Wkidk

Hvordan til at bygge træ bogreoler

Altid ønsket at lave nogle flotte reoler til din kælder eller bonus værelse, men ikke ønsker at bruge en formue? Denne artikel vil dække de mest basale reoler samt tilbyde enkle og billige måder at "pynte" din reoler.

Steps

Hvordan til at bygge træ bogreoler. Design din reoler baseret på din plads.
Hvordan til at bygge træ bogreoler. Design din reoler baseret på din plads.
 1. 1
  Design din reoler baseret på din plads. Hvis du foretager indbyggede reoler, måle den tilgængelige plads, både i bunden og toppen, ikke antage dine vægge er i lod og firkantet. Du vil ønsker at bryde op dit reoler med lodrette sektioner hver 30 "eller mindre noget mere, og din reoler vil synke. Brug ikke mere end 18" til 24 "spænd for typiske 1" træ. Hvis de begynder at synke, kan du gå tilbage og skære små firkantede 1 "sidepaneler og montere dem lodret i hylden nedenfor for yderligere støtte. For indbyggede reoler, en kasse design passer til rummet, og derefter planen for vertikal sektioner og hylderne til at passe ind i det. Du kan bygge det, og skub den på plads, og montere den.
 2. 2
  Lav en indkøbsliste til din base frame: 1 "x 12" tømmer, måle længden af din ydre kasse, din lodrette støtter, og din reoler. Husk de fleste træ kommer i 96 "sektioner, så du vil have nogle affaldet. Hvis du planlægge, hvordan du kommer til at skære dem, kan du købe nogle kortere (72") eller længere (120 ") sektioner til at passe dit design. Brug poppel eller ahorn løbet den lave ende fyrretræsbrædder, da knuder gør træet hårdt at arbejde med og maling.
 3. 3
  Lav en liste til dine andre materialer-understøttende 1 "x 2" strimler x længden af dit reoler, 1/8 "krydsfiner til at dække ryggen, 4 understøttende stifter pr hylde masser af træskruer (standard drywall skruer fungere fint), og lille ledning brads at montere på bagsiden,. maling;
 4. 4
  Skær træet at passe med designet af basen kassen. Husk at tilføje / trække bredden af selve træet afhængigt af hvilken vej dine samlinger skød. Saml kassen og montere på krydsfiner opbakning. Ommåle hver lodret snit og skær.
 5. 5
  Bor de nødvendige huller. Før montering af lodrette sektioner i kassen, til enten bore huller til de understøttende stifter eller afskårne riller (friser) montere hylderne på. Måle pin diameter med skydelære og finde den rigtige bit til en noget løs pasform, eller gør trial and error på et stykke træ. Sørg for at bore hullerne vinkelret på træ bruge en boremaskine presse, hvis du har en. En skabelon til at markere hullerne er meget nyttigt, hvis du ikke er værktøj handy springe dette trin, og du kan bruge L-beslag til at holde op hylderne senere. Det er grimt, men funktionelle.
 6. 6
  Monter de lodrette sektioner. Test leddene for at sikre, at de er firkantede. Mål hver hylde længde og snit. Installer pins og test fit. Fjern hylder og tilsæt 1 "x 2" støtte strimmel til fronten for at få yderligere support. Re-install hylder og maling. Eventuelt bruge 1-1/2 "x 1/4" strimler langs de lodrette støtter, sider og top til at dække jointwork.
 7. 7
  Færdig.

Tips

 • Metal hyldestifter er langt overlegen i forhold til plast hyldeunderstøtninger. Selv skære dine egne trædyvler for hyldeunderstøtninger er bedre.
 • Paint skjuler et væld af træbearbejdning synder.
 • Hvis du har en indrammet døråbning til en dyb skab, kan du bygge to hylder til at passe, montere en på hver side ved hjælp af en lang messing piano hængsel, og oprette en hemmelig dør ind i skabet. Brug magnetiske hægter øverst for at holde det lukket, og bruge en bred overlapning (2 "x 1/4") strimmel i midten, hvor sammenføjningen at skjule, hvor de to hylder kommer sammen (brug strips til at camouflere dørkarmen og reoler samlinger samt).
 • Hvis du dækker en væg med indbygget bogreol, this-efterlade en 4 "afsnittet nederst, mount forsyningsbokse (stikker 1/4" fra reoler) overveje og tilslut beholdere i en nærliggende stikkontakt kredsløb. Dæk med regelmæssig basis støbning med huller skåret til nytte bokse.
 • En Boremaskinen vil tillade dig at indstille dybden af ​​hullerne for stifterne, som er meget praktisk. Hvis du ikke har en, måle halvdelen af ​​pin længde fra spidsen af ​​din boret og wrap malertape rundt over det, og bor indtil båndet er flush.

Advarsler

 • Følg altid producentens anvisninger og advarsler i forbindelse med el-værktøj, især save. Skub aldrig hånden i retning af bladet, og holde så meget af din krop ud af den linje af bladet (både fremad og bagud linje).
 • Skru toppen af ​​din sag i væggen for at undgå muligheden for det vælter engang indlæst. Det er helt afgørende, hvis du planlægger at bruge denne reoler i et barns værelse. De vil forsøge at klatre op din nye skabelse på et tidspunkt i deres liv.
 • Bær altid beskyttelsesbriller, mens du bruger træbearbejdning værktøjer.

Ting du behøver

 • Rundsav, radialarmssaven eller tilsvarende
 • Workbench eller savbukke
 • Bor eller bore pressen
 • Skruetrækker
 • Målebånd
 • Tømrer Torv
 • Sander (ekstraudstyr)
 • Blyant
 • Materialer (se vejledning)
 • Hammer
 • Level
 • sandpapir