omkring for aldre eller skrive på et tastatur stort set bevæger fingrene, og træk alle dine fingre. For at gøre dette pull hårdt.
 • Du kan udvide dine fingre løst greb en finger med den anden hånd, langsomt bøje fingeren bagud og træk
 • Prøve gribende en finger mellem tommelfingeren og pegefingeren af ​​en anden hånd. Tag fat i midten joint. Tryk både pege-og tommelfinger mod joint på alternative sider, og du skal høre et "klik 'ikke en dyb' crack 'gerne kno popping.
 • Tag den ene hånd og lagde den på den anden side finger. Det er opdelt i tre sektioner på din finger. Den øverste, den midterste og den nederste. Til dette, kan du bruge denne metode på din top og mellemledere. Med den bedrift hånd greb den anden hånd, du ønsker at knække med tommel-og den midterste del af den midterste finger. Begynd at vrikke venstre og højre. Du bør føle det kommer til at knække. Hold vrikke indtil det revner. Du kan også gøre denne fremgangsmåde til den midterste del af en finger.
 • Du kan også knække hver finger individuelt og du kan finde du kan knække nogle af dem i forskellige vinkler. For eksempel tager din fjerde finger med tommel-og pegefinger på den anden hånd på spidsen og slutningen kno prøve, derefter kraftigt twist væk fra dig.
 • Du kan også skubbe hårdt ned på den nederste del af din finger. Hvis det rører bunden af ​​din finger, så er du nødt til at vente lidt længere.
 • Eller du kan interlace dine hænder og flytte dine håndled væk fra dig, så dine fingre skubbe mod toppen af ​​dine hænder.

Advarsler

 • Det menes, at de "krakning" er fra gasudslip friktion frigive i mellem leddene.
 • Mens revner knoerne ikke forårsager gigt, en medicinsk undersøgelse viste, at hyppige kno crackere lidt blødt vævsskade og forringelse kan blive en dårlig vane, hvis det gøres meget.
 • Et par mennesker er meget irriteret ved krakning fingre. Som en gestus, så prøv ikke at gøre dette nær disse mennesker.
 • De mennesker, hvis hænder er snoet, med krogede fingre er sandsynligvis lider reumatiske arthritis. Det er en betingelse relateret til revnedannelse knoerne, hvor dit eget immunsystem begynder at angribe dine led, der forårsager betændelse og skader på knoglerne.
 • Hvis du finder du får ind i vanen med revner knoerne gentagne gange, så prøv at forstå, hvorfor og behandle det første. Hyppig kno-revner er ofte et tegn på en underliggende stress eller angst.