Wkidk

Hvordan man laver et billede tørresnor

Har du har masser af billeder, men har ingen måde at vise dem? En god måde at vise dine foretrukne snapshots er at skabe et billede tørresnor. Let at lave, let at bruge og nem at skifte, et billede tørresnor er præcis, hvad det lyder som - en tørresnor til dine billeder!

Steps

Hvordan man laver et billede tørresnor. Saml dine materialer.
Hvordan man laver et billede tørresnor. Saml dine materialer.
 1. 1
  Vælg et mellemrum. Normalt en væg virker bedst for dette projekt, men det er muligt at bruge noget andet - en stor bogreol, bagsiden af ​​en dør, eller på tværs af en vindueskarm.
 2. 2
  Saml dine materialer. Du får brug for snor, søm eller tape, og tøjklemmer. Du kan skifte det lidt op og ændre disse materialer; brug beaded streng eller strimler af smukke stof. Du kan dekorere dine tøjklemmer med maling eller markører. Vær kreativ!
 3. 3
  Mål dit rum og klippe din streng. Dette trin er enkel. Du behøver ikke engang målebånd for det - bare rulles din streng på tværs af din væg og skæres i overensstemmelse hermed.
 4. 4
  Hæng din streng brug af søm eller tape. Hvis du kan bruge negle på din valgte rum, det er din bedste satsning. De vil vare længere end tape. Pound et søm i, hvor den ene ende af din streng vil være. Bind enden af ​​din streng omkring det, at være sikker på det er robust. Du vil måske pund neglen lidt op, så strengen vil ikke glide. Så udvide din streng ud til omkring midten, og pund anden søm. Træk din streng stramt til at stedet og slips omkring denne søm. Endelig pund et søm i slutningen af ​​din streng, træk stram, og binde off. Puha! Nu du har fået din første tørresnor! Dybest set har du tre negle, med strengen bundet rundt hver enkelt at gøre en lang stærk linje.
 5. 5
  Hæng dine billeder. Brug dine tøjklemmer til at hænge dine snapshots. Vandrette billeder skal nok blive hængt med to ben for at holde dem lige. Lodrette billeder kan hænges med en pin placeret i midten.
 6. 6
  Skift efter behov. Den bedste del om dette projekt er, hvordan alsidigt det er. Du kan skifte dine billeder og ændre hele din plads i et par minutter. Brug alle sorte og hvide billeder for et mere formelt look. Hyper-farvede billeder kan virkelig lyse op et rum så godt.

Tips

 • En tørresnor er en god idé til et skrivebord område, som et alternativ til en opslagstavle.
 • Dette projekt kan også gøres lodret, selv om det ikke ville være en "tørresnoren," per se. Det ville se pænt, selv om.

Advarsler

 • Må ikke pund negle uden at kontrollere først. Hvis du bor i dine forældres hus, være sikker på du kan hulle i deres vægge. I et kollegieværelse? Måske stærke bånd ville fungere bedre for dig. Hvis du har skrøbelige gips vægge, prøv klæbrig goo i stedet.

Ting du behøver

 • Sejlgarn, reb eller en slags snor
 • Søm, tape, eller noget at hænge streng med
 • Tøjklemmer
 • Billeder