Wkidk

Hvordan til at fange et dyr med en Havahart fælde

Så meget som vi kan lide tanken, vil enhver, der ejer et hus eller anden ejendom i sidste ende blive konfronteret med små pattedyr, der kan blive en plage. Større dyr som opossums eller egern kan indtaste et hjem og endda true. De fleste kommuner vil fælde et større dyr som dette for dig, hvis du kalder dem, men du kan ikke altid stole på, din lokale regering til at behandle dyret humant. Denne artikel vil vise dig, hvordan man fanger en lille til mellemstor dyr humant, og med en minimal indsats. Du vil lære, hvordan du får en fælde, placer det korrekt, og sæt den med nyttige agn.

Steps

Hvordan til at fange et dyr med en Havahart fælde. Vælg den korrekte agn.
Hvordan til at fange et dyr med en Havahart fælde. Vælg den korrekte agn.
 1. 1
  Aftal. Vide, hvad du vil gøre med dyret, når den er fanget. Det er sikkert at transportere og holde et dyr inde i dækket Havahart fælde for et par timer, så længe du fortsætter med at fodre og vand det. Du bør dog være forberedt på at transportere dyret straks til en dyrlæge eller wildlife center ved fældefangst, eller slip dyret i et nyt område, hvor fødevarer den spiser og vand er tilgængelig (se advarsler om vildtlevende katte). Kontakt din lokale dyr agentur for kontrol på forhånd, hvis du er usikker på, hvad man skal gøre efter fældefangst. Spørg dem, hvad der vil blive af dyret, efter at du fanger det. (Generelt kan vilde dyr såsom egern eller vaskebjørne blive flyttet til et Wildlife Management Area, men vildtlevende katte er ofte aflivet.) Kom så mange telefonopkald, som du har brug for, så du vil have en plan for, hvor at tage dyret, når det er fanget. Også, aldrig lægge planer for at fælde et moderdyr, hvilket vil kun garantere en elendig og pinefuld død for babyer.
 2. 2
  Anskaf fælden. Mange fælder findes på markedet, at behandle dyr med varierende grader af venlighed. Eksperter generelt enige om, at Havahart modeller er den mest succesfulde til at fange dyr og betragtes som den mest humane fælder til rådighed. De er godt udformet, stærk, og har stumpe fældefangst arme, så de ikke skader dyret. De er også betragtes som billige og lav vedligeholdelse.

 3. 3
  Placer fælden. Du har sikkert en plet i tankerne til, hvor du gerne vil placere din fælde - hvor du har set dyrene. Overvej følgende, når du placerer din fælde:
  • Menneskelige trafik. Placer fælden væk fra menneskelig trafik. Dyr som regel har nogle områder, hvor de rejser regelmæssigt, og de generelt holde sig væk fra mennesker og steder, de har for nylig været.
  • . Placer fælden væk fra kæledyr. Hold dine egne kæledyr inde og fortælle dine naboer til at holde deres inde over den tid, du har den fælde fastsat. En familie kat eller hund er et dyr også, og de vil sandsynligvis blive tiltrukket af en agn fælde. Denne fælde kan modregnes, måske fange eller sårede dyr i stedet for en medspiller. Det er også muligt, at fangne ​​dyr kan komme til skade eller tortureret af familiemedlemmer katte eller hunde.
  • Huse. Det er ikke en god ide at placere fælden under en eller. Du kan glemme alt om den fælde, eller det kan være svært at hente en fælde med et dyr inde i det fra undersiden et hus.
  • Vand. Ofte dyr bo tæt på vand kilder som, vandløb, og søer. Hvis du har en hård tid at fange nogen dyr, så prøv at finde en plet tæt på en vandkilde. Hold øje med fodspor i bløde og sted fælder langs disse ruter i skyggefulde, mørke områder.
  • Animal hot spots. Placer en fælde, hvor du har set dyr samles. Hvis mange egern jævnligt samles i din baghave, så det er et godt sted at placere fælden.
 4. 4
  Vælg den korrekte agn. Jordnøddesmør er et godt valg for en ukendt pattedyr. Marshmallows, kattefoder, hundefoder, fuglefrø og tunfisk kan arbejde så godt.
 5. 5
  Arm fælden. Cock bevæbning bar og fyld indsamlingen plade med en spiseskefuld af lokkemad. Følg vejledningen, der fulgte med dit køb. Husk på, at fælden skal placeres på nogenlunde plant underlag for det at bevæbne ordentligt.
 6. 6
  Dække fælden wrap et ark eller håndklæde omkring den fulde bredde af fælden, således at begge ender afdækkes. Denne overdækning vil berolige det fangne ​​dyr ved at give en følelse af beskyttelse mod rovdyr og dermed forhindre skriger og kæmper, tiltag, der kan tiltrække rovdyr eller få det skade.
 7. 7
  Tjek fælden så ofte som muligt. Det er uklogt og umenneskeligt at forlade dyret fanget uden opmærksomhed i mere end en kort periode. Lad ikke i nærheden af ​​fælden, indtil dyret er fanget - det kan være den forkerte dyr eller det kan kæmpe på trods af låget og såre sig selv.

