Wkidk

Hvordan man laver en røg bombe

Kan du nyde synet af kraftig røg? Røgbomber er sjovt, right? Men det er endnu sjovere, når du laver dine egne røgbomber og bruge dem, right? Nå her er, hvordan man laver en.

Indhold

Steps

Hvordan man laver en røg bombe. Køb kaliumnitrat (salpeter) på din lokale stof butik eller isenkræmmer.
Hvordan man laver en røg bombe. Køb kaliumnitrat (salpeter) på din lokale stof butik eller isenkræmmer.

Kaliumnitrat og sukker metode - 1

 1. 1
  Køb kaliumnitrat (salpeter) på din lokale stof butik eller isenkræmmer. Hvor meget du køber, er baseret på, hvor mange røgbomber, du ønsker at gøre.
 2. 2
  Få nogle sukker (helst mørk brun, da det gør røgen tykkere).
 3. 3
  Få en tennisbold, paprør (længere holder længere), eller en beholder med låg.
 4. 4
  Sæt på din sikkerhed gear (handsker, beskyttelsesbriller, og filter maske).
 5. 5
  Slibe salpeter og sukker separat i fint pulver. Det skal være et fint pulver. Fordi disse materialer er brandfarlige, er du nødt til at være meget omhyggelig med at undgå gnister, mens slibning.
 6. 6
  Bland pulvere sammen, efter vægt.
 7. 7
  Sæt en spiseskefuld bagepulver.
 8. 8
  Hæld det blandede pulver i soda kan.
 9. 9
  Få en sikring eller et stykke snor dyppet i lightergas.
 10. 10
  Stick sikringen eller strengen i toppen af dåsen med nogle stikker ud i lyset - det bør være lang nok til at give dig tid til at forlade nærheden.
 11. 11
  Placer bomben et sted strategisk og antænde lunten.
 12. 12
  Hav det sjovt og vær forsigtig.

Kaliumnitrat og sukker metode - 2

 1. 1
  Få nogle kaliumnitrat (salpeter, KNO3) og sukker.
 2. 2
  Sæt på din sikkerhed gear (handsker, beskyttelsesbriller, og filter maske).
 3. 3
  Bland salpeter og sukker sammen i en støbejernsgryde, tre dele salpeter til to dele sukker.
 4. 4
  Varm gryden langsomt over lav flamme, under konstant omrøring, indtil blandingen er fuldstændig smeltet (det skal have en brun eller sort farve).
 5. 5
  sættes i en skefuld bagepulver.
 6. 6
  Hæld forsigtigt / skrabe blandingen i en form eller noget stanniol og lad den afkøle.
 7. 7
  Indsæt en sikring, mens blandingen stadig er blød.
 8. 8
  tage det til den ønskede placering og antænde lunten tage>
 9. 9
  Alternativ: Når hælde blandingen i formen, indsætte et andet rør, på størrelse med en markør. Prøv at få det hele vejen igennem. Dette vil skabe en aksel for at muliggøre en hurtigere forbrænding og tykkere røgudvikling. Du kan derefter bruge en sikring den fulde længde af formen, pakke det ind med bomuld, for at lade den starte hurtigere.

Godbid karton metode

 1. 1
  Skær en godbid karton med en kniv eller saks, for at gøre bands 2 cm i bredden og næsten lige så høje som kan (kun 0.5 cm kortere).
 2. 2
  Sæt på din sikkerhed gear (handsker, beskyttelsesbriller, og filter maske).
 3. 3
  Hæld både nogle ethanol og dit brændstof (match hoveder, sort pulver eller andet brændbart materiale - se "Ting du har brug for") i en gryde og rør det indtil det forvandler til en opløsning eller blanding.
 4. 4
  Soak bands i blandingen og igen røre det.
 5. 5
  Sæt gryden udenfor og overlade det alene at lade ethanol fordampe.
 6. 6
  Tjek det - sørg hele ethanol fordampes og alt der er tilbage er bands med brændstof materialer klamrer på deres overflade. Båndene skal ligne slibepapir.
 7. 7
  Bor små huller hofte og lår i en kan for at gøre luft (ilt) gå ind i dåsen og røg kommer ud af det.
 8. 8
  Lav et papir cylinder ud af tyndt papir, og derefter placere det inde i dåsen, og den skal dække og kappe alle de små huller fra indersiden for at forhindre brændstof pulver fra siver ud af dåsen.
 9. 9
  Load dåsen med bands, placere dem i dåsen sammen og sørg for der er ingen ledig plads tilbage mellem bands.
 10. 10
  Fyld og tætne 0.5 cm fri plads over bands med resterende brændstof pulver, indtil dåsen er fuldt lastet, og ingen ledig plads tilbage.
 11. 11
  Bor et hul efter diagonal størrelsen på din fuse, i døren til dåsen, og skub derefter mindst 1/3 af sikringen i hullet.
 12. 12
  Saml døren og kan og luk det hårdt. Lykønske dig selv, du har lavet dig en kraftfuld røg bombe.

