Wkidk

Hvordan man laver en drage ud af en plastpose

Ønsker du at lave din egen kite derhjemme, for næsten ingen omkostninger? Her er hvordan du gør det.

Steps

Hvordan man laver en drage ud af en plastpose. Find en plastik indkøbspose.
Hvordan man laver en drage ud af en plastpose. Find en plastik indkøbspose.
 1. 1
  Find en plastik indkøbspose. Det behøver ikke at være enorm - en, der er standard størrelse værker.
 2. 2
  Fold plastikposen i halve lodret. Vær sikker på at det er fladt, og endda.
 3. 3
  Klip dragen form. Her er de nedskæringer, du har brug for din kite:
  • Skær bunden af ​​posen. Placer din saks 2 eller 3 inches (5 eller 7,5 cm) op fra bunden, og skæres, så alle bunchiness er fjernet.
  • Skær posen i midten, fra bunden lige op til midten af ​​posen.
  • Lave et snit fra midten af ​​posen tilbage til folden, på omkring en 45 graders vinkel.
 4. 4
  Gemme det afsnit, der omfatter de fleste af folden og afsat resten af posen. Lægge brikkerne fladt ud. Du skal have 2 uregelmæssige femkanter.
 5. 5
  Skær to pinde. Én stick skal være lige så lang som længden af ​​dragen, fra top til bund. Den anden stick skal blot en smule længere end bredden af ​​dragen, fra højre til venstre.
 6. 6
  Tape længere pind til det lodrette centrum af dragen. Tape den øverste ende (ved spidsen af ​​dragen) først. Før du tape den nederste del, strække plastik lidt, og derefter tape pinden på bunden.
 7. 7
  Tape ene ende af den kortere pind til venstre hjørne af dragen.
 8. 8
  Bøjer vandret pind. Dvs. bøje det lidt mod det øverste hjørne af dragen, så den krummer som den bevæger sig fra venstre mod højre. Tape højre hjørne.
 9. 9
  Tape de to hænger sammen. Når pindene krydser, bruge lidt tape til at fastgøre bøjet sektion til den lodrette pind.
 10. 10
  Skær ekstra plastic i strimler og binde sammen. Dette vil være halen af ​​din kite, og det bør ende med at blive et par meter lang (eller en meter, give eller tage en smule). Du kan bruge forskellige farver til at tilføje mere flair til din hale.
 11. 11
  Bånd ene ende af halen til bunden af dragen.
 12. 12
  Skær to små huller i plasten. Brug en spids element at lave et hul i skæringspunktet, hvor de to pinde mødes, samt på bunden.
 13. 13
  Skær et stykke snor 1 fod (30cm) i længden. Før den ene ende af snoren til gennemskærende pinde på den anden side af plast. Tie fast. Gør det samme med den anden ende. Nu har du "tøjlen".
 14. 14
  Foretag en med et hul i tøjlen på samme niveau som skæringspunktet af pindene. Kontroller justeringen ved at trække i snoren til den ene side for at se, om knuden er siden (ikke over eller under) krydset.
 15. 15
  Beslutte, hvor at binde en løkke i tøjlen linje. Når du er udenfor, skal du holde tøjlen strengen mellem tommel-og pegefinger, så dragen forsøger at flyve fra din hånd. Start i midten af ​​tøjlen og gradvist flytte fingrene op mod krydset. På et tidspunkt vil den angrebsvinkel være rigtigt, og dragen vil flyve bedst, så dette er, hvor du ønsker at binde en løkke i tøjlen linje. Denne løkke skal bevæge sig op eller ned afhængigt af vindhastigheden, så du er nødt til at justere placeringen for hver flyvende session.
 16. 16
  Skær mere streng (op til 20 meter, eller 6 m, lange), og binde det til tøjlen.
 17. 17
  Flyv dragen. At flyve, bare smide dragen og træk i snoren, som hvis du fisker. Forlæng strengen, mens du gør dette. Du kan få brug for at give det lidt hjælp til at komme i luften ved at køre en smule. Hvis ja, tjek at jorden forude er fri for forhindringer, som du sandsynligvis vil være på udkig op som du gør dette, og ikke koncentrere sig om jorden.

Tips

 • Vær forsigtig med at lade ud strengen for hurtigt. Din kite er mere tilbøjelige til at gå steder, bør det ikke gå (og få viklet ind i tingene), hvis du giver det for lang "snor".
 • Du behøver ikke ønsker at flyve i "Vinden skygge" af bygninger eller træer - de gør "bump" i vinden, der kan gøre din kite dykke eller twist. Glat vinden er bedst. Det bedste sted at flyve med drage er en bred, blæsende sted med nogen forhindringer ovenfor.
 • Du kan bruge forskellige former for streng, såsom sejlgarn (få den tyndeste slags muligt), fiskesnøre, eller håndværk snor. Brug ikke kraftig snor.
 • Vinden er normalt stærkere højere op, så hvis du kan lade mere snor og have nogen til at hjælpe lancere det for dig, det vil stige hurtigere og komme ind i god luft.
 • Dette design er meget let. Enhver let brise gør kiten wobble og flyve. Hvis dragen ikke er flyvende godt og vakler eller fald, bør du tjekke tilpasningen af ​​tøjlen.
 • Hvis dragen ikke flyver godt, vedhæfte mere hale eller fjerne nogle.

Advarsler

 • Watch out for højspændingsledninger.
 • Du skal være opmærksom på vejret i løbet af din flyvende tid. Må ikke flyve din kite, hvis den kommende vejret bliver regnfuldt eller hvis du ikke ønsker at blive fanget i den, heller ikke dragen.
 • Watch out for små børn, samtidig med at kite. Babyer og spædbørn kan nemt kvæle med plastikposer. Sørg også for, at de ikke sluge nogen udklip eller små stykker af plast.
 • Hvis kiten bliver viklet ind i en elektrisk ledning, skal du ikke forsøge at få det. Du måske få chokeret. Forsøg ikke at forcere et træ for at få en tabt kite enten. Det er meget sikrere, hvis dragen bliver viklet på det punkt, at du kan nå uden klatring.
 • Må ikke flyve din kite hvis vinden er for stærk for dragen at håndtere. Det kan få ødelagt!

Ting du behøver

 • Plastpose (letvægts)
 • Tynde, bøjelige pinde
 • Flere meter snor
 • Saks
 • Stærk, gennemsigtig tape
 • Ekstra plast (for hale)