Wkidk

Hvordan til at bygge en sav hest

Et af de mest nyttige værktøjer en tømrer kan have i et byggeprojekt er et par gode sav heste (eller sawbucks, som de undertiden kaldes). Du kan opbygge dit eget sæt, hvis du har en rundsav, målebånd, en vinkel firkant og en hammer og søm.

Steps

Hvordan til at bygge en sav hest. Få et par egnede bestyrelser for dit projekt.
Hvordan til at bygge en sav hest. Få et par egnede bestyrelser for dit projekt.
 1. 1
  Få et par egnede bestyrelser for dit projekt. 2X6 nominelt sydlige gule fyr blev brugt til heste i illustrationerne, og blev flået ned, eller opdele at gøre det færdige produkt lettere i vægt, men 2X4 (ingen ripping) ved hjælp lodgepole eller hvid fyr eller gran vil også arbejde. For heste, der skal stå ude i vejret, kan det være værd at købe tømmer, der er behandlet for at modstå råd og insekter.
 2. 2
  Nedsat en arbejdsgruppe bord eller en anden overflade for at måle og skære tømmer på. Da du er ved at opbygge saven heste, kan det antages, at du ikke allerede har et sæt til rådighed, men hvis du gør, selvfølgelig bruge dem.
 3. 3
  Rip tømmer i halve, hvis du bruger 2x6 bestyrelser og de ​​ikke har store knuder eller har til at understøtte en stor del af vægten. Dette vil reducere den samlede vægt og mængden af ​​tømmer kræves af halvdelen (sammenlignet med 2x6). For at bruge fuld størrelse 2x4s, springe dette trin.
 4. 4
  Måle længden af benene til en komfortabel arbejdshøjde. For en typisk 6 fod (1,8 m) høj arbejdstager, 34-36 inches (0,86-0,91 m) er om ret, for kortere personer, kan du nødt til at justere højden. Det foreslås du bygge dine heste lidt høje, da benene kan trimmes, når de er færdige til at passe til brugeren.
 5. 5
  Skær en facet på den første del, når du klippe det til i længden. For en god spredning på hestens ben, bør en vinkel på cirka 65 grader fra den firkantede linje eller 25 grader fra bestyrelsen kant arbejde pænt, disse vinkler gør, og skal i alt 90 grader. Du vil gerne bemærke, er du skære denne facet firkant til smal kant af dit bord, så du kan finde du har brug for at markere både top og bund, og eftersnitter igennem fra bunden for at få hele vejen gennem bestyrelsen. Disse nedskæringer er nødt til at være flad (og lige), så de passer mod den øverste bestyrelse flush og stramt.
 6. 6
  Skær eller oppe bestyrelse din hest, som vil blive saves firkant på begge ender, omkring 42-48 inches (107-122cm) lang. Lav et mærke en tomme eller så fra hver ende, og tegne et kvadrat for at fastslå, hvor du placerer benene på begge sider.
 7. 7
  Lay tilbage bord på en flad overflade, uanset om et arbejdsbord, på en glat gulv, eller endda på bagklappen af en pickup truck. Placer dit første ben på pladsen mark gjort tidligere, og søm det så facet er sat tæt mod kanten af det øverste bord. Blunting det punkt i dine negle vil mindske sandsynligheden for træet vil opdele, når den er naglet, og ved hjælp af en 8d (8 øre) søm for dette vil give tilstrækkelig holdekraft uden at passere gennem begge stykker.
 8. 8
  Nail begge ben på den ene side af den øverste bord, derefter vende forsamlingen over. Nail de to andre ben modsat det første par. Du kan bruge større negle nu, for hvis de punkter projektet igennem, vil de gå ind i bagsiden af det første par ben og øge styrken af denne fælles.
 9. 9
  Stand dine delvist samlet heste oprejst, og måle ned fra bunden af din top bord omkring 8 inches (20cm) og bruge en kort bord, skriftklog det at være en vandret spreder klampe at passe mellem benene. Vinklerne på disse seler bør være ca grader 115 top og 65 bund for i alt 180 grader, men scribing alle seler i position vil give en bedre (mere præcis) fit. Brug din beskrives bandage som et mønster for at markere yderligere tre stykker, at du har to for hver sav hest.
  • Den 65 graders vinkel kaldes "25 fra square" fordi du kan finde en 65 vinkel ved at markere "25 rabat fra 90" ved hjælp af et værktøj kaldet en 90 graders "spær vinkel firkantet," eller "speed square" eller lignende instrument.
 10. 10
  Nail din seler på plads ved hjælp af to 12d søm i hver ende, der går først gennem benet og ind i end-gran af bøjlen.
  ~ Nail seler på hvert par ben omhyggeligt, og sørg for at de placere benene, så hesten står flad og lige på et plant underlag.
  ~ Sømning disse seler ude af position vil betyde hesten vil slingre og være usikker.
  ~ Hold hesten oprejst og lige mens sømning er værd.
 11. 11
  Vend hesten tilbage over på sin top bord, og prop det på plads eller har nogen at holde det. Klip et bord omkring 18 inches (46cm) lang, med en 45 graders vinkel i den ene ende, da den diagonale tandbøjle. Hold vinklede ende mod sprederen tandbøjle og skriftklog den anden ende, hvor den skærer det øverste bord, derefter skæres dette mærke. Brug denne stykke til dit mønster, og efter et par heste, skåret 3 mere.
 12. 12
  Nail disse seler på plads, med enden snit på en 45 graders vinkel butted i sprederen klampe og naglet gennem fra skinnen i endetræ, og den foreskrevne ende til undersiden af den øverste bord. Dette vil blive naglet tværs af årerne i bunden af den øverste bord, så brug søm, der er store nok til at få en god bid, mindst 12d, og stumpe ender for at forhindre træet splintres.
 13. 13
  Tjek dine heste for at sikre, benene er ens i længden og passer jorden jævnt, hvis ikke, kan du trimme benene, som er lange, og sørg for top bestyrelsen er parallelt med jorden.

Tips

 • Sætte en ekstra 2x4 flad oven på hesten vil give dig en 'offer' stykke træ, som du kan udskifte, når det bliver tygget op af din sav.
 • Når savning af træ på dine heste, indstilling saven til den korrekte dybde vil gøre dem meget længere.
 • Ripper (i halve) 2x6 tømmer giver dig tilstrækkelig styrke til de fleste jobs, uden at vægten af nominelle 2x4s, men for en mere holdbar hest, kan du ønsker at bruge den bredere board for toppen.
 • I stedet for at bruge tømmer til seler, kan du ønsker at bruge krydsfiner skæres i en trekant form og skruet på de eksterne ender af benene.
 • "A" formede sawbucks til lige Håndsave er som regel kun 20-24 "høj, så brugeren til at knæle på brædderne skæres. Juster højden efter hvad der føles rigtigt for dig, at holde sig for øje længden af ​​din sav.

Advarsler

 • Øjenbeskyttelse anbefales, når savning tømmer og kørsel negle.

Ting du behøver

 • En rundsav, målebånd, vinkel kvadrat (eller speed-firkant), hammer og søm.
 • Lumber af dine præferencer. Hestene i illustrationerne kræves 2-10 fod 2x6 boards, som blev flået til 2 3/4 inches lang, hvilket giver 40 meter tømmer.
  • Omkring 5 - 8 fods 2x4 boards ville arbejde (eller 10-42 to 48 tommer bestyrelser vil arbejde).