Bordtennisbold metoden

 1. 1
  Saml tre eller fire bordtennisbolde.
 2. 2
  Skær et hul i toppen af en af kuglerne.
 3. 3
  Skær andre bolde i små stykker og læg dem i hullet.
 4. 4
  Stikke en blyant i hullet wrap det hele i alufolie (herunder blyanten. Tag blyanten ud.
 5. 5
  Brug det sølvpapir på toppen som en sikring tage røgen bombe i et åbent område. (Du kan også bruge et papir sikring, der er mere effektiv, holder aluminiumsfolie, men lave en "pind" af papir og sætte det i hullet)
 6. 6
  Antænde lunten og når det er tændt kaste røg bomben og køre
 7. 7
  Se røgen strømme ud af røgen bombe!

Ammoniumnitrat metode

 1. 1
  Åbn din kold pack. Tag vandposen inde, efter at ryste alle af granulatet. Du kan smide det ud, fordi det virkelig har nogen almindelig brug overhovedet. Jeg har altid smide den på jorden og pop det, selv om. Dens sjovt:)
 2. 2
  Sæt på din handsker.
 3. 3
  Tilføj alle granulatet i spanden. Du kan tilføje et mindre beløb, hvis du ønsker at gøre mindre røgbomber, men hvorfor skulle du ønsker også? Denne opskrift gør kun et par stykker alligevel.
 4. 4
  Nu tilføje en lille mængde af vand ad gangen, under omrøring, indtil granulatet JUST har opløst. Hvis du tilføjer for meget vand, vil du ende op med 50 aviser, der, når det er tørt, ikke afgiver nogen røg overhovedet. Når det hele er opløst, bør du have omkring en tomme af vand.
 5. 5
  I tilfælde af du spørger, er de hvide granulat kaldet "ammoniumnitrat". Det er ikke utroligt giftigt, hvis du kommer til at indtage nogen, men prøv ikke også. Det er ikke dårligt, hvis det kommer på din hud, men som jeg sagde før, vil det gøre du føler kløende. Hvis det gør at få på huden, tørre den af ​​og tage et brusebad, så snart du kan. Vask altid hænder et par gange, når du er færdig alligevel.
 6. 6
  Nu. Når du har opløst dine granulat adskille din avis i enkelte ark. Separat omkring 10, hvis du har brug for dem alle.
 7. 7
  Nu er det tid til at dyppe. Fold din avis to gange for at få et løst foldet kvart-square. Sæt det i vandet, og hvislen det rundt, nedsænke det i væsken i cirka 30 sekunder.
 8. 8
  Når du er færdig, tage det ud. Roligt adskille den tilbage i en fuld størrelse ark, da det vil tara nemt, og bliver frustreret med det vil bare have det ende i papirkurven.
 9. 9
  Lægge det ud i solen. Indkørsel overflader er fint. Hvis du er i et skyggefuldt blæsende område, lægge det ud, og læg sten / vægt på de fire hjørner for at forhindre det i at flyve væk. Solen tørrer det hurtigere, men vinden fungerer OK samt. Du kan fortælle, når de er færdig, når de er stive og kan løftes af belægningen nemt.
 10. 10
  Nu er du står med et valg. Du kan skære op avisen, rippe det på midten, eller lade den helhed. Du vælger. Når du har valgt hvad du ønsker at gøre, rul det op. Den bedste løsning er at tage en fuld plade, fold det på midten i længderetningen, og rul det op løst. Du kan eksperimentere med forskellige længder og bredder. Nu binde det i midten. Må ikke binde det for stramt.
 11. 11
  Ammoniumnitrat er brændbart, så når du tænder den, vil den brænde hele vejen igennem uden at skulle re-lys. Giv det et skud! Hvis det lykkes, er der intet som ryk af energi, du får, når dit røgbombe producerer tykke faner af hvid røg. Hvis du ikke får det til at virke første gang, skal du ikke blive afskrækket. Prøv igen en anden gang. Prøv at bruge mindre vand. Være sikker, skal du ikke gøre noget for dumme, og have det sjovt med det!

Tips

Til: kaliumnitrat og sukker metode

 • Når slibning dem i pulver, male godt.
 • Hvis du kan, bruge en "morter" at male kaliumnitrat og sukker
 • Du kan også bruge et stykke køkkenrulle, som en sag for, når det hærder, og som en sikring, når du tænder den.
 • Kaliumnitrat er helt lovligt at købe i USA: Hvis du ikke kan finde det på stof butik, kigge efter det på en have eller hjem forbedring butik.

