Wkidk

Hvordan man laver en rose ud af en klud serviet

Realiseringen af ​​et rose ud af en serviet er en enkel, men effektiv måde at forbedre tabellen dekorative til et middagsselskab eller særlige lejlighed måltid. Det er så nemt, at selv børnene kan gøre dem, hvis du ønsker at få dem involveret i forberedelserne til at fastsætte en særlig tabel.

Steps

Hvordan man laver en rose ud af en klud serviet. Tag klud serviet og lægge det ud foran dig.
Hvordan man laver en rose ud af en klud serviet. Tag klud serviet og lægge det ud foran dig.
 1. 1
  Tag klud serviet og lægge det ud foran dig. Brug altid en klud serviet, og jo større det er, jo lettere folde vil være.
 2. 2
  Fold servietten på skrå. Slutresultatet vil ligne en trekant.
 3. 3
  Med den længste side i nærheden af dig, rul trekanten indtil den når halvvejs. Selv om denne del er lidt, vil du snart få hænge af det.
 4. 4
  Vend servietten over, så du ikke kan se ruller. Den længste side skal stadig være nærmest. På dette stadium bør bindet ligne aa trekant med to haler, både venstre og højre.
 5. 5
  Tag enden af en hale og rulle (det) indtil den når enden af den anden hale. Når du er færdig med rullende, guffe den frie ende ind i den lille lomme i bunden. Bindet skal nu ligne en fakkel eller et stearinlys, eller måske endda en fancy kopholder.
 6. 6
  Kig efter de to flapper inde i din skabelse. Tag dem og trække en til venstre og en til højre. Dette er meget let at gøre, selvom det er også nemt at lave rod i dette trin, så udføre den omhyggeligt.
 7. 7
  Vend serviet over. Blive forbløffet over din oprettelse af en rose med blade. Det er nu klar til at placere på bordet. Fortsætte med de resterende servietter, indtil alle er afsluttet.

Tips

 • Udtrykket "rullende" i denne artikel henviser til folde igen og igen.

Advarsler

 • Det betyder ikke rigtig arbejde med papirservietter, da de er tilbøjelige til at rippe, men følge denne tutorial til at skabe et papir én.

Ting du behøver

 • Klud serviet - større størrelse er bedst
 • Flad, ren overflade at arbejde på