Wkidk

Hvordan til at bygge dit eget hjem (US)

Årsagen bygge et nyt hjem kan i første omgang synes så kompliceret, fordi der er så mange detaljer, som du er nødt til at sætte sammen. Her er de ting, du får brug for.

Steps

Hvordan til at bygge dit eget hjem (US). Købe jord, hvis du ikke allerede ejer nogle.
Hvordan til at bygge dit eget hjem (US). Købe jord, hvis du ikke allerede ejer nogle.
 1. 1
  Købe jord, hvis du ikke allerede ejer nogle. Du bliver nødt til enten at betale kontant for den jord, få et land lån fra en bank, købe jord fra sælgeren med ejeren finansiering, eller find en sælger villig til at vente for dig at få hus planer en byggetilladelse og en ejendomsmægler villig til at vente måneder for deres provision (meget usandsynligt). Købe jord med et land lån først tillader dig at tage jorden fra markedet, så andre ikke kan købe det, før du gør. Den tillader dig også masser af tid til at udvælge hus planer, indsende planerne til amtet til godkendelse og få en byggetilladelse alt imens at opnå det bedste konstruktion lån. byggelån kan omfatte arealer i konstruktionen lånet kun hvis du allerede ejer Land med et land balance til at tilføje i konstruktionen lånet.
 2. 2
  Vælg et hjem byggeprojekt plan at fastlægge de nødvendige skridt til at fuldføre byggeriet. Selv om det kan være nødvendigt at blive tilpasset til netop din stat eller amt, bør dette hjælpe dig meget.
 3. 3
  Udvælge et hus plan eller hyre en arkitekt. Der er nogle store hus planen ressourcer på internettet. Bare gå til Google og skriv "hus planer" eller "arkitekt" for dit lokalområde, og du vil have flere kilder, end du kan håndtere. Hvis du går med en bestand hus planen fra internettet, vil du stadig sandsynligvis nødt til at foretage nogle ændringer til din lokale bygningsreglementer og bygning praksis. For at gøre dette, vil du sandsynligvis ønsker at leje en lokal arkitekt. Når du udvælge et hus plan, der passer til dine behov og forventede budget, blot købe et par sæt og begynde at få estimerede bud fra bygherrer.
 4. 4
  Der er mange bygherrer, der tilbyder præfabrikerede grundplaner og hus opstalter til deres kvarterer klar til at bygge. Hvis du søger at opbygge i en udvikling, check med udviklingen salgskontor for yderligere oplysninger.
 5. 5
  Beslut om at hyre en bygherre eller være en ejer-builder. Målet om at være en ejer bygherre er først og fremmest at spare penge. Nogle mennesker kan spare en hel del penge, hvis det gøres korrekt. Men nogle mennesker ikke beregnet til at være ejer-bygherrer, som det tager en stærk personlighed til at styre entreprenører. Mulige problemer, når de handler som ejer bygherre:
  • Byggeri budgetoverskridelser
  • De bedste banker med de bedste priser kræver en bygherre eller supervisor
  • Håndtering af entreprenører til at slutte til tiden, eller at dukke op på arbejde
  • Nedbrydende dine personlige opsparing
  • Behovet for at låne flere penge
  • Lån forlængelse sanktioner
  • Bliver taget af skruppelløse entreprenører
  • Behovet for at refinansiere dit byggeri lån
  • Afskærmning
 6. 6
  Hvis du aldrig har bygget et hjem før og absolut nødt til at handle som ejer-builder, leje en velrenommeret bygherre til at vejlede dig og opbygningen af dit nye hjem, for en meget mindre gebyr end deres normale gebyr. Bygherren / vejleder vil hjælpe dig med den omkostningsfordeling og styre udlicitering på en efter behov grundlag. Hvis en af ​​dine entreprenører får ud af hånden, eller du har brug for hjælp af nogen art, kan du ringe til vejleder for assistance. Bygherren / vejleder kan også hjælpe, når tekniske inspektør spørgsmål kommer op. # Hvis du beslutter dig for at leje en entreprenør til at gøre alt, sørg for at hyre en velrenommeret bygherre eller supervisor med et godt omdømme og masser af referencer. Spørg dine venner, hvis de kender af gode bygherrer, og når du begynder at høre det samme navn igen og igen du ved, du har fundet en god en. Spørg bygning inspektør for en liste over velrenommerede bygherrer. Det vigtigste punkt er shoppe rundt indtil du finder en bygherre med den mest hæderlige og ærlige baggrund. Vær sikker på at finde en bygherre, der har været i virksomheden i mindst tre til fem år i det pågældende sted.
 7. 7
  Vide, hvad der går ind i de anslåede omkostninger opdeling af dit hjem. Dette er fordelingen af ​​de enkelte særlige omkostninger for byggeri af hjemmet. Fundamentet, tømmer, framing, vvs, varme, el, maleri, og bygherre overskud osv. Bygherren normalt fuldender denne formular til at vise dig præcis, hvad det vil koste at bygge dit nye hjem. Det mest vigtige ting at huske her er, at du ikke ønsker at underbyde en linjepost, og du ikke ønsker at overbyde en linjepost. Du vil have præcise tal fra virkelige bud (ikke gæt) og 5% uforudsete for budgetoverskridelser
  • Gode ​​bygherrer vil sende ud af huset planer om at deres kontrahenter for specifikke bud på hver vigtigste punkt på dagsordenen, eller kan estimere hjemmet selv. Bygherren vil sende et sæt af planer til fundamentet entreprenør, et sæt af planer til Framer, et sæt af planer til blikkenslager, osv. osv. Når alle de numre, kommer ind, vil bygherren udfylde omkostningsfordeling og kommer op med en samlet udgift til at bygge dit nye hjem.
 8. 8
  Nogle bygherrer tilbyder turn-key prissætning, der giver dig alle de byggeomkostningerne op foran med en garanteret leveringsdato. Vær sikker på at tjekke ind på forløbet af disse bygherrer for at være sikker på du får kvalitet arbejde med få hjørne-skæring foranstaltninger.
  • Dårlige bygherrer vil benytte WAG metode til at beregne omkostningerne ved at bygge dit nye hjem. Den WAG Metoden står for "Wild Ass Gæt". Denne metode er den mest farligt, da det kan føre til under og over bud.
  • Den sidste metode bud er simpelthen til over oppuste hver eneste post på omkostningerne opdeling. Dette er den mest rentable metode til bygherren og den dyreste til kunden. Det er derfor, du ønsker at finde en ærlig, velrenommeret builder med et godt ry i dit samfund. Når omkostningsfordeling er afsluttet og du har planer om at ansætte denne bygherre til at bygge dit nye hjem, du bliver nødt til at skrive en kontrakt. Kontrakten skal svare til ekstra samlede omkostninger opdeling.
 9. 9
  Læs kontrakten grundigt. Der er to typer af kontrakter:
  • Fast Kontrakt: Denne kontrakt er enkel og ligetil. Tag den samlede omkostningsfordeling og sætte det fast antal i kontrakten. Bygherren vil give en liste over ansvarsområder.
  • Cost plus kontrakt. Denne type kontrakt er normalt for store konstruktion lån projekter. Kunden ønsker at gøre en masse af ændringer i deres hjem, da det er ved at blive bygget. Byggeriet Lånetiden at bygge hjemmet er 18 måneder, så byggeomkostningerne kan ændre sig drastisk. Bygherren foretrækker denne kontrakt for at beskytte de omkostninger og fortjeneste.
 10. 10
  Vide, hvordan din bygherre bliver betalt. Der er to metoder, at bankerne bruger til at sørge for din bygherre bliver betalt samtidig bygge dit hjem.
  • Voucher Refusion Systemet har eksisteret i et stykke tid. Som sædvanlig har du nogle bygherrer, der er meget fortrolig med denne betalingsform og ikke kan lide forandring. De fleste banker finder, at voucher-systemet er simpelthen for meget papirarbejde at beskæftige sig med længere. Bygherren er givet en stor bog af kuponer, der ligner et checkhæfte, og hvornår de ønsker at blive betalt eller skal betale en entreprenør, de har brug for at udfylde en kupon formular. Denne voucheren form er en anmodning om betaling, og så længe entreprenøren har underskrevet pant release, vil banken betale det krævede beløb. Banken vil også anmode om inspektion i hele konstruktion lån for at sikre, at arbejdet er afsluttet.
  • Tegn Refusion Systemet er ved at blive standard for byggeri lånefinansiering for de fleste banker. Den væsentligste forskel er, at banken sætter den regnskabsmæssige ansvar på dig eller din entreprenør. Banken anvender omkostningsfordeling som guide for drager. Nogle banker anvender specifikke tidsplaner for 4 til 7 trækker baseret på afsluttede konstruktionsmilepæle, såsom fond eller indramning. Lodtrækningen systemer også tillade valget mellem at tage trækker på månedsbasis, indsamling delvis betaling for arbejde og materielle elementer, der er afsluttet.