For: godbid karton metode

 • Godbid kartoner brænder fortræffeligt.
 • Vi har tilføjet brændstof materiale til en godbid karton for at gøre det brænder hurtigere og frigive mere røg. Hvis du ikke tilføjer brændstof til det, ville røgen bombe tage en time at brænde fuldstændigt, og det er ikke acceptabelt for en "Smoke bombe", der forventes at brænde hurtigt og frigive en stor mængde røg inden for en kort tid.
 • Bruge ethanol i processen, fordi det fordamper hurtigt. Vand kan bruges også, men det tager meget længere tid at fordampe, og denne lang tid, kan skade dine bands, om mindst vandet ikke vil producere syrer, når det blandes med brændstoffet.
 • I trin 2, forsøge at gøre så mange som huller, du kan bore, flere huller betyder mere ilt og mere ilt betyder hurtigere forbrænding og mere røg.
 • Må ikke bekymre dig om den slanke papir, der dækkede hullerne fra indersiden: det virker som tætning for at forhindre pulver i at komme ud af hullerne, når du håndterer din bombe eller gemme det. Når du tænder din bombe den slanke papir vil blive brændt hurtigt, og derefter luft kan komme ind i den kan som røgen går ud.
 • Vær forsigtig, når du flytter brændstof dækket bands fra puljen til dåsen og indlæsning dåsen. Brændstoffet belægning er følsom og vil aflevere bands, hvis du håndterer eller indlæse dem groft.

For: bordtennisbold metoden

 • Bomben kan tage et stykke tid at lys.
 • Brug ikke mere end fem knuste kugler, når de foretager denne bombe.

Til: ammoniumnitrat metode

 • Bind ikke avisen for stram i midten. hvis du gør, vil det afskære flammen, og det vil have til at blive re-lit.
 • Tilsæt ikke for meget vand til granulatet. Hvis du gør, vil dine røgbomber ikke kommer ud med nogen røg, da granulatet vil blive udvandet.

Til: kaliumnitrat og sukker metode

 • Indånd ikke røg. Mens røgen er ikke giftig, er det ikke godt at fratage dine lunger af ilt ved at indånde store mængder af røgen.
 • Brug den anden metode, sørg for ikke at antænde blandingen i gryden ellers kan du måske blive brændt være.
 • Naturligvis ikke tænde blandingen indendørs.

For: godbid karton metode

 • Uønskede farlige materialer, der kunne gøres i løbet af processen varierer fra giftige gasser til ætsende syrer eller begge! Det afhænger af, hvad du bruger som brændstof, kan for eksempel match hoveder frigive giftige gasser, når opbløde dem i ethanol eller kogende vand.
 • Mens artiklen antyder røgen er ugiftigt, er det ikke anbefales, at du åndedrag det.
 • Aldrig antænde brændstoffet indendørs.

Ting du behøver

 • Sikkerhed gear: Latex-handsker, beskyttelsesbriller, effektive filter maske.

Til: kaliumnitrat og sukker metode

 • Salpeter
 • Sukker
 • En drikkevareemballage
 • Bagepulver (det forsinker forbrændingen af ​​blandingen, hvilket resulterer i mere røg)
 • En lysere eller match
 • Morter og støder, eller noget at male salpeter og sukker til pulver

 • Madlavning Pot
 • Brændeovn eller anden varmekilde

For: godbid karton metode

 • En godbid karton (en anden karton kan anvendes)
 • A kan
 • Brændstof nok materialer, ligesom match hoveder, sort pulver, eller andet brændbart materiale, for at fylde 0,5 cm i dåsen (det er ligegyldigt hvilken en du bruger, men en, der brænder hurtigere og producerer mere varme er bedre)
 • En sikring (black match sikring virker bedst)
 • En potte (non-metal foretrækkes)
 • En saks eller kniv
 • En lille stigning til at bore små huller på dåsen
 • Stykke tyndt papir (tyndere jo bedre)

For: bordtennisbold metoden

 • 4-5 bordtennisbolde
 • Stanniol
 • Varmekilde (dvs. lighter)
 • Blyant

Til: ammoniumnitrat metode

 • En øjeblikkelig kold pack. Hver by har en CVS, og de sælger "twin packs" for ligesom 5 0,99€.
 • En lille mængde vand
 • En stor spand. De "Homer" spande fra Home Depot arbejde godt:)
 • Gammel avis. Det skal være ældre, fordi ny avis har en voksagtig film på det, og vil ikke bryde i brand, eller absorbere væsken godt.
 • Noget at røre med
 • Noget at tænde avisen med
 • Et sted at tørre avisen. Prøv at tørre dem i en solrig / blæsende sted. Forsøg ikke at tørre det i din garage, som det er at fugtig, eller i et skyggefuldt sted. Du kan tørre det i skyggen, men det skal være blæsende nok til at tørre avisen.
 • Latexhandsker. Ja, handsker. Hvis du får væske på din hud, vil det blive lidt kløende og føle voksagtige. Plus det er ikke en behagelig følelse, hvis det bliver på en klippe. Det vil svie.
 • Streng.