Wkidk

Hvordan man laver en fe hus

Legenden siger, at hvis du bygger en fe hjem og overlade det i din have, kan du tiltrække en fe ind dit domæne... Men selv hvis du ikke tror på feer, dette er en stor kreativ projekt, der vil varme hjertet af enhver person, der elsker miniature projekter og smukke ting til haven. Det er også et stort projekt for børnene at hjælpe med.

Steps

Hvordan man laver en fe hus. Forestil dig din fairy hus.
Hvordan man laver en fe hus. Forestil dig din fairy hus.

Design af fairy hus

 1. 1
  Forestil dig din fairy hus. Fairy huse kan være korte og fedt, høj og tynd, enkel og sommerhus-y, udsmykkede og borg-y, afrundet og blød, kantet og dramatisk, og så videre. Beslut hvilken stil du kan lide, før du begynder at planlægge dit design.
 2. 2
  Skitse din fe hus på et stykke papir. Tænk over, hvor vinduer, døre, stier, og skorstene kan gå. Husk, det skal være fysisk muligt for dig at konstruere fairy hus, så ikke rive!
 3. 3
  Beslut hvad at bygge huset ud af. Du kan bruge en mælkekarton, et fuglehus, pap, træ eller kviste at gøre huset struktur. Du kan endda forvandle et dukkehus til en fe hus. Husk, at du vil være at dekorere det i slutningen, selv om du ikke kan lide den måde, strukturen i huset ser ud, kan du dække det op senere.

Finde materialer

 1. 1
  Saml materialer fra skoven eller haven. Find blade, mos, grene, småsten, agern, tørrede græsser, og andre naturlige elementer til at dekorere huset. Hvis du planlægger at lime hus sammen, sørg for materialerne er tørre, lim vil ikke holde til noget vådt.

Opbygning af fairy hus

 1. 1
  Byg en base for huset (ekstraudstyr). Hvis du ønsker at holde dine fe hus indendørs, kan det være rart at lave en base til at indstille huset på. Tag et gammelt stykke pap eller affaldstræ og dekorere det til at ligne en udendørs indstilling. Tilføj mos til at ligne græs, at kviste ligne miniature træer, og småsten til at ligne kampesten. Du kan selv ønsker at bygge fairy hus i en container haven.
 2. 2
  Sæt fairy hus sammen. Lim pap, træ og andre materialer sammen ved hjælp af en varm lim pistol eller måske trælim. Det kan være for dyrt eller tidskrævende at gøre hele dit hus af ler, men ovn-bage ler er fantastisk til tårne ​​eller vinduer og kommer i mange nyttige farver. Du kan tilføje tårne ​​ved at bruge køkkenrulle rør, tandpasta kasser, eller hvad du ellers kan tænke på. Ex:
  • Stak kviste som Lincoln logs. Lægge to kviste ned parallelt med hinanden, derefter lægge to forskellige kviste oven på de første to, således at de krydser dem. (De skal ligne en firkant med overlappende hjørner.) Opbevar stabling dem på denne måde, indtil væggene er så høj som du vil have dem til at være og derefter tilføje et tag.
  • Hvis bygge et udendørs hus, gøre vægge og tag af fe hus og derefter dække det hele med snavs eller mudder til at foretage en afrundet hobbit-house. Tryk flade sten ind i siderne for at skabe vægge og føje mos til toppen for at gøre et stråtækt tag. Efterlad et hul, hvor du vil have døren til at være og tilføje en hul pind, rør, eller et stykke af bambus til at lave en skorsten. Tryk et par småsten i snavs op til døren for at gøre en sti af trædesten.

