Wkidk

Hvordan til at fange en øgle uden at bruge hænderne

Måske er det den nye gæst i dit hus. Måske har du bare lyst til at have en "pet" for en dag. Her er hvordan at fange en øgle uden at røre den.

Steps

Hvordan til at fange en øgle uden at bruge hænderne. Tavs nærmer firben, så du ikke skræmme den.
Hvordan til at fange en øgle uden at bruge hænderne. Tavs nærmer firben, så du ikke skræmme den.
 1. 1
  Find firben. Hvis det er trængt eller i en slags rum, vil det være lettere at fange.
 2. 2
  Tavs nærmer firben, så du ikke skræmme den. Har en spand og stok med dig.
 3. 3
  Langsomt satte spanden foran det. Hvis det kører væk sætte spanden foran den igen.
 4. 4
  Softly og meget blidt røre ved dens ryg / hale med stokken, så det kører i spanden. Vær meget omhyggelig med ikke at såre den eller til at stikke det svært - du er simpelthen direkte nudging det til en retning. Når den er på, overføre det til en passende krybdyr hus, hvis du har en. Hvis du ikke gør det, så sørg for din spand er høj nok, eller finde en, der er høj nok. Eller lave en improviseret, kortsigtet hjem fra en skotøjsæske eller lignende kassen.
 5. 5
  Indstil din øgle løs eller studere / tegne sit billede i et par timer, og derefter slippe den til friheden udenfor igen.

Tips

 • Det er ikke en god idé at holde øgler i naturen, da de bære sygdomme og eventuelt mider etc. Se en certificeret dyrehandel, hvis du ønsker at beholde et firben som kæledyr.
 • Spray isvand på firben at bremse den ned.

Advarsler

 • Kun to firben er giftige, Gila Monster fundet i det sydvestlige USA og det fætter, fundet længere mod syd, den mexicanske Beaded Lizard (Både i Helodermas familie). Den eneste anden alvorlig lizard bid ville være fra et medlem af skærmen familien (Varanus), da de er store med kraftige kæber. Den største, Komodo dragen, er en ådsler eater, og det er bid er meget septisk udover at forårsage stor skade.
 • Små firben har tænder, men de er meget små og kan generelt ikke bryde huden.
 • De fleste firben spise en række insekter (ikke kun græshopperne). Nogle vil dø i fangenskab, hvis fodret kun fårekyllinger. For eksempel. Den liderlige tudse (ikke en tudse, men en hornede firben fra sydvest US) Deres kost er primært myrer og i sidste ende vil dø, hvis de bliver tvunget til at spise melorme eller fårekyllinger som deres eneste føde.
 • Sørg for, at typen af ​​firben vil ikke såre dig, før du forsøger at fange den. Nogle firben har meget stærke kæber greb og nogle er giftige.
 • Rør ikke ved firben, men hvis en eller anden grund du gør, altid vaske dine hænder før du rører ved et firben og efter. De fleste firben spiser fårekyllinger, men du bør ikke holde det for lang tid, og lad det gå hurtigt. Sætte en beholder med vand i er godt for det at køle ned i.

Ting du behøver

 • En skål / spand / container, at firben ikke kan kravle ud
 • En pind eller en anden lang genstand
 • Et firben
 • Græs eller en lille gren med blade
 • Snavs eller jord (Dette er ikke blevet behandlet med kemikalier)