Wkidk

Hvordan til at give en kat en indsprøjtning

Har du nogensinde haft til at give en kat en indsprøjtning i hjemmet, for katte diabetes, måske? Her er hvordan du gør det smertefrit... både for dig og katten! Det er alle i forberedelsen... og i de resterende ro, som vil hjælpe din kat til at gøre det samme.

Steps

Hvordan til at give en kat en indsprøjtning. Altid give indsprøjtningerne på samme tidspunkt af dagen, og give lidt mad på injektion tid.
Hvordan til at give en kat en indsprøjtning. Altid give indsprøjtningerne på samme tidspunkt af dagen, og give lidt mad på injektion tid.
 1. 1
  Altid give indsprøjtningerne på samme tidspunkt af dagen, og give lidt mad på injektion tid. Dette vil hjælpe katten forbinder timingen af ​​injektioner med mad, noget hun kan lide, og distrahere hende.
 2. 2
  Før du får maden ud, forberede injektionen. Først udarbejde nogle luft ved at trække tilbage i stemplet af sprøjten. Den mængde luft du udarbejder bør være den samme som den mængde medicin, du kommer til at injicere - Hvis du injicerer to enheder insulin, ville du ønsker at udarbejde to enheder af luft. Swipe toppen af ​​hætteglasset med en alkohol pad. Uden at røre toppen af ​​hætteglasset, stikke nålen igennem gummihætten og tryk ned på stemplet for at injicere luften. Sørg for, at enden af ​​nålen er over væsken i hætteglasset - du ikke ønsker at injicere luftbobler i væsken. Dette tryksætter hætteglasset. Nu vendes hætteglasset og trække den korrekte mængde medicin, plus en lille smule mere. Fjern nålen fra hætteglasset. Hold sprøjten med kanylen pegende opad, og bank let på siden af ​​sprøjten for at få eventuelle luftbobler op til toppen af ​​sprøjten. Træd langsomt stemplet for at presse luften ud af sprøjten. Fordi du udarbejdede lidt ekstra medicin, bør du være i stand til at få luften ud uden at skulle udarbejde mere. Sørg for at du har den rigtige mængde medicin i sprøjten. Cap nålen, indtil du er klar til at give indsprøjtningen.
 3. 3
  Få maden ud og sætte en lille mængde ind i et fad. Din kat vil normalt komme ind på dette punkt, at duften af ​​mad næsten altid bringer hende kører!
 4. 4
  Hold sprøjten handy - hold ikke hætten eller sprøjten mellem dine tænder, kan medicinen skade dig! - Og placere maden fadet i din kats sædvanlige spise stedet. Da hun kommer hen for at spise, slagtilfælde hende tilbage blidt og snakke med hende i en blød, beroligende stemme.
 5. 5
  Når hun er komfortabel og begynder at spise, forsigtigt klemme lidt af den slappe hud ved halsen. Alle katte har det, og det er det bedste sted, da katten ikke er i stand til nemt at nå din hånd med hendes tænder eller hendes kløer.
 6. 6
  I en hurtig, sikker bevægelse, tag fat i sprøjten med den frie hånd, Tag hætten det, og indsæt nålen hurtigt ind i folden af løs hud holdes mellem fingrene. Tryk stemplet på sprøjten fast, men ikke for hurtigt, hvilket giver injektionen så hurtigt som muligt, men ikke med en sådan kraft, at det gør ondt. Dette kommer med praksis, kan din dyrlæge demonstrere for dig.
 7. 7
  Træk nålen ud og rekapitulere det (forsigtigt, det forurenede nu), derefter fortsætte med at slagtilfælde kattens ryg og nakke blidt, og tilbyde det rosende ord, såsom "det er min gode pige!" eller "Du er sådan en modig dreng, der gjorde ikke ondt på alle, gjorde det?" og give dem mulighed for at afslutte spise.
 8. 8
  Kassér den brugte nål korrekt, må ikke bortskaffes i husholdningsaffaldet! (Nåle er et biologisk farligt affald) Kasser nålen, som du ville gøre for et menneske. Tillykke, du er færdig!

Tips

 • Med tiden, vil din kat knytte injektionen processen med mad til det punkt, hvor hun kan endda komme løbende, når hun hører dig forberede injektionen!
 • Kom alle luftboblerne ud af sprøjten kan være vanskelig. Du ønsker måske at øve udarbejdelse vand ud af en skål... det vil også hjælpe dig med at måle, hvor meget ekstra væske, du bør udarbejde, forhindrer overdreven affald.
 • Den bedste måde at opsummere en nål er at lægge loft på jorden eller på en tæller og øse hætten op med nålen. Dette forhindrer dig i at stikke dig selv, mens slidbanepålægning det.
 • Husk, hvis du ikke er sikker nok til at give din kat en indsprøjtning, kan du altid gå til din lokale dyrlæge kontor.
 • Hurtighed er nøglen... tænker på, når du får et skud. Quick betyder smertefri, mens en langsom stick kan være tortur. Være hurtig og selvsikker, og processen vil være smerte-fri.
 • Hvis du går væk på ferie, så sørg for, at nogen pålidelig vil være til rådighed til at fortsætte injektioner... holde en konsistent tidsplan er afgørende. Tillad din "udskiftning" for at give injektioner to eller tre gange under dit tilsyn, så du kan coache dem i den rette teknik.

Advarsler

 • Hvis du giver en injektion af insulin, så sørg for at du ikke ryste hætteglasset, før udarbejdelsen af ​​medicinen. I stedet rul det forsigtigt mellem håndfladerne til at agitere og varme det.
 • Være endnu mere forsigtig med sprøjten, efter at du har givet injektionen... mens nogle få, kan nogle kat sygdomme være sygdomsfremkaldende for mennesker og vil du virkelig ønsker at holde en nål dækket i cat blod ind tommelfingeren?
 • Hvis katten forsøger at trække væk, uanset hvad du gør, lad hende ikke slippe af sted med nålen stadig fast i hendes hud, kan det medføre personskade, hvis det falder ud, eller hun forsøger at fjerne det.
 • Vær forsigtig med sprøjter når indlæst, behøver du ikke ønsker at uforvarende ender indsprøjte medicinen ind i dig selv!

Ting du behøver

 • Selve injektionen (sprøjten, lastet med medicin).
 • Nogle kattefoder i en lille skål.
 • Nogle alkohol
 • Katten, selvfølgelig!