Wkidk

Hvordan til at gøre en usynlig maske til videokameraer

Den stigende brug af overvågningskameraer som svar på bekymringer om terrorisme betyder, at når du er i det offentlige, er der en chance for, du bliver overvåget og registreret. Selv om sådanne sikkerhedsforanstaltninger gør nogle mennesker føler sig trygge, andre bekymre sig om konsekvenserne af at blive overvåget af "Big Brother". Ved at integrere en hat med høj lysstyrke infrarød (IR) lysdioder, kan du blokere dit ansigt fra at blive optaget af enhver form for skjult, sikkerhed, paparazzi, eller personlige videokamera. For at gøre dette, skal du følge disse instruktioner.

Steps

Hvordan til at gøre en usynlig maske til videokameraer. Sikker ledninger med tape.
Hvordan til at gøre en usynlig maske til videokameraer. Sikker ledninger med tape.
 1. 1
  Wire. Sørg for at dine ledninger er lange nok (omkring 15cm / 6 i hver), afhængigt af hvor stor din hat er. Start ledninger op lysdioder én efter én, og sørg for at notere de positive og negative terminaler. (Farvekodning ledningerne er stærkt anbefales: for eksempel, kan du bruge en hvid ledning for hvert enkelt positivt terminal og en farve ledninger for hver negative terminal.) Wrap ledningerne tæt til LED hver, så de vil ikke falde fra hinanden. Du kan endda tilslutningerne, selvom det er sandsynligvis ikke nødvendig.
 2. 2
  Mark og skære hat. Denne del er også afgørende, som du har brug for at hente logiske (men uanselige) spots at placere: Hvis du placerer dem alt for langt fra hinanden, vil lysstrålen ikke være stærk nok til blinde et kamera, men hvis du placerer dem for tæt, vil de skjule dit ansigt fra en bestemt vinkel, men ikke andre. Tænk over dette, og placer dem godt. Mærke hver plet med en markering, og derefter skære et par huller med et par små i midten af ​​fronten af ​​hatten samt et par på siderne.
 3. 3
  Fastgør lysdioder. Vend hatten vrangen ud. Tag hver LED og placere den stram i sit hul. For ekstra stabilitet, fastgøre hver LED med en DAB af lim, så det vil ikke falde ud, men prøv ikke at dække pære, fokuserer i stedet på at holde tråden på plads. Hot lim vil fungere godt til dette formål. Når du er færdig, skal du vende hatten højre side-out.
 4. 4
  Sikker ledninger med tape. Tape alle ledningerne sammen ved hjælp af elektrisk tape og fastgøre dem på indersiden af ​​hatten.
 5. 5
  Power up. Tilslut en lille 9V batteri til ledningerne og fastgør det med elektrisk tape. (Det er her, at have farvekodede ledninger vil virkelig komme i handy, da de vil fortælle dig, hvilke ledninger til at forbinde til det positive og negative terminal af batteriet.) Du kan endda tilføje lidt on / off kontakt, hvis du ønsker. I dette eksempel, er batteriet anbragt på indersiden bagsiden af ​​hatten.

Tips

 • Det skarpe lys at være på toppen af ​​hovedet, kan stadig efterlade i det mindste dele af ansigtet er synligt. Placere nogle lysdioder i flipperne og / eller iført LED øreringe eller øre stykker (som falsk eller modificeret bluetooth headset) ville forbedre masken.
 • Da infrarød er usynligt for det blotte øje, bliver du nødt til at bruge din egen video kamera til at sikre, at den virker.

Advarsler

 • Denne metode fungerer bedst i svagt lys, i fuldt dagslys eller klart oplyste områder er der mindre af en let afvigelse, hvilket gør lysdioder mindre blændende til kameraet. (Dette kan ses i videoen, når det færdige produkt er vist: du kan tydeligt se hat og de individuelle lysdioder, uden blændende effekt.)
 • Det fungerer om såvel som skinner et lys i en eller andens ansigt - undtagen CCTV aldrig blinker. Således kræver det en at være i stand til løbende at møde kameraet i den rigtige vinkel. (Bemærk næsten halvdelen af ​​ansigtet er synligt på billedet trods god positionering.)

Ting du behøver

Selvom omtrentlige priser er angivet, bør dette projekt koste omkring 10€ USD.

 • 8 eller flere høj intensitet, infra-røde lysdioder (5€ 0,30 per styk, 5€ 0,40 total)
 • En hat / kasket (5€ 0,00, hvis du ikke har en i forvejen)
  • sørg for at det kan rumme alle de indvendige dele
  • vælge en med et design, der vil kamuflere lysdioder
 • 16 tynde ledninger fra en 2 meter lang UTP kabel (5€ 0,00)
 • Elektrisk tape (5€ 0,80)
 • Et 9V batteri (5€ 0,00)