Wkidk

Hvordan man laver en sidelæns værelse

Oprettelse dette rum i dit hjem, vil gøre dig misundelig på alle dine venner! Hvis du ikke har en plads inde for dette projekt, kan du rense din garage og dedikerer en sektion der, eller bygge et skur i den bageste del af huset. Det er et fantastisk sted at hænge ud med venner og har partier. Du vil sandsynligvis være den eneste, der har et værelse oprettet som dette-men ikke for længe, ​​når word får! Det er ikke svært at lave, så samle nogle venner til at hjælpe og komme i gang!

Steps

Hvordan man laver en sidelæns værelse. Male et vindue på gulvet, bare for sjov.
Hvordan man laver en sidelæns værelse. Male et vindue på gulvet, bare for sjov.
 1. 1
  Ryd ud i et rum.
 2. 2
  Male et værelse hvide, herunder gulvet.
 3. 3
  Male et vindue på gulvet, bare for sjov. Lad malingen tørre natten over. Du kan bruge elektrisk tape til at gøre vinduesrammen og barer.
 4. 4
  Bring i en sofa, søm op et tæppe på væggen, og hæng et sofabord over det. Du kan bruge mono-filament tråd fra isenkræmmer. For en ekstra effekt, skal du placere et par elementer på sofabordet, såsom et krus, en fjernbetjening, nogle blade eller en avis, eller måske en video controller forbundet til et spil system.
 5. 5
  Tilføj en væg plakat og en lyskontakt på loftet.
 6. 6
  Geninstaller gardinstang og tack op gardiner for at gøre dem hænge sidelæns.
 7. 7
  Nail en trash bin højt op i et hjørne af lokalet, og arrangere nogle papirkurven omkring det. "Lean" en kost mod loftet ved hjælp af mono-filament tråd.
 8. 8
  Tilføj en bogreol ved siden af sofaen. Fyld den med bøger.
 9. 9
  Tilføj en ende tabel og hænge en lampe på det.
 10. 10
  Suspendere en loftslampe og dens ledning, så det "hænger" sidelæns ud af den modsatte væg i midten af rummet.
 11. 11
  Anbringe en stol højt på væggen (ved brug af metal-L-beslag). Dette skridt vil pludselig tilføje en hel helt nyt niveau af svimmelhed. Stående i rummet vil begynde at føle sig som flydende overhead.
 12. 12
  Tag et godt billede af rummet. Vis det til dine venner, og invitere dem til at komme og besøge din nyligt færdige rum!

Tips

 • Vær sikker på, at væggene, du vælger som din nye loft og gulv ikke har vinduer. Hvis det er uundgåeligt, skal du vælge loftet for at være uden vinduer og sætte et tæppe over windows på gulvet.
 • Mens tiden er meget afhængig af antallet af mennesker, der hjælper dig ud, bør dette projekt tage omkring to dage at fuldføre-én dag for maling, og én dag for at arrangere alt andet.

Advarsler

 • Det er bedst at være sikker end ked af det. Sørg for at du fastgør alle møbler på vægge eller loft! Dette bør ske ved sømning ind i en mur stud, ikke blot tørre væg. Hvis du føler, at et møbel ikke hængende fra vægge og loft sikkert ikke holde det op!
 • Sørg for, at dine vægge er solid nok til at bære vægten af ​​hvad du hænger. En masse af vægge i varme områder er meget tynd og er blot nogle maling på en tynd træ planke.

Ting du behøver

 • Et ekstra værelse
 • Spare møbler (gamle eller slidte er fint)
 • Letvægts lamper
 • Mono-filament tråd
 • Søm, stifter eller stærk lim (for en mere permanent sidelæns værelse)
 • Stof til at gøre falske gulv gardiner
 • Venner til at hjælpe dig ud