Wkidk

Hvordan man laver en tyngdekraft bong på 10 minutter

Dette er en nem at følge DIY guide til at gøre en tyngdekraft bong, der kan bruges til at ryge tobak eller enhver anden brændbar juridisk stof. Denne artikel er for begyndelsen og avancerede brugere, og kan nemt ske fra fælles husholdningsartikler. Dette skal bruges til lovlige formål. Jeg er ikke ansvarlig for eventuelle handlinger, du udfører med nævnte tyngdekraften bong.

Steps

Hvordan man laver en tyngdekraft bong på 10 minutter. Her er en oversigt over de værktøjer / emner, du vil bruge til at gøre alvor bong (tilfældigvis en skriftlig liste, check "hvad du har brug").
Hvordan man laver en tyngdekraft bong på 10 minutter. Her er en oversigt over de værktøjer / emner, du vil bruge til at gøre alvor bong (tilfældigvis en skriftlig liste, check "hvad du har brug").
 1. 1
  Her er en oversigt over de værktøjer / emner, du vil bruge til at gøre alvor bong (tilfældigvis en skriftlig liste, check "hvad du har brug").
 2. 2
  Start med at skrue hætten fra Gatorade flaske og bruge din hul gør værktøj til at punktere hætten.
 3. 3
  Brug en kniv eller en saks til at udvide hullet for at imødekomme dine rygning præferencer (din lillefinger er en god vejledning).
 4. 4
  Riv et stykke alufolie i en firkant (eller en cirkel, hvis du kan lide), der forlader masser af ekstra folie at arbejde med.
 5. 5
  Brug din finger til at forme skålen rundt, og pas på ikke at rive folien. Bemærk også, at hvis skålen ikke er dyb nok, vil det falde ud af hætten nemt. Og, selvfølgelig, kan skålen ikke være bredere end hullet i hætten.
 6. 6
  Sæt folien bowl i hullet og sørg for det bliver lagt. Også for udseende kan du slå hætten (med bowl i den) på hovedet, og flade ud folien ved at gnide den på en flad overflade (dvs. tabel).
 7. 7
  Sæt hætten / skålen på bordet, og brug hullet gøre værktøj til at stikke huller i sølvpapir. Du er nødt til at være meget forsigtige i dette trin, fordi hvis hullerne er for store, vil din tobak / urter falder gennem skålen. Så vidt hvor mange huller, det afhænger af hvor stor din skålen er, men om vilje 25 arbejde. Alt for mange huller vil bryde din skål, men med alt for få huller din bowl vil ikke lade nok røg i flasken.
 8. 8
  Put denne sidebemærkning, og find din Gatorade / 2 liter flaske. Ved hjælp af en kniv eller saks, begynder at skære i bunden af ​​flasken Sørg for at efterlade så meget plads muligt for røgen at fylde flasken.
 9. 9
  Skær toppen fra en større beholder, eller blot bruge en spand eller fyldt vasken.
 10. 10
  Fylde beholderen med vand.
 11. 11
  Indlæse skål fuld af dine foretrukne juridiske rygning materiale.
 12. 12
  Stil flasken i vandet og skru hætten på. Hvis du skruer låget på, før du sætter flasken i vandet, vil din tobak flyve ud.
 13. 13
  Få din lighter klar og lys din tobak mens langsomt trækker op på flasken.
 14. 14
  Når beholderen er fyldt med røg, skru hætten, sætte din mund på flasken, og tryk ned tvinger alle røg ned i lungerne.

Tips

 • Gatorade flasker arbejde bedre, fordi de er tykkere og mere robust end en standard 2-liters flaske. Også hætten er bredere, så du kan gøre en større skål, og det er lettere at arbejde med.
 • Eller man kan bruge enhver størrelse pop flaske, men i stedet for at skære hele bunden af ​​flasken blot skære 5 "fødder" off bunden af ​​flasken til at opretholde den strukturelle integritet contaner som den kraft af vandet forsøger at skjule det.
 • Hvis du finder dig selv brænde din finger på trin 13, stikke et lille hul i Gatorade flaske for dig at suge røgen ind i flasken. På den måde behøver du ikke til langsomt at trække flasken op. (Bare sørg for at stikke hullet så høj, at intet vand kommer igennem det. Sørg også for at dække hullet med fingeren, når du har udfyldt den flaske med røg og er klar til at trykke ned på flasken og tage en ramt.)
 • Alternativt, i stedet for at bruge stanniol, kan du bruge en stikkontakt, der er lille nok til at passe, hvor låget er, men stor nok til ikke at falde igennem. Hvis din socket er for lille, kan du lave et hul i låget og passer det i. Det virker lige så godt.

Advarsler

 • Må ikke drikke bong vandet
 • Tobak kan forårsage lungekræft - smoke ansvarligt
 • Du kan bruge enhver socket størrelse, du ønsker, så længe du sætter en skærm i bunden. De større stikkontakter passer kun på caps til flasker såsom Gatorade eller Powerade.
 • Lightere bliver varmt efter brug

Ting du behøver

 • Gatorade flaske (2 liter eller gallon flasker fungere fint også)
 • Spand eller noget, der holder vand (en standset vask vil selv arbejde)
 • Kniv eller saks
 • Hole gøre værktøj (pen, blyant, tandstikker, etc.)
 • Aluminiumsfolie (eller sokkel)
 • Vand
 • Lettere, tændstikker eller loddekolbe
 • Tobak eller krydderurter