Wkidk

Hvordan til at designe en rutschebane model

Forestil dig du langsomt nærmer sig toppen af ​​elevatoren-hill. Lidt mere, og... swoosh du flyver ned ad bakken, som du og resten af ​​passagererne hvine i glæde, som den negative g s er næsten uudholdelig. Har du nogensinde spekuleret over, hvor disse store rutsjebaner kommer fra? En model designet af en arkitekt eller ingeniør er, hvor det hele begynder. Sikker på at du har teknologi, med de edb-simulatorer af rutschebane designs, og selv de tegninger. Men uden en model, er disse fænomenale rutsjebaner sværere at bygge. Modeller er ikke kun en hjælp til parken, som køber dit design, men et kunstværk. Når din rutschebane er bygget, kan du vise til dine venner, hvordan du har lavet din drøm til virkelighed!

Steps

Hvordan til at designe en rutschebane model. Vælg det design, som du ønsker at blive gjort til en model.
Hvordan til at designe en rutschebane model. Vælg det design, som du ønsker at blive gjort til en model.
 1. 1
  Vælg det design, som du ønsker at blive gjort til en model. Er det de søde børns design, eller den store beastly monster, der vil have alle skrigende med glæde og frygt?
 2. 2
  Sørg for, at design er korrekt sat sammen, og afsluttet. Du ønsker ikke dit arbejde at kollapse ind i en kæmpe bunke skrald.
 3. 3
  Vælg den type materiale, du ønsker til din model til at være lavet af. Clay, metal, nogle mennesker endda gøre dem ud af Popsicle pinde og tandstikkere! Opret en liste over alle de materialer, som du valgte i forrige trin, og købe dem. Disse kan findes i de fleste kunst og kunsthåndværk butikker.
 4. 4
  Kortlægge, hvordan du har planer om at bygge din model på dens struktur, spor og støtter. Disse kategorier, er meget vigtige for at fuldføre hele projektet, og støtte den model. Brug plexiglas, layout formen af ​​modellen først med en regelmæssig markør. når opstillingen af ​​modellen er korrekt sat ned, gå over layout i permanent markør. Nu er du klar til at begynde byggeriet. Begynd at samle alle nødvendige forsyninger til den model, såsom lim, det materiale, der anvendes til selve modellen, maling, og kulisser stykker. Tag dig tid til omhyggeligt at sætte modellen sammen, så du er sikker på at det er sikkert bygget, og stærk.
 5. 5
  Vær sikker på at opbygge din model på et materiale (helst grøn eller brun til at ligne jorden), der vil stå fast.
 6. 6
  Kontroller, at alle dele af sporet og støtter er i modellen, såsom støtter, og alle spor segmenter.
  • Nu elevatoren bakke, eller starte sektioner vil blive anvendt.
  • Løft bakke
 7. 7
  Afhængigt af hvilken type af rutschebane, kan vanskelighederne ved at anvende elevatoren bakken varierer.
  • Et træ rutschebane vil blive sværere at anvende, da kæden af ​​elevatoren skal klemme i mellem understøtningerne nedenunder sporet.
 8. 8
  Begynd at placere 3-4 tråde ved siden af hinanden i midten af sporet på liften bakken.
 9. 9
  Vælg 2 steder i toppen og bunden af sporet, hvor elevatoren vil gå igennem for at mødes under sporet.
 10. 10
  Ved hjælp af stor forsigtighed, på den side af den første bakke begynder at tråde tråden under understøtningerne, indtil begge ender mødes. Lim både sammen, og lad det tørre.
  • Stål rutsjebaner er meget nemmere at anvende elevatoren til.
 11. 11
  Tage 3-4 ledninger, og begynder at anvende dem med lim til oversiden af elevatoren bakken.
  • Lancering sektioner
 12. 12
  Lanceringen sektioner er normalt ikke nemt at placere på modellerne, da flertallet af rutsjebaner med dem er flade. Følgende vil forklare de mest almindelige former for opsendelser.
  • LSM
  • Lineær Synchronous Motor er dybest set den enkleste at anvende og kan findes på den nyligt åbnede rutschebane Maverick på Cedar Point.
 13. 13
  Påfør 2 eller 3 ledninger på lanceringen sektion af modellen op til bakken, inversion, drej osv. Så let som at, er du færdig!
  • LIM
  • Lineær asynkronmotorer er forholdsvis let at anvende, og er ofte featured indersiden af ​​coaster station. Mest lanceret rutsjebaner er LIM rutschebaner.
 14. 14
  Disse typer af rutsjebaner bruger magnetiske mekanismer til at starte fremad. Små stykker af plastic kan nemt gøre jobbet. Begynd at forsigtigt sprøjte lim på den indre del af det udpegede spor. begynder at markedsføre hvert stykke på sporet individuelt og hold hver på plads for en kort tid.
  • Hydraulisk
 15. 15
  Hydrauliske lanceret rutschebane modeller kræver mere opmærksomhed, fordi lanceringen afsnit kræver snesevis af bremser. Kingda Ka, Top Thrill Dragster, og Storm Runner er alle lanceret hydraulisk.
 16. 16
  Små metalplader er et godt valg, men hvis du ikke er i stand til at få fat i dem, vil chips af plast gøre. begynde at anvende lim og pladerne / plast på banen. Sørg for, at bremserne er tættest på at være perfekt afstemt.
  • BEMÆRK: Hydraulisk lanceret rutsjebaner skal have en rektangulær bane.
 17. 17
  Når elevatoren eller lanceringen sektionen er færdig, er du nu klar til at begynde at male din model. Den type maling, som du vælger, er ikke det vigtigste i verden, men du behøver at gøre et godt valg dog. Vand farve er acceptabelt for træ, men mindre nyttigt for metal. Valget er dit, og dit alene.
 18. 18
  Design et tog til din rutschebane, der har en rimelig mængde af biler, afhængig af størrelsen af modellen. Sørge for, at det er i stand til at blive placeret på en del af banen, men behøver det ikke at rulle.
 19. 19
  Saml alle typer af natur, som du har købt tidligere, og begynde at bond dem på overfladen, som modellen er bygget på. Dette sidste trin er vigtigt, at få fat i øjet af din virksomhed. uden kulisser, vil rutschebane ser ofte pudsige, og seerne vil have en mangel på interesse.

Tips

 • Få en park for at se din model, forestille efter alt det arbejde du har lagt i at gøre modellen, får du at ride det.
 • Hvis du opretter din første model, vil det være lettere at designe en stål rutschebane først, da dette vil tage mindre tid at sætte sammen.
 • Gør din rutschebane model ved hjælp af en skala, ellers din model vil være umuligt at bygge.
 • Brug superlim, det virker bedre.
 • Hvis det er din første gang, tilføjer en løkke.

Advarsler

 • Håndtere superlim forsigtigt, da det er yderst klæbrig.
 • Sørg for, at rute på din rutschebane er realistisk. (Med andre ord, skal du ikke tilføje 100 sløjfer i sporet design) da ingen parker gider at svare på dine anmodninger.

Ting du behøver

 • Super lim
 • Deres valg af materiale til modellen (fx ler, tin)
 • 1 yard tråd (der vil være ekstra 90% af tiden)
 • Scenery stykker såsom kunstige træer, miniature mennesker, planter osv.
 • Tålmodighed, da processen tager i gennemsnit 5-8 timer om dagen i to uger