Wkidk

Hvordan til at bryde en ølflaske med dine bare hænder

Så forestille dette. Du er i et barfight, og du har brug for en smadret flaske at intimidere den dårlige fyr. Men møblerne er meget at rart at smadre en flaske på det, så hvad gør du? Du bryde flasken med dine bare hænder, selvfølgelig! I det mindste er Joe Bad Guy vil blive intimideret. Trække dette, og du kan endda få pigen! Eller bare imponere dine bar venner, som du kan gøre det! Enten måde, det er en stor fest Tricki Det tager lidt øvelse at få det rigtige, men det virkelig vil forbløffe de andre ser. Læs mere her!

Steps

Hvordan til at bryde en ølflaske med dine bare hænder. Fyld en ølflaske med koldt vand.
Hvordan til at bryde en ølflaske med dine bare hænder. Fyld en ølflaske med koldt vand.
 1. 1
  Fyld en ølflaske med koldt vand. Jo koldere, jo bedre. Bring vandstanden op til omkring to inches (5 cm) fra toppen af ​​flasken.
 2. 2
  Hold godt fast. Wrap de to øverste fingre af din ikke-dominerende hånd (for de fleste af jer, der vil være din venstre hånd) omkring halsen af ​​flasken. Dette vil forhindre glasskår fra jagende dig i håndfladen i tilfælde hele flasken splintres.
 3. 3
  Ready, steady, whack! Hit flaskens åbning hårdt med din dominerende hånd.
 4. 4
  Vidste det bryde? Kontrollér bunden af ​​flasken, som skulle have brudt ret off.
 5. 5
  Lær hvordan det fungerer. Bunden af ​​flasken brækker grundet "kavitation". Flasken kortvarigt og pludselig bevæger sig nedad, når du strejke toppen. Vandet inde i den ikke bevæger sig så hurtigt, hvilket skaber en meget kort void (vakuum) i bunden. Vandet gør hamle op med glas og styrter ned i bunden. Hvis kraften er stor nok, kan flasken ikke længere understøtter vandet bryder ned, og revner eller brud i bunden. Selv hvis revnen er mindre, vil den inerti og vægten af ​​vandet bryde bunden ud af flasken.

Tips

 • Du behøver ikke at ramme flasken hårdt, men du bliver nødt til at ramme det hurtigt. Speed ​​er vigtigere end kraft for at dette virker godt.
 • Altid efterlade noget luft i toppen for at tillade "kavitation" finder sted. Uden dette, er du påberåber sig råstyrke til at bryde en flaske, der simpelthen ikke virker (medmindre du tæv møblerne med flasken).
 • Nogle ølflasker er sværere at bryde end andre. Easy flasker omfatter Becks og Sam Adams. Harder, tykkere flasker omfatter Budweiser og Corona.
 • Må ikke være bange, mens forsøger dette trick. Ved, du vil bryde den nederste rense ud. Hvis du går i blød med din hånd, vil ikke bryde og vil stikke en smule. Gør eller ikke. Der er ingen prøve.
 • Brug kun koldt vand for at undgå luftbobler. Øl eller andre drikkevarer med små bobler suspenderet i væsken vil ikke fungere. At skabe "kavitation", skal væsken inde i flasken ikke indeholde bobler, da det ville udfylde det tomrum af luft for hurtigt med skum. Hvis koldt vand ikke er til rådighed, anvendes flaskevand, eller lad postevand afregne indersiden af ​​flasken i et par minutter.
 • Ingen synke? Intet problem! Dette trick er ikke nødt til at inddrage gør dette i en vask, kan du gøre det i en spand med vand i det i stedet.

Advarsler

 • Forsøg ikke dette trick, mens beruset. Dette kunne lande dig på hospitalet for sting.
 • Løb en rådighed med glas i det kan ødelægge knivene eller mekanisme. Dæk afløbet, så skårene ikke kan gå ned.
 • Efterlad aldrig urensede vasken, fordi hvem bruger det, når du kunne skæres uventet med en chip.
 • Fyld vasken med lidt vand for at fange glas chips eller skår. Vand i vasken vil holde glas fra hoppe tilbage i dit ansigt.
 • Vær meget forsigtig, når du rengør vasken bagefter, selv den mindste chip af glas kan skære dig ganske dybt.
 • Bær ikke nogen ringe på den hånd, du bruger til at holde flasken!

Ting du behøver

 • En tom ølflaske
 • Vand til at fylde flasken