Wkidk

Hvordan til at dræbe en giftig edderkop

Ugh! Disse skræmmende edderkopper! Husk på de fleste edderkopper er uskadelige, og bør overlades alene til at holde bug befolkning fra at ødelægge jorden, men nogle kan være farlige.

Steps

Hvordan til at dræbe en giftig edderkop. Gå ikke i panik og løbe skrigende ind i det andet rum, er det vigtigt at vide, hvor edderkoppen er.
Hvordan til at dræbe en giftig edderkop. Gå ikke i panik og løbe skrigende ind i det andet rum, er det vigtigt at vide, hvor edderkoppen er.

Identifikation farlige edderkopper

 1. 1
  Gå ikke i panik og løbe skrigende ind i det andet rum, er det vigtigt at vide, hvor edderkoppen er.
 2. 2
  Hvis du ikke er bange for edderkopper, så prøv og få et nærmere kig på det, og sørg for ikke at få nær nok (eller direkte under det, så det kan komme ned på dig), så det kan bide dig.
 3. 3
  Hvis det er en tyk, behåret, kraftigt bygget edderkop og ligner det har camouflage (tjek for manglen på en violin figur på ryggen alligevel, for at være sikker), er det nok en ulv edderkop, og er relativt harmløse. Nogle gange er det bider og efterlader en lille brod, men bortset fra det, kan trygt overlades alene at beskæftige sig med fluer (og vi alle hader fluer, right?).
 4. 4
  Hvis det er en yderst tynd edderkop, til det punkt, for at ligne det ikke har nogen ben overhovedet (men meget lange dem) er det et daddy lang-ben, også forveksles med kælder edderkop, og er meget sikker, og nogle mennesker endda holde dem, og de ​​bevare roen, indtil de er give slip. Daddy Long Legs kan stå alene som godt og i virkeligheden ofte forbruge insekter. Opiliones eller harvestmen, er navnet på Daddy Long Legs. De ser ud som kælder edderkopper, men med en runde krop segment, med benene sammen, og de er også harmløse. En vandrehistorie er, at disse spindlere er yderst giftige, men kan ikke mennesker på grund af deres svage mund. I sandhed, indeholder de ikke gift på alle.
 5. 5
  En almindelig fejl, at identificere sorte enke tænker det er en stor edderkop. De største af dem er kun omkring 5/8ths inch lang (kropslængde).
  • Sorte enker har et timeglas figur på maven. Dette er formentlig den første ting du vil bemærke.
 6. 6
  Hvis edderkop er brunlig, og semi-mager, se nøje på ryggen, hvis du ser en mørkere brun stribe, der svagt ligner en grotesk strakt violin, denne edderkop er næsten helt sikkert en brun eneboer. Color er bestemt ikke en god måde at identificere en brun eneboer, som de kan spænde fra lys brun til kaffe farvet. Hele spider inklusive ben er normalt ikke større end en fjerdedel. Denne edderkop er meget giftige, og det er aggressiv, og vil bide hvis truet.
 7. 7
  En anden brun edderkop med semi-tynde ben er hobo spider. Det er ofte forveksles med Brown Recluse, men det mangler den samme violin design på ryggen. På sin underliv er to mørkere farvet zig zag. De er lidt mindre giftige end Brown recluses, men de er lige så aggressiv.
 8. 8
  Meget store edderkopper mere end 3 inches i længden (ca. bredden af en dollarseddel bare for at være sikker), hvis der findes i europa faktisk er alle forholdsvis harmløse. For eksempel Giant hus edderkop kan vokse til en enorm størrelse og vil forhindre indtrængen af mere farlige edderkopper.


Killing edderkopper

 1. 1
  Tag en dyb indånding, og afhente det nærmeste objekt til dig, som er hård, flad og glat (for at sørge for, at edderkoppen ikke få i en sprække, afhængig af størrelse).
 2. 2
  Hvis edderkop er på loftet, rydde gulvet direkte under, hvor edderkoppen er. Du kan lægge noget (ligesom en stor gryde) under edderkoppen, hvis det falder.
 3. 3
  Gå tilbage og få forberedt til nogle hurtige handler! Du bliver nødt til at holde denne hårde flad genstand tæt på eller i din hånd, som du er sprøjtning stedet, hvor edderkoppen er.
 4. 4
  Spray edderkoppen så længe det tager for at blive tynget ned af væsken.
 5. 5
  Hvis edderkop er på væggen eller gulvet, kan du bruge den hårde flad genstand til at smække den, hvor den står, og være sikker på, at den er mast, fordi edderkopper er mere robuste end fluer eller roaches.
 6. 6
  Hvis edderkop er i sit spind, bruge en støvsuger med en lang dyse til hurtigt suge edderkop i. Lad vakuum køre i et par sekunder for at sikre edderkoppen er stadig ikke i dysen.

Tips

 • Hvis den er blevet identificeret som en almindelig husholdning spider, overlade det alene, er det at holde tusindvis af andre bugs og insekter ud af dit hus. Meget store edderkopper mere end 3 inches i længden i Europa er særligt værdifulde, fordi du kan være sikker på at de er uskadelige og de vil dræbe større skadedyr såsom kakerlakker, centipedes, og selv giftige edderkopper, såsom Brown Recluse eller Black Widow.
 • Hvis du lider af araknofobi, prøv bare at bevare roen. Husk, at det er langt mere bange for dig end du er af det. Dræb det fra en afstand, med en støvsuger, og du vil være fint.
 • Undgå slående en giftig edderkop. Dette kan simpelthen banke dem på gulvet, hvor de let kan undslippe. Edderkoppen kan også falde på din hånd eller en anden del af din krop. Det er langt sikrere at dræbe edderkoppen fra en afstand med en støvsuger.
 • Parfumer, rengøringsspray, luftfriskere og hårspray kan være effektive som spider mordere, men anbefales ikke. Husk, der er sprays til rådighed specielt til at dræbe skadedyr.
 • Hvis et produkt, siger "ikke bruge dette produkt, mens..." så skal du aldrig bruge dette produkt under de beskrevne omstændigheder på advarselsmærkaten.

Advarsler

 • Hvis edderkop er giftige, være omhyggelig med ikke at få bidt. Den øverste edderkopper at undgå, er Brown Recluse Spider og Black Widow.

Hvis du bor i Brasilien, bør du ryste ud dine sko og undersøge din tøj til den brasilianske Wandering Spider. Hvis du bor i Australien, bør du ryste ud dine sko, og undersøge dit tøj for Tragt Web Spider. Begge edderkopper er yderst dødbringende!