Wkidk

Hvordan til at holde en slange

Slanger er fantastiske skabninger, men holder man kan være en skræmmende oplevelse for nogle mennesker. Håndtering af dem på samme måde, du håndterer noget furry kan skræmme en slange (og muligvis fremprovokere et angreb). Mens den bedste måde at lære at håndtere aggressive, vilde, og / eller giftige slanger er i person fra en erfaren professionel, vil denne artikel hjælpe dig med at lære at samle op og holde en tam slange, der bruges til mennesker.

Steps

Hvordan til at holde en slange. Meddel din tilstedeværelse.
Hvordan til at holde en slange. Meddel din tilstedeværelse.
 1. 1
  Få noget hjælp. Hvis slangen er over 6 meter lange, skal du bruge en anden person der. Mange dødsfald og skader er forårsaget af en person forsøger at håndtere en stor slange, hvis slangen bliver bange, kan det snøre, og du får brug en anden til at hjælpe med at få det ud. Hvis du er mindre end gennemsnittet i statur, ikke engang håndtere en 4-5 ft slange på din egen.
 2. 2
  Vask dine hænder, før du håndterer din slange. Hvis du har nogen form for duft på dig, at slangen kan forveksle til mad, kan du få en fodring svar. Slanger er ikke meget lyst, og hvis din hånd lugter dit kæledyr hamster så kan det synes, det er en saftig velsmagende hamster.
 3. 3
  Meddel din tilstedeværelse. Du ønsker ikke at overraske slangen, når du nå på at samle den op, så brug en kombination af lyd og berøring for at lade slangen ved, du er der. Bank forsigtigt på buret og kigge efter en tunge flick at angive, at slangen sanser noget. Derefter trykke på slangens krop blidt (ikke hovedet).
  • Dette sikrer også, at slangen er vågen. Det er en god idé, selv om, at håndtere en slange i en tid på dagen, hvor det er sløv.
  • Undgå håndtering af en slange, der er lige spist, eller er ved at kaste.
 4. 4
  Løft slange. Slip den ene hånd omkring 1/3 af vejen ned slangens krop og begynder at løfte den langsomt op. Sæt den anden hånd under den sidste 1/4 af slangen til at bære dens vægt helt. Hvis det er en kvælerslange slange, er det sandsynligt, wrap halen omkring dit håndled og underarm, lad den gøre dette. Bare sørg for at det ikke spole omkring begge hænder, nakke eller brystet.
 5. 5
  Undgå pludselige bevægelser. Som du holder slangen, kan du flytte rundt, bare gøre det langsomt for at undgå overraskende det. Bevar roen og afslappet. Snakes som varme steder, så de kan lide at kravle under og omkring din skjorte. Hvis din slange forsøg på at kravle ind på en del af din krop, hvor du ikke ønsker det til at gå, eller hvis den forsøger at klatre ud af dig, forsigtigt skubbe din hånd under slangen og flytte sin krop.
 6. 6
  Hold petting korte. Slanger er ikke sociale dyr. Hunde og katte, der deltager i kommunale grooming ser petting som normalt og en bonding oplevelse. En slange ser petting anderledes. Langvarig håndtering kan være stressende for dem. Hold dine petting sessioner til 10-30 minutter om dagen er bedst. Hvis du holder slangen for meget det vil blive understreget.
 7. 7
  Retur din slange til sit bur ved langsomt at sænke den i. Lad det flytte ud af dine hænder til en filial eller buret gulvet på egen hånd. Fastgør låget, når du er færdig, da slanger kan være stor undslippe kunstnere.
 8. 8
  Vask dine hænder igen. Krybdyr kan bære bakterier, der ikke er sikre for mennesker, som salmonella. Straks vaske dine hænder, når du er færdig håndterer din slange.

Tips

 • Du kan lade din slange lugte dig med sin tunge. Du skal ikke være bange for det. Det er deres måde at "smage" dig og anerkende dig.
 • Snake håndtering er nemt og sjovt, men til din første oplevelse det er bedst at have nogen viser dig. Den krybdyr specialist på din lokale dyrehandel eller anden entusiast, eller endda en person fra en lokal herpetological eller krybdyr klub. Brug en søgemaskine på internettet for at finde en i nærheden af ​​dig.

Advarsler

 • Undgå at røre slanger, som du ikke kender, eller som ikke er vant til mennesker. Enhver slangen kan være farligt, hvis bange, uanset dit niveau af erfaring. Rør ikke en slange, medmindre du har tilladelse fra ejeren.
 • Forsøg ikke at fange slangen ved hoved.
 • Undgå at se alt for tæt i spidsen for en utæmmet slange. Snakes genkende hoved og øjne en potentiel rovdyr og kan blive overrasket og slå, hvis man ser på dem for tæt. En slange kan reagere helt anderledes at være tæt på dit hoved (når draperet rundt om halsen) i modsætning til at blive direkte stirrede på.
 • Aldrig afhente en aggressiv slange uden den rigtige uddannelse og værktøjer.