 11. 11
  Få byggeri forsikring. Der er tre typer af forsikringer er nødvendige for at bygge. Alle banker kræver de to første forsikringer, under opførelse og almindelig ansvarsforsikring. Workman kompensation er kun nødvendig, hvis din bygherre har medarbejdere.
  • Kursus for Byggeri Insurance. Denne politik er en alt risikopolitik at omfatte brand, udvidet dækning, bygherre risiko genanskaffelsesomkostninger hærværk og ondsindede fortræd forsikringsdækning.
  • Almindelig ansvarsforsikring. Du eller din bygherre kan levere denne politik. Denne politik er en omfattende generel politik eller en bred form erstatningsansvar godkendelse. Det mindste beløb på 223.890€ for hver forekomst er påkrævet. Hvis bygherren giver forsikringen en generel politik for 746.270€ eller bred form erstatningsansvar påtegning er påkrævet.
  • Arbejderens Compensation Insurance. Hvis din bygherre ejer sin egen virksomhed og har medarbejdere, der er med til at bygge dit hjem, er arbejderens kompensation. Hvis bygherren simpelthen udliciterer udfører arbejdet og ikke har ansatte pr selv, bliver de nødt til at skrive et brev anerkender, at de ikke har ansatte, og som ikke er forpligtet til at have WCI.
   • Hvis din bygmester fortæller dig at han ikke er forpligtet til at give nogen forsikring overhovedet, han er mest sandsynligt korrekt, fordi det ikke er en lov at have forsikring for at bygge et hus. Dette krav er angivet af banken. Så sørg for at hyre en velrenommeret builder med forsikring, vil det hjælpe din konstruktion lån tæt meget hurtigere. Spørg din bygherre på forhånd, hvis de har almindelig ansvarsforsikring. Hvis de ikke spørge, hvis de har et problem leverer forsikringen. Nogle bygherre ikke har råd eller simpelthen ikke ønsker at betale for forsikring og så gæt hvem der skal give det, ja, det gør du. Du kan spare dig selv en masse hovedpine og penge, hvis du arbejder med en bygherre, der har forsikring.