Udsmykning feen huset

 1. 1
  Opret en indvendig verden for feer. Dæk gulvet med sand, blade eller mos til at skabe bløde polstring. Lav en hængekøje fra blade af en bregne eller et stykke strømpe og tilsæt papirlapper stof til gardiner. Vend en upside-down te kop eller underkop i en tabel og bruge agern hætter som skåle. Du kan endda tilføje "tapet" lavet af tørrede blade, læder eller håndlavet papir. Hvis du ønsker at tilføje møbler, kan du enten bruge dukke møbler eller lave dine egne:
  • For at gøre en tabel, for eksempel, samle nogle tørre kviste, både mager og tyk, fra din baghave. Skær fire stykker og lim dem sammen for at danne en rektangulær ramme, der er den størrelse, du ønsker bordpladen skal være. Når dette er tørret, lå kviste i toppen og lim dem til rammen. Når pladen er tørret, skåret fire stykker til samme længde og lim dem nedenunder til dannelse af bordben.
  • Clay møbler er meget lettere at gøre, men ser ikke så rustikke. Der er ingen reelle retninger: bare forsigtigt forme nogle lufttørre eller ovn-bage ler ind i møbler.
  • For flere ideer, se hvordan man laver din egen dukkehus møbler.
 2. 2
  Dekorere huset med dine resultater. Når du har lavet din struktur, kan du dekorere det med døre, vinstokke, vil etc. Rustik og naturlige funktioner synes mere realistisk. Birketræ bark har et smukt udseende, og du kan bruge begge sider. Glem ikke at medtage landskabspleje!
 3. 3
  Færdig.

Tips

 • Holde huset lille. Hvis det er for stort, ville ingen fe eller gnome ønsker at bo der, fordi det vil være alt for indlysende. En fe hus, der stikker ud, vil også tiltrække trolde eller andre rovdyr, der gør ondt feer og gnomer. Også mennesker, der ikke kan lide feer, kaldet "Stompers", vil trampe på en fe hus, der er for stort og påtrængende i skoven.
 • Hvis bygge i skoven, uden for din have eller baggård, skal du sørge for kun at anvende naturlige og fundet genstande (f.eks skaller, træ strøelse, kviste, bark, der er faldet af træet), eller ting, der er skyllet op på kysten ved stranden (f.eks vin propper, hav glas, stykker reb).
 • Brug ikke plast, gaffatape, hæftepistol, varm lim pistol, eller noget, der vil gøre fairy hus med vilje permanent eller en mulig fare for dyrelivet. Sangfugle små gnavere, padder, foruden nisser, kan sidde fast eller skade på hæfteklammer, lim eller tape.
 • Du kan forme ler omkring aluminiumsfolie at spare ler. Det virker for både luft-tør og ovn-bages ler.
 • Undgå skiltning, såsom "Jennie s fe House, 2006." En fairy hus formodes at være anonyme, således at det forbliver et mysterium, der gjorde det!
 • Hvis du bruger varm lim, få træ limstifter, som klæbe bedre til porøse overflader såsom træ og pap.
 • Vær sikker på at tilføje alt, hvad du kan forestille dig en fe skulle. Du kan starte med at forestille, hvad du ville behøver som tøj, mad (plastic), en sofa, et bord, osv. Nu forestille sig, hvad en fe skulle. Måske drys lidt tryllestøv her og der? Vær kreativ!

Advarsler

 • Holde huset i en rolig, afsides sted væk fra kæledyr og småbørn.
 • Hvis du ønsker at sætte fairy hus i haven, blive advaret, at det vil falde tilbage til naturen, medmindre du har brugt vandafvisende lim. Må ikke bekymre dig: hvis du holder det inde, er du stadig forventes at tiltrække de lokale feer. Hvis der er nogen i dit område, har de sikkert allerede vovet inde!

Ting du behøver

 • Hot limpistol (kun for fe huse i din egen baghave eller haven, men ikke i skoven!)
 • Trælim (samme gælder)
 • Twigs
 • Tape
 • Pap (kun for haven / baggård designs)
 • Træ, hvis du er snu
 • Billig dukke møbler (kun til haven / baggård designs)
 • Lufttørre, eller ovn-bage ler (valgfrit)
 • En bestyrelse eller noget fladt og stiv til at bygge dit hus på
 • Dekorationer taget fra udendørs