Wkidk

Hvordan til at bygge simple flydende hylder

Flydende hylder er en elegant måde at vise samleobjekter, fotos, rejser souvenirs eller andre dekorationer. At opbygge flydende hylder den traditionelle måde eller fra et hul kerne døren, skal du følge disse instruktioner.

Steps

Hvordan til at bygge simple flydende hylder. Klip (eller køb) to identisk størrelse træpaneler for hver hylde.
Hvordan til at bygge simple flydende hylder. Klip (eller køb) to identisk størrelse træpaneler for hver hylde.

Traditionelle metode

 1. 1
  Klip (eller køb) to identisk størrelse træpaneler for hver hylde. Størrelsen af ​​panelet vil svare til størrelsen af ​​det færdige hylde, så vælg i overensstemmelse hermed. Du kan enten bruge en flot træ eller krydsfiner / MDF (medium-density fiberplader), og derefter anvende maling eller en pænere finér senere.
 2. 2
  Skåret ud (eller køber) mindst to lange 1-af-2-tommer strimler af træ. Det første vil blive skåret i stykker og anbringes mellem dine paneler til at skabe et hul kerne hylde, der kan passe over en hylde mount på din væg, mens den anden vil danne hylden montere selv. (Bemærk, at brikkerne danner den interne hylde ramme vil blive placeret smalle side nedad i paneler,. Dette vil tilføje en ekstra 2 inches i højden til din hylde)
 3. 3
  Skær 1-by-2-tommer strimmel i tre stykker, den ene, så længe længden af panelerne og to, så længe bredden. Da disse vil danne de tre ydre kanter af din hylde sandwich, bliver de nødt til at være i stand til at passe sammen mellem pladerne. Den bedste udseende måde at gøre dette på er at skære den ene ende af hver kort stykke, og begge ender af den lange stykke ved 45-graders vinkler, således at alle tre stykker kan passe sammen til dannelse af 90-graders vinkler i hjørnerne.
  • Men hvis du ikke har redskaberne til at gøre dette (eller planlægger at finer hele hylden, når du er færdig), blot lade den lange forreste strimmel, som er, og skære en tomme væk fra både kortere stykker, så du kan guffe dem bag længere man engang placeret mellem pladerne.
 4. 4
  Vedlægge alle tre 1-af-2-tommer strips til en af de to paneler. Sæt et panel ned, sætte de tre striber på panelet til at danne tre kontinuerlige kanter, køre en linje af trælim langs toppen af ​​hver strimmel, og placer det andet panel på toppen. Brug efterbehandling søm eller en sømpistol at fastgøre det øverste panel til hver strimmel.
 5. 5
  Fastgør det andet panel. Vend første panel, der nu er fastgjort til den hylde rammer over til eksponere bundene af trælister. Igen, køre en linje af trælim langs toppen af ​​hver strimmel, placeres frit panel på toppen, og søm det til hver strimmel.
 6. 6
  Valgfrit: Paint eller anvende et træfinér på hylden Hvis du bruger finer, skal du sørge for at holde træets årer konsekvente..
 7. 7
  Måle længden og bredden af det hule rum i tre-sidet hylde. Må ikke forveksle dette med de overordnede dimensioner af hylden; mount du gør for at fastsætte hylden på væggen vil passe inde i denne hule.
 8. 8
  Skær en anden 1-af-2-tommer strimmel ned til længden af den hule. Dette vil danne bunden af ​​vægbeslaget. Bemærk, at den brede side af basen vil sidde mod væggen.
 9. 9
  Skåret ud to 1-af-2-tomme bånd, der er så længe hule er dyb minus 1 tomme. Da disse vil stikke ud fra bunden af ​​vægbeslag, skal de afkortes til regnskab for dens bredde ellers hylden, vil ikke sidde flugter mod væggen.
 10. 10
  Test vægbeslag. Er det passe stramt ind i den hule hylden? Hvis ikke, justere den om nødvendigt. Vær forsigtig med ikke at miste det inde i det hule.
 11. 11
  Fastgør bunden af vægbeslaget til de to kortere strimler. Du ønsker de kortere stykker til at holde ud fra basen som stikben, så skrue en til hver side af basen for at gøre en hestesko.
 12. 12
  Fastgør hylden mount til væggen. Den bedste måde at gøre dette på er at sætte den direkte på væggen stutterier i væggen. Disse kan være placeret enten med en stud locator eller ved at banke på væggen for at søge efter steder, der ikke lyder hult.
 13. 13
  Skub hylden på hylden mount. Det skal passe som hånd i handske. Du kan enten lade det sidde over mount eller tage den tilbage fra, anvende lim på mount, og fastgør hylden permanent.
 14. 14
  Gentag skridt til at gøre ekstra hylder som ønsket. Bemærk, at hylderne kan være forskellige dimensioner.

