Wkidk

Hvordan man laver en kvinde lykkelig

Alt for ofte glemmer vi, at vi har at gøre med et "forskellige arter", dvs kvindelige Homo sapiens og som standard, hvis vi ønsker at være rart, vi behandler dem på den måde, vi ønsker at blive behandlet. Det er hvad vi har fået at vide: ". Gør mod de andre, som du ville have dem gøre mod dig" Forkert! Når vi beskæftiger os med det modsatte køn, faktisk med andre i almindelighed, skal vi bruge en ændring af denne regel: "Gør mod andre, som de ville have det gjort for sig selv." Med andre ord, behandle andre, som de ønsker at blive behandlet.

Steps

Hvordan man laver en kvinde lykkelig. Tage det fulde ansvar for, hvad der kommer ud af din mund, samt hvordan du vælger at fortolke, hvad du hører.
Hvordan man laver en kvinde lykkelig. Tage det fulde ansvar for, hvad der kommer ud af din mund, samt hvordan du vælger at fortolke, hvad du hører.
 1. 1
  Tage det fulde ansvar for, hvad der kommer ud af din mund, samt hvordan du vælger at fortolke, hvad du hører.
 2. 2
  Vær dig selv. Forsøg ikke at være nogen, du ikke. det vil ende give bagslag.
 3. 3
  Berolige hende. Vore kvinder har brug for at vide, at vi elsker dem. Vi fejlagtigt tror, ​​at vores handlinger kan lide at arbejde og om familien kommunikerer tydeligt vores kærlighed til hende. Vi tror ofte, at jo mere vi arbejder jo stærkere er budskabet i vores kærlighed. Forkert igen. Intet kan erstatte kigge i øjnene og fortælle hende: "Jeg elsker dig."
 4. 4
  Forstå, at kvinder emote meget forskelligt, så vi gør. En kvinde, der har et diffust fokus i modsætning til single-fokus af os, kan mænd ikke kontrollere, hvad tanker kommer ind i deres hoved. Tanker udløser følelser, og vi mænd befinder os i problemer, ikke at vide, hvad der ramte os. Der er ingen logisk og ingen forbindelse til den nuværende situation. Vi kan ikke tilslutte prikker, og vi begynder at spørge os selv, hvad gjorde vi forkert. Mest sandsynligt intet. Følelser sommetider gå hærger i en kvinde. Hun kan ikke kontrollere det. Hun kan ikke vælge, hvad man skal tænke over. At sige "ikke tænker over det" ikke hjælpe. Prøv at lukke spørgsmålet ved at løse den bekymring. Selvfølgelig er du nødt til at finde ud af, hvad den virkelige bekymring er, og som kan tage nogle gør.
 5. 5
  Stille sikkerhed. Igen mener vi, at det vigtigste for en kvinde er, at hun føler sig økonomisk sikre. Det er derfor, du gør dit bedste for at give hende. Det er vældigt pænt af dig, men du kan blive gøen op den forkerte træ. Hvad hun virkelig ønsker meget mere end "penge og tingene" er følelsesmæssig sikkerhed. Det betyder, at hun kan regne med dig altid at være der for hende, og at hun kan regne med dig at være hendes bedste ven.
 6. 6
  Være en god lytter. Vi mænd lytte efter en problemer og finde løsninger. Vi har også lytte efter det punkt i samtalen. Vi har ikke tålmodighed til at lytte til en kronologisk udfoldelse af en historie uden at vide var det går. Så snart vores elskede fortæller os, at hun har et problem, tænker vi, hvordan du løser det. Forkert! Dine kvinder er ganske i stand det meste af tiden til at løse problemet selv. Hvis hun ikke kan hun vil bede dig om hjælp. Du er nødt til at stole på det. Hvad hun ønsker fra dig, er at lytte til hende, og erkende, hvordan hun føler om det, fordi hendes følelser er det problem, at hun er nødt til at kommunikere med dig. Når du ved, at det bliver nemt (eller ej) at bare lytte og ikke tilbyde dine løsninger, fordi der er ingen. Hun beskæftiger sig med sine følelser, som hun ikke har kontrol over. Så næste gang hun kommer til dig med et problem, skal du ikke lytte til hendes problem, lytte til hendes følelser. Må ikke tilbyde hjælp, vente på at blive bedt om det, eller spørge, om hun ønsker din hjælp.
 7. 7
  Husk kvinder kan føle sig anderledes om sex. Når vores kvinden ikke ønsker at have sex med os, vi tager det personligt. Når du forstår, at kvindens "warm-up tid" er meget længere end vores, og at hun er nødt til at blive advaret, så hun kan forudse det, tingene bliver meget lettere. Det handler ikke om dig. Meget ofte hun bare ønsker at være tæt på dig, at putte og blive nusset. Selvfølgelig, når det sker tænker på sex. Hold dine heste, ikke så hurtigt! Det betyder ikke, at hun ønsker sex. Hvis du insisterer på det, hver gang hun kommer tæt på dig, vil hun begynde at undgå dig. Du skræmme hende væk. Tag det roligt, tag din tid. Når hun kommer ind i det, vil hun nyde det så meget, eller måske endda mere, end du gør, men tålmodighed er en udløsende ord.
 8. 8
  Beundrer hendes skønhed. En kvinde spørger en mand: "Er denne kjole mig til at se fedt?" Man: "Nej, din fede gør du ser fedt." Dårligt træk. Det er hvordan du kan tale med andre menneskeskabte venner og ikke en kvinde, fordi kvinder er forskellige arter. De vil aldrig fortolke det som en joke, eller bare tage det som skinbarlige sandhed. Husk, det handler om følelser. Kvinder vil have os til at finde dem attraktive. De ønsker at blive kigget på, og vi, mænd ønsker at se. Perfekt match! Hun har et dybt behov for at vide, at hun er smuk for dig. Når hun spørger dig, hvordan hun ser ikke sige, bare fint. Kulturel pres for at se smuk er stor, og det kan næppe undgås. Så fortæl hende ofte og ærligt, at hun er smuk. Du behøver ikke at bruge netop dette ord, men der er så mange andre, og andre måder at sige det samme. Vær kreativ.

Advarsler

 • Disse handlinger gælder ikke for alle de kvinder hele tiden, men i de fleste situationer, det kunne være meget nyttigt og højre på mærket. Tage det dag for dag.