Wkidk

Hvordan til at huske lister over ord med hukommelsen trick

Hukommelsen trick, som er magen til den, er en 2500 år gammel måde at huske lister over ord, der er så mange som 10, 25 eller endog 100 varer længe. Det kan gøres blot ved at bruge omkring 30 minutter lagrer visse billeder. Efter dette, vil du være i stand til at huske mindst 25 ord fremad, bagud eller ude af drift.

Steps

Hvordan til at huske lister over ord med hukommelsen trick. Nummer et - Visualiser en ensom, ensom fyr, en, der skiller langt væk af sig selv.
Hvordan til at huske lister over ord med hukommelsen trick. Nummer et - Visualiser en ensom, ensom fyr, en, der skiller langt væk af sig selv.

Metode 1

Tænk på femogtyve billedbøger ord. Her er en idé for de første fem. Husk på, de kan være noget, du ønsker, eller kan nemt huske:

 1. 1
  Nummer et - Visualiser en ensom, ensom fyr, en, der skiller langt væk af sig selv. Det selv ligner en 1.
 2. 2
  Nummer to - Briller. Tænk på det som "to, to øjne, to briller til læsning."
 3. 3
  Nummer tre - Skammel. En taburet har normalt tre ben. Det er derfor, det er et symbol for tre.
 4. 4
  Nummer fire - vindue. Fire, fordi det er et rektangel med fire sider og fire hjørner. Det kan endda have fire ruder.
 5. 5
  Nummer fem - Hand. En hånd har fem fingre.
 6. 6

Metode 2

 1. 1
  Bruger omkring en halv time at huske dele på listen. Gentage dem i dit hoved. Starte med at sige "en" og forestiller fyret i dit hoved. Så "to", og forestiller briller i dit hoved, etc. Test dig selv ved at lave en liste med tilfældige ord (25 af dem) og forsøger at huske dem ved at sætte hvert ord med den tilsvarende billede. Hvis nummer et på din liste er en løve, så prøv at forestille en løve roaming omkring din fyrtårn. Hvis nummer fem er en bil, så prøv at forestille en kæmpe hånd vinke ud på bagsiden af ​​bilen.
 2. 2
  Efter at sætte ord med billeder, siger listen til dig selv et par gange. Spørg nogen til at kalde tallene et til 25 frem, tilbage, og ude af drift, så man kan sige listen til dem.

Tips

 • Sammenkædning billeder til noget humoristisk eller fysisk smertefuldt hjælper med at huske din liste.
 • Den skør dine ord med billederne er, jo mere vil du være i stand til at huske dem. En kat (svarende til nummer 9, for 9 liv) hårvask selv vil helt sikkert gøre et indtryk. Du er mere tilbøjelige til at huske noget mærkeligt.
 • En anden let mindeværdige teknik er at anvende et fælles sæt af word-nummer par, såsom: 1 = bolle, 2 = sko, 3 = træ, 4 = dør, 5 = hive, 6 = pinde, 7 = himlen, 8 = gate, 9 = vin, 10 = pen
 • Billede-ord kan være noget, der gør du tænker på nummeret. Alt, hvad der ligner en en, eller lyder som en eller endda er en del af en sang med en, der kan bruges til én.
 • I stedet for at knytte billeder med numre (dvs. Lighthouse = 1, briller = 2, osv. som foreslået her), kan det hjælpe, hvis du huske bogstaver i alfabetet. Da vi alle er vokset op at sige "A for Apple, B for Bell" osv., sammenslutningen af ​​objekter med bogstaver er betydeligt lettere at lave end objekter med tal. Ulempe er naturligvis, at det er begrænset til en liste med 26 eller færre elementer.
 • I stedet for at forestille disse farverige billeder, overveje hvisker dem til dig selv.

Advarsler

 • Selv om denne metode vil hjælpe dig med at huske elementer, er det altid en bedre idé at læse materialet for at forstå det bedre.