Wkidk

Hvordan til at grave stolpehuller

Uanset om du bygger et hegn eller lægge op en flagstang eller en fugl hus på en stang, kan du finde det nødvendigt at grave en lille diameter hul. Ved hjælp af en skovl til dette job betyder, at dit hul større, end du har brug for, så du kan vælge at bruge post-hul gravemaskiner til jobbet i stedet. Her er hvordan det gøres.

Steps

Hvordan til at grave stolpehuller. Anskaf et par af post hul gravemaskiner.
Hvordan til at grave stolpehuller. Anskaf et par af post hul gravemaskiner.
 1. 1
  Anskaf et par af post hul gravemaskiner. Dette værktøj er designet specielt til opgaven, og det vil gøre det muligt for dig at gøre jobbet i mindst tid med et minimum af indsats. Der er et par ting, du skal overveje, dog før start.
  • Rocky jord er vanskelige at anvende efterfølgende hul gravemaskiner i, da en relativt lille sten vil forhindre forkant af gravemaskiner trænge gennem jorden.
  • Meget løs, sandet, og tør jord er svære at fjerne fra hullet, som klemvirkningen af kæberne ikke er så effektive på disse ikke-kohæsive materialer. Hvis du har tid, starte hullerne en dag, fylde dem med vand og komme tilbage for at fjerne den meget blødt jord den næste.
  • Indlæg hole gravemaskiner har en maksimal effektiv dybde på omkring 3/4 af deres håndtag længde, så en fem mund par vil grave omkring 3 1/2 halv dyb.
  • Meget hårde jord som ler er yderst vanskeligt at grave med en manuel par af post hul gravemaskiner.
 2. 2
  Vælg placering for det hul, du vil grave. Hvis det er et enkelt hul til et projekt som at installere en flagstang, kan du øjeæble placering, men for hegn og andre projekter, der kræver flere huller, kan du ønsker at lægge ud placeringer af jer huller mere præcist. Brug stave og en streng linje til at guide dig, og en lang målebånd til at etablere din afstand, vil hjælpe til dette formål. Plant indsatserne i begge ender af linjen, som du ønsker at grave sammen. Bind snoren til en stav, træk stram, og binde den anden indsats.
 3. 3
  Afgøre, om der er nogen mulighed for underjordiske forsyningsselskaber er i det område, du graver. Til hegn omkring et felt på privat ejendom, kan dette ikke være et problem, da ejendommens ejer skal være opmærksom på ethvert hjælpeprogram ret måder på sin jord, men hvis der er nogen tvivl, ringe til din lokale forsyningsselskab lokalisere tjeneste at være sikker.
 4. 4
  Begynd at grave ved at holde stillingen hul gravemaskiner i håndtagene, en i hver hånd, med skafterne tæt sammen. Stak knivene i jorden, så de skære en prop ud af jorden (og græstørv, hvis der er nogen til stede). Hvis jorden eller tørv modstår digger klinge kan du gentage den nedadgående tryk flere gange for at skære ned i jorden og bryde det op. Du skal trænge ned i jorden flere inches, før udvinding af jorden (snavs) du fjerner.
 5. 5
  Spred håndtagene fra hinanden for at fange jorden i kæberne (mellem hullet digger s vinger), ved hjælp nok pres til at fatte det sikkert, og løft derefter hullet gravemaskiner ud af hullet.
 6. 6
  Sving hullet gravemaskiner på siden af dit hul, og luk derefter håndtagene sammen igen. Dette vil åbne kæberne og tillade jorden, du har pakket ud til spill ud.
 7. 7
  Gentag ovenstående trin, gå dybere med hver efterfølgende stak. Hvis rødder eller andre vanskelige materialer forstyrre dine fremskridt, rotere bladene, så du angriber forhindringen fra en anden vinkel, indtil de er skåret igennem. Start indsnævre og gøre hullet større, når du går dybere. Dette vil bidrage til at stabilisere stillingen. Fugtig jord vil holde bedre end tør jord.
 8. 8
  Fugt jorden, hvis du støder meget hårdt materiale eller meget sandet, tørt materiale, du ellers ikke kan udtrække med en rimelig indsats. Tillade jorden til at opsuge fugt vil forbedre din succes og gøre arbejdet lettere.
 9. 9
  Installer dine indlæg, stang eller et andet emne, du har gravet din hul til, lod det op med en bygherre vaterpas, hvis det ønskes efterfylde hullet, og tamp fyldmateriale for at stabilisere den.
 10. 10
  Når du bruger beton at indstille hegnspæle på plads sørg for at bruge ordentlige konkrete arbejdsforhold teknikker til at undgå svage hegnspæl ankre. Nogle entreprenører foretrækker at dumpe tør præ-sække beton i hullet og drys med vand. Dette ville nedsætte den færdige styrken af ​​betonen med så meget som 80%, som man ikke kan styre selv blanding eller vand proportioner.
 11. 11
  Bruge den minimale mængde vand til at blande beton til maksimal styrke. En fugtig sand føler til betonen er nok til at fuldføre den kemiske reaktion for at gøre betonen hårdt. Tilføjelse af flere vand kan bidrage til at gøre betonen lettere at sted, men vil dramatisk reducere færdige styrke.
 12. 12
  For store projekter er det mere omkostningseffektivt at lave din egen betonblanding modsætning til ved hjælp sække beton. Brug 3 dele skarp murværk sand til 1 del type 1 (eller type N) beton til en stærk mørtel mix eller tilføje 2 dele grus til bulk op hver mix.

Tips

 • Sørg for at du graver mindst 2 ft ned under frost linje eller når jorden fryser, vil hive posten ud af jorden.
 • Brug en "grave stick" at bryde op af jorden som du går. A "grave stick" er et tungmetal stang med en sløv klinge på enden, undertiden også kendt som en "Spud" bar. Vægten hjælper dig med at bryde op trærødder, små sten osv.
 • Alle nye indlæg hul gravemaskiner brug for en god skarp kant, ligesom din plæneklipper knive. Så få en lille håndholdt slibemaskinen og skærpe stillingen hul digger knive og alle dine skovle og plæneklipper knive, hvis du kan få dem ud og klemme dem i en skruestik, mens du skærpe dem. De behøver ikke at være knivskarpt. Tag et nærmere kig på forkant med nye plæneklipper knive på et hjem forbedring butik. Nu bør du have en god idé om, hvor skarp dit indlæg hole digger knive skal være. Brug altid sikkerhedsbriller, mens du bruger en hånd kværn.
 • Billederne viser den typiske (gammeldags) post-hullers gravemaskiner, der er nye, komposit håndteres, ergonomisk designede gravemaskiner til rådighed, men for prisen, er standard hole-gravemaskiner svært at slå.
 • Brug tørt sand eller sæt stillinger efter en god, solid indlæg.
 • Du kan være nødt til at bruge en jackhammer at bryde op meget store sten når grave stolpehuller.
 • Hvis din jord er sandet, kan du forsigtigt forstørre kun selve bunden af ​​hullet, hvilket gør det større end skaftet af hullet, før du fylder med beton. Dette større pære i bunden, vil hjælpe med at holde stangen i at komme op af hullet, når spændingen påføres kæde link hegn.

Advarsler

 • Ring for at få underjordiske forsyningsselskaber placeret før grave.
 • Med Post hole gravemaskiner kan være anstrengende arbejde, vil handsker bidrage til at forebygge vabler, men ikke over-anstrenge dig på din opgave.

Ting du behøver

 • Indlæg hole gravemaskiner
 • Snor
 • Vaterpas
 • Målebånd
 • Skovl til back fylde din hul