Tips

 • Hvis du har fundet et kuld forladte killinger, men er ude af stand til at fælde den kattemor, kan du faktisk bruge en af ​​de sunde killinger som "lokkemad" ved forsigtigt at placere killing i den fjerneste ende af fælden og sikre det der med en lille stykke hardware klæde som en skillevæg. Du skal være meget omhyggelig med at placere fælden i et skyggefuldt sted væk fra huset. Lad ikke killing der for højst to timer. Generelt vil killingen lyde et nødopkald for sin mor, og hun vil komme løbende og indtast fælde for killingen. Vær yderst forsigtig håndtering moderen, placerer hende og killinger i et sikkert roligt sted, indtil du kan kontakte en lokal frivillig organisation, der kan håndtere dem for dig. Men de fleste dyr rednings-grupper oversvømmet med opkald om hjælp og kan ikke være i stand til at hjælpe dig. Vær forberedt på at holde på kattene, indtil du kan finde en passende løsning.
 • Du ønsker måske at prøve "Ydmygelse" et dyr, inden du forsøger at fange den. Ydmygelse er hovedsagelig forstyrre dyret nok eller gøre din ejendom utiltrækkende nok til, at den vil søge mere behagelige omgivelser andetsteds. Der er en række forholdsvis humane tågedannelser teknikker, herunder gør støj, ved hjælp af ultralyd afskrækkende, og opstilling barrierer.
  • Hvis det er muligt, fjerne fødekilder fra området. Pet food eller fuglefrø udeladt også kan tiltrække uønskede gæster såsom stinkdyr og vaskebjørne. Også grundigt dækker og indeholder papirkurven, især madaffald.
 • Vær sikker på at vælge den rigtige fælde størrelse. Nogle dyr, såsom vaskebjørne, kan skade sig selv, mens fanget, hvis de får lov for meget "vrikke værelse".
 • Hvis du har problemer med at fange dyr, prøve at placere agn omkring fælden, foruden inde i den. Dette kan hjælpe med "lokke" dyr til området. Prøv forskellige kombinationer af agn og steder, og med vedholdenhed, du er sikker på at fange dyret.
 • Før frigive et vildt dyr, check for at se, om der er en gård rundt. Nogle vilde dyr bytte om husdyr, og gården eller ranch ejere vil bestemt ikke sætte pris på en ræv eller coyote, for eksempel, faldt blive tæt ved hans eller hendes hønsegården.
 • Ved transport, mørkere fælden ved at placere et håndklæde eller tæppe over det at hjælpe berolige dyret.
 • Du kan bruge en hjerte at udføre denne opgave
 • Du vil måske bemærke, at din agn bliver spist (eller endda, at det ikke er), men du har ikke fanget et dyr. Dette er normalt, som det sommetider dyr kan hente agn uden modregning fælden. Tilsæt mere agn som nødvendigt, men lad fælden alene. Dyrene skal tilpasse sig deres nye omgivelser, og kan tage flere dage for et dyr til "falde" for den fælde.
 • Dyr er meget følsomme over for menneskelig aktivitet. De kan lugte mennesker længe efter man har forladt området. På grund af dette, er det en god idé at bære handsker, mens du arbejder med fælden eller lokkemad. Hvis fælden har haft alt for meget menneskelig kontakt, kan det være klogt at placere fælde vandet eller i røg i flere minutter.

Advarsler

 • Må ikke frigive katte i et nyt område uden først indeholder dem for et par uger. Hvis du slippe dem ud i et ukendt område, vil de forsøge at finde deres vej tilbage til det gamle sted, og kan komme til skade eller dræbt på deres rejse, da de krydser gader og ansigt rovdyr. Det er generelt uansvarligt at slippe væk fra en kat bare overalt. Andre mennesker vil ikke herreløse katte i deres kvarter, og som sådan bør alle indespærrede katte blive taget til et dyr husly.
 • Vær forsigtig, når du transporterer eller frigive et dyr. Bær tykke handsker og tøj, i tilfælde af dyret forsøger at bide dig.
 • Må ikke fælde hunner, som du ved at have været gravid eller er omsorgen for et kuld. Fjernelse af moderen vil garantere en langvarig elendige død for babyer.
 • Hvis dyret ikke bide dig, skal du kontakte en læge med det samme, og bringe dyret. Lægen vil bede om at undersøge dyret for eventuelle sygdomme, som den måtte have sendt til dig via bid.
 • Det er ulovligt i nogle stater til at transportere et dyr. Massachusetts er en sådan stat. Den bekymring er forebyggelse af spredning af rabies, bør dyret vise sig smittet. Nogle stater, som Oregon, kræver et dyreliv transport tilladelse.
 • Spørg din lokale fisk og dyreliv afdeling, før udøvelse af enhver trapping bestræbelse.

Ting du behøver

 • En Havahart fælde.
 • Bait emner som friske grøntsager, solsikkefrø, frisk lever, chick indvolde osv. Bait elementer afhænger af typen af ​​dyr, du gerne vil fange. Se denne side for mere.
 • Time. Catching dyr er ca vedholdenhed. Afhængigt af din placering, kan det tage dig et par timer eller et par uger. Bare husk - ikke forlader den fælde, uden at kontrollere det ofte.