Wkidk

Hvordan til at genkende tegn på vold i et lille barn eller baby

Børnemishandling er en meget alvorlig sag, og det er ekstremt vigtigt, når der beskæftiger sig med babyer og små småbørn, fordi de ofte ikke kan kommunikere effektivt deres situation og er derfor mere hjælpeløs og har større risiko end børn i skolealderen. Hvis du har mistanke om et barn er offer for misbrug, være opmærksom på nogen af ​​de følgende advarselstegn.

Steps

Hvordan til at genkende tegn på vold i et lille barn eller baby. Et misbrugt barn kan udvise pludselige frygt for et bestemt sted, køn eller fysiske udseende (e.
Hvordan til at genkende tegn på vold i et lille barn eller baby. Et misbrugt barn kan udvise pludselige frygt for et bestemt sted, køn eller fysiske udseende (e.

Adfærdsmæssige tegn

 1. 1
  Et misbrugt barn kan udvise pludselige frygt for et bestemt sted, køn eller fysiske udseende (e. G. Kvinder med langt brunt hår, mænd med skæg osv.) De kan græde, når bliver droppet på daginstitution, eller synes ubehageligt og undvigende omkring pårørende og andre voksne. Omvendt kan de udviser en større frygt for at blive ladt alene eller adskilt fra en forælder, når i overværelse af den ulovlige part.
 2. 2
  Seksuelt misbrug ofre kan være bange for at blive afklædt til badning, eller unormalt ubehageligt med lægebesøg. De kan også vise tegn på regression, dvs potte-trænede barn går tilbage til befugtning hans bukser, tommelfinger sutter, fald i verbale færdigheder.
 3. 3
  Småbørn kan have afbrydelser i deres søvnmønster og hyppigere mareridt.
 4. 4
  Vær opmærksom på den øgede interesse for seksualitet eller alder uhensigtsmæssig viden om seksuel adfærd.
 5. 5
  Misbrugte småbørn kan være ude af stand til at engagere sig i normal, interaktiv leg med deres jævnaldrende.

Følelsesmæssige tegn

 1. 1
  Kig efter pludselige, drastiske personlighedsændringer. Et normalt udadvendt og selvsikker barn kan blive usædvanlig kompatibel og passive, mens en generelt mildt barn kan handle i en krævende og aggressiv måde. Barnet kan blive mindre snakkesalig eller stoppe kommunikere næsten helt, eller vise tegn på en tale lidelse såsom stammen.
 2. 2
  Misbrugte småbørn kan opleve traumer symptomer og lange ud efter andre børn, voksne eller dyr med ukarakteristisk vrede og aggression.

Fysiske tegn

 1. 1
  Watch out for ydre tegn på fysisk misbrug, såsom blå mærker, brandsår, sorte øjne, rifter, hudafskrabninger og andre skader. Det er normalt for børn at knuse deres knæ, skinneben, albuer og pande, da de interagerer med det fysiske miljø - men blå mærker er mere suspekt, hvis de optræder på usædvanlige steder såsom ansigt, hoved, bryst, ryg, arme, eller kønsorganer.
 2. 2
  Seksuelt misbrug af ofrene kan have smerter, kløe, blødning eller blå mærker i eller omkring kønsdelene, gangbesvær eller siddende, eller tegn på en urinvejsinfektion.
 3. 3
  Spædbørn kan vise ændringer i appetit, en samlet tab af interesse for mad, uforklarlige gagging og opkastning og andre symptomer relateret til følelsesmæssig stress.

At handle

 1. 1
  Overveje at tale med de pårørende (eller forældre, hvis du er en bekymret ven af familien) om baby eller lille barn i spørgsmålet. Find ud af, om de har været frustrerede med barnet og / eller hvorfor barnet handler anderledes. Vær opmærksom på, at dette kunne være en anspændt situation.
 2. 2
  Hvis din frygt ikke er blevet løst, og / eller barnet ser ud til at blive værre, alarmtoner politiet til situationen. Dette er afgørende, da barnet ikke kan tale for sig selv i de fleste tilfælde, og er afhængig af nogen til at hjælpe ham.

Tips

 • Da hver barn udvikler på en anden sats, kan det være svært at afgøre, om en forsinket udvikling skyldes misbrug eller klager over hovedpine eller mavesmerter, der har nogen medicinsk årsag.
 • Rystet Baby Syndrom (SBS) er en almindelig form for overgreb, som spædbarnet er underlagt insisterende, rystet kraftigt, der kan føre til langsigtet handicap og endda dødelighed. Afhængig af varigheden og intensiteten af ​​episoden, kan tegn på SBS omfatter beskadigelse af nethinden, sløvhed, rystelser, opkastning, irritabilitet, kramper, nedsat appetit, manglende evne til at løfte hovedet, og åndedrætsbesvær.

Advarsler

 • Når du konfronterer nogen om børnemishandling, husk at dette er en anspændt situation, da ingen ønsker at blive beskyldt for misbrug. Hvis du på noget tidspunkt truet, omgående advare politiet til sagen. Dette er vigtigt, idet barnet også vil være i fare efter konfrontation.