Wkidk

Hvordan til at drikke øl


Der er mange almindelige misforståelser om, hvordan øllet skal opbevares, hældes og drukket. Disse er nogle generelle retningslinjer for at hjælpe dig med at få den mest behagelige øl drikker oplevelse. Vi vil også aflive et par fælles myter.

Steps

Hvordan til at drikke øl. Opbevar øl i et køligt sted.
Hvordan til at drikke øl. Opbevar øl i et køligt sted.
 1. 1
  Opbevar øl i et køligt sted. Øl bør altid opbevares i et køleskab. Foretrække temperatur 45-55 ° F (omkring 10-15 grader varmere end de fleste køleskabe). Lavere temperaturer kan føje til forfriskning, men det sænker opfattelsen af ​​smag og aroma-bedøvende tungen. Tillade en øl at varme lidt op, vil gå en lang vej til at frigøre smag låst inde. Flasker bør opbevares oprejst og når de fjernes, ikke bør vippes. Agitation af flasken, kan opildne afregnes gær i nogle flaske conditioned øl og producere off smagsoplevelser. Hvis køleskabet ikke er tilgængelig eller er begrænset plads, et køligt mørkt sted er næstbedste. Må ikke opbevares udenfor, selvom det er køligere, da flasker kan eksplodere.
 2. 2
  Brug et koldt glas. Hvis det ønskes Øl kan serveres i et afkølet glas, vil som is udvande smagen. Det er at foretrække, at glasset skal opbevares i samme køleskabet som øl, læg aldrig drikkeglas i en fryser, da dette kan forårsage is til at danne, når hældes. Køleskabet skal være fri for alle åbne mad containere, der kan deponere varianter. dvs hvidløg, løg, osv.
 3. 3
  Vælge den rigtige glas. Tykvægget krus eller høje Pilsner typen briller er ideelle. Disse kommer i mange forskellige formet og størrelser. Plast er okay i en snæver vending, men kun hvis det er en helt ny kop. Plast kan overføre varianter fra tidligere indhold eller giver den en usmagelig plastik smag.
 4. 4
  Brug en ren glas. Din drikkeglas skal renses eller ændres med hvert øl. Rengøring kræver kun en lille sprøjte opvaskemiddel i glasset og derefter at køre glas gennem koldt vand indtil ingen sæbeskum vises. Må ikke håndklæde ud indvendigt.
 5. 5
  Hæld korrekt. I modsætning til frat husorden, hoved er vigtigt på en øl. Hæld din øl lige ind i glasset, der forlader bunden 1/4 tomme øl i flasken. Når du hælder, så gør det fra højt over glasset for at få maksimal hoved. Men, bør det være en lind strøm med minimal gurgling inde i flasken.
 6. 6
  Lad hovedet bosætte sig. Forsøg ikke at sprede hovedet ved at tilføje noget til øllet, nemlig salt, olie fra den side af din næse osv., da dette vil gøre øl gå flad næsten øjeblikkeligt.
 7. 7
  Sniff. Godt øl er aromatisk. Som du drikker, åndedrag i gennem næsen for at lugte duften af ​​øllet. Øl skal ikke kun smage godt, skal det også lugter godt.
 8. 8
  Drikke og nyde. Når du er færdig drikke, gå tilbage til trin 1 og nyde en anden. Men du behøver ikke gå overbord og drikker alt for mange.

Tips

 • Karbonatisering er, hvad tårer op dine indvolde efter en god nat af drikkevand (nemlig gas). Ved at hælde lige ind i glasset, slipper du kulsyre sammen med duften af ​​øl.
 • Du kan fortælle, hvis et glas er ren efter du hælder en øl i den, mens vippe glasset en smule. Hvis hovedet klæber til siderne af glasset, det er ren. En urene glas vil gøre din øl gå flad hurtigt, normalt inden for et minut. Du er perfekt i din ret til at bede om et nyt glas og en ny øl, hvis dette sker.

Advarsler

 • Venligst drikke ansvarligt.