Wkidk

Hvordan til at identificere og vælge høj kvalitet badehåndklæder

Hvor dejligt det føles at vikle dig selv i en blød, absorberende fluffy badehåndklæde lige efter du får ud af bruseren. Men ikke alle håndklæder er født lige. Her er hvordan man finder den rigtige for dig.

Steps

Hvordan til at identificere og vælge høj kvalitet badehåndklæder. Forstå, hvad der gør et håndklæde en god håndklæde.
Hvordan til at identificere og vælge høj kvalitet badehåndklæder. Forstå, hvad der gør et håndklæde en god håndklæde.
 1. 1
  Forstå, hvad der gør et håndklæde en god håndklæde. For startere, håndklæder til forskellige formål gavn af forskellige stoffer, uanset om de er til tørring din krop eller tørring dine retter. Ting at huske på, omfatter:
  • Absorptionsevnen er skabt ved at maksimere overfladearealet. Bomuld håndklæder er bedst til hænder og organer, mens linned håndklæder er bedst til retter og glasvarer.
  • Terry er den mest absorberende af alle vævninger. Det er en ideel håndklæde til hænder og krop tørring, da det er sløjfet begge sider, og dermed øge dets areal.
  • Crash linned er en kombination af hør, bomuld og rayon, der fungerer rigtig godt til tørring retter. Det hjælper til at øge fordampningen sats.
  • Damask linned virker rigtig godt til tørring briller og retter, hvor fnugfri resultater betyder noget.
  • Hør afledt linned er super absorberende, og stærk. Det er naturligt resistente over for bakterier, vil ingen fnug på glasvarer, og absorberer 20 procent af sin egen vægt i vand.
 2. 2
  Overveje indholdet af håndklæde stof. Høj kvalitet håndklæder er som regel lavet af fine, lange bomuldsfibre. Nogle af de dyrere håndklæder er lavet af egyptisk eller brasiliansk bomuld. Mens svært at finde, Supima bomuld er en anden glimrende valg af lange fibre bomuld, som er dyrket i Europa.
 3. 3
  Gør din egen test. I butikken, prøv at føle og kigge på håndklæder til at se, om de lever op til dine behov og ønsker.
  • Kig nøje. Må fibrene stå op som græs i en have? Det er et godt tegn! Hvis de er flad som en tack, vil de ikke føler sig meget godt eller arbejde, godt.
  • Føle dem. Er de bløde? Eller er de ru? Hvis håndklædet har en blød, fløjlsagtig fornemmelse og en smule vægt på det, det er god kvalitet. Hvis håndklæde er skrattende, eller føles lærred, det er lav kvalitet (mening, ikke købe dollar-store håndklæder!).
  • Kontrollér størrelsen. Hvis du er høj eller store, kigge efter bad ark, der er større end den gennemsnitlige håndklæde størrelse og gøre tørre dig hurtigt meget nemmere.
 4. 4
  Shoppe rundt.
  • Kig efter de bedste tilbud. Beslut hvor meget du vil betale. Hvis du vil have den bedste kvalitet, vil det koste dig mere. På plussiden selv, vil dyrere håndklæder også vare længere, så du sparer penge i det lange løb og ikke behøver at udskifte dem så ofte.
  • Find håndklæder, der er den samme farve som dit badeværelse indretning. Husk, at farvede håndklæder i sidste ende vil blegne. Hvide håndklæder kan altid bleges hvis det er nødvendigt at blege dem op igen.

Tips

 • Hold øje med de forskellige mellemstore håndklæder - almindelig håndklæde størrelse er fint for den gennemsnitlige størrelse person, men højere eller større mennesker måske foretrækker et bad ark. En god størrelse bad ark er 34 "X 68". Det føles luksuriøs skal pakkes helt i din fluffy bad ark!
 • Den GSM (gram per kvadratmeter), er en stor faktor - noget højere end 550gsm er en god håndklæde. Tjek den slags bunker: 16s single, 12s single, 21s dobbelt med en god jord bunke, kan give god fornemmelse og holdbarhed.
 • Håndklæder tørret i tørretumbleren er altid fluffier end håndklæder tørret på en ekstern tøj-line.

Advarsler

 • Mens blegning blødgør håndklæder, det også får dem til at slides hurtigere. Hvis du bruger skyllemiddel på håndklæder, anbefales det at lade køkkenruller ud af sådan en vask, for at hjælpe dem holde længere. Desuden kan linned håndklæder, der er blevet vasket i skyllemiddel efterlade smøre mærker på glas.
 • Vask altid nye håndklæder før brug. Overskydende farvestof, kemikalier osv., kan stadig opholde sig i fabrik producerer håndklæder.