Wkidk

Hvordan man laver et loft se højere


Lav lofter findes ofte i moderne hjem. Hvis du har et lavt til loftet, der gør du føler dig lidt trange og lukkede i, her er nogle enkle udsmykning tricks til at gøre loftet føler sig mindre lukket i.

Steps

Hvordan man laver et loft se højere. Male loftet med hvid maling.
Hvordan man laver et loft se højere. Male loftet med hvid maling.
 1. 1
  Male loftet med hvid maling. White vil skabe en følelse af højde og expansiveness, og det vil afspejle en masse lys, der giver anledning til følelsen af ​​øget højde. Der er to skoler til at tænke på, hvorvidt en mat eller højglans finish er bedre til at gøre et loft vises højere, så begge er forudsat her for din egen vurdering:
  • Apartment Therapy, at høj eller halvblank maling er ideel, fordi det vil skabe en reflekterende glans og refleksion vil give indtryk af højde og ekstra plads.
  • På den anden side, kunst & Home, at en mat finish er bedre, fordi det giver mulighed for loftet til "forsvinder", med alle sine fejl bliver indordnet under mat finish.
 2. 2
  Overvej lysere farver snarere end almindelig hvid. Hvidt er ikke altid den ideelle farve til et værelse, og det er ikke nødvendigt at holde sig til en almindelig hvid, hvor du foretrækker en farve. Vælg kølige farver, især fra pastel nuance rækkevidde. Det vigtigste er at sikre, at den valgte farve er lysere end væggen farver.
 3. 3
  Bruge lodrette mønstre med god virkning. Fokus på væggene i dette tilfælde, den følelse af øget højde kan skabes ved brug af lodrette striber på væggene. Mal lodrette striber eller bruge tapet, der har en trykt lodret stribe mønster. De lodrette striber vil bidrage til at give udseendet af højden.
 4. 4
  Undgå at bruge nogen funktioner, der stikker ud fra loftet. En lav loft gavn for de fleste fra at være meget flad. Funktioner, der rager tendens til at gøre loftet føle sig tættere. Dette omfatter ikke bruger loft fans, lister, og overhead-belysning.
  • Hold krone støbning tynd. Enhver bredere end 2-3 inches/4-6cm vil være for tyk.
 5. 5
  Vælg væg belysning i stedet for ovenlys. Vær sikker på at holde lyskilderne endda på tværs af loftet. Det anbefales, at du undgår at bruge forsænket kan lys, fordi lyset fordeling vil være ujævn og kan gøre loftet synes mere lukket i.
 6. 6
  Brug vinduet møbler til at øge følelsen af højden. Hæng fuld længde gardiner eller forhæng så højt til loftet som muligt, fortrinsvis fra loftshøjde. Dette vil trække øjnene lige op ad den lange, lodrette linje, hvilket skaber en følelse af højde.
 7. 7
  Hæng artwork højt op. Dette tricks øjet til kigge opad, og giver mere indtryk af højden. Foretrækker kunst og fotos med lodrette linjer og funktioner end vandrette former. Bemærk, at illustrationen er hængt højt i indledningen billedet.
 8. 8
  Brug store spejle, der optager det meste af muren. Disse har tendens til at gøre loftet virke højere og arbejde virkelig godt at gøre det trick!
 9. 9
  Paint en "faux finish", der er lettere på toppen. Mal rummet to nuancer ved hjælp af en "sponging" eller "sække"-teknik, med mørkere nuance nederst gradvist flytter til lysere nuance nær loftet. Dette skaber den visuelle effekt af mere plads op høj.

Tips

 • Hvis dit loft har ufuldkommenheder, være opmærksom på, at blank maling vil forstørre alle buler og mærker.
 • Undgå rod oppe rum, der har lavt til loftet. Hver ekstra element i rummet vil føje til følelsen af ​​at være "boxed in". Brug god opbevaring metoder og holde rummet ryddeligt.
 • Selv møblerne kan spille en rolle i at gøre loftet virke højere, mål for lavere niveau møbler i hele rummet, for at give en fornemmelse af øget afstand mellem møbler og loftet.

Ting du behøver

 • Lys, bleg, hvid maling for loftet
 • Lodret tapet (valgfri)
 • Lodret tema dekorationer og billedsprog
 • Væg belysning
 • Fuld længde gardiner / vinduesdekoration