Hollow-core dør metoden

 1. 1
  Skær en 18-tommers hul kerne dør langs efter fastspænding en retskinne guide til døren. Sørg for at bruge en 40-tand hårdmetal klinge til en glat snit. Må ikke overstige 9 inches lang, eller du vil begynde at svække cantilever styrken af ​​hylden.
 2. 2
  Måle afstanden mellem de ydre finér af døren og afskårne klamper fra en 2x4 til denne tykkelse. Gør klamperne så længe indersiden af ​​døren. Brug lige, tørre tømmer til klamper.
 3. 3
  Trace den vandrette placering for hver hylde på væggen ved hjælp af en 4-fods niveau som din guide. Brug en stud Finder til at markere de steder i nitter og tryk let på malertape over hver én.
 4. 4
  Pre-bore 1/4-inch-diameter huller på stutteriet placeringer efter du skære klamperne til i længden. Hold klampen til din linje på væggen og bore ind i stud med en 1/8-in. bit. Ved hjælp af en skruenøgle, et franske skrue installere i hver stud indtil det er stramt. Brug 1/4-in. x 3-1/2 i. træskruer. Hver klampen skal være lige.
 5. 5
  Skær væk bølgepap kerner mindst 1-1/2 inches fra den afskårne kant. Skrabe væk limen forsigtigt, uden fugning træets overflade. En brødkniv fungerer godt for dette.
 6. 6
  Test-fit hylden for at sikre den tomme passer over klampen. Kontrollér bagsiden af ​​hylden og skriveren den til væggen, hvis nødvendigt. Brug en blok fly eller sander at fjerne materiale fra bagkant for en stram pasform.
 7. 7
  Påfør en generøs mængde af lim til toppen af klampen og indersiden nederste kant af døren tomt. Skub hylden over træet klampen. Eller, hvis du ikke ønsker disse monteret permanent, bare skubbe den tomme over klampen.
 8. 8
  Nail hylden til klampen ved hjælp af en firkant som din guide. Start i midten og arbejde dig vej til hver ende. Brug 1-tommer brad søm afstand 8 inches fra hinanden. Nail bunden samt. Hvis du ønsker hylden for at kunne fjernes (og ikke fandt anvendelse lim), brug forsænket skruer i stedet for brads. Installere dem fra toppen og bruge en lille mærkat at dække hoveder. Malingen bruges på hylden kan bruges til at røre op klistermærker til at matche.

Ting du behøver

 • Målebånd
 • Saw
 • Hammer og søm eller Nailgun
 • Skruer og skruetrækker
 • Carpenter lim
 • Level
 • Paint eller finér (ekstraudstyr)
 • Stud-finder (ekstraudstyr)

Traditionelle metode

 • 1/2-inch træ til paneler
 • To lange 1x2-tommer trælister

Hollow-Core Door Method

 • Et hult-core dør (prøv din lokale ombygning center at genbruge en gammel en)
 • Mejsel
 • Wrench
 • 1-tommer brads
 • 3,5-tommer træskruer