Wkidk

Hvordan man laver en brand vejrtrækning dragon kage

Vil du gøre en sjov, tema fødselsdagskage dig selv? Med to ordinære 9-tommers runde kager, og et par andre let at finde slik, kan du oprette en indviklet dragon kage med eller uden rygning næsebor. Følg disse trin for at lære hvordan.

Ingredienser

 • 2 9-tommer (23cm) Runde kager, bagt og afkølet
 • 6 kopper, dit valg af farve (til mere eller mindre smag)
 • 8 Chokolade-dækket Graham krakker cookies
 • 8 Frugt Gem gummies (eller lignende)
 • 2 Sunkist frugt skiver
 • 2 Blue frugt roll-ups (flade, firkantede form)
 • 1 Rød frugt roll-up (flade, firkantede form)
 • 1 Gul frugt roll-up (flade, firkantede form)
 • 1 Stor marshmallow
 • 2 Chokolade chips
 • 2 Hershey er Kisses (valgfrit)
 • 2 træspyd
 • Tøris strå og kammer til rygning næsebor (valgfrit)
 • Du vil have alle dine frugt perler, skiver, og isdannelse at være alle farve koordineret - Eksemplet viser appelsin slik og gul glasur, men du kan gøre, hvad farver vil matche pladerne eller bleer du vil have til festen.

Steps

Hvordan man laver en brand vejrtrækning dragon kage. Skær de rektangulære kiks diagonalt med en savtakket brød, som vist, så du har to trekantede stykker ud af hver enkelt.
Hvordan man laver en brand vejrtrækning dragon kage. Skær de rektangulære kiks diagonalt med en savtakket brød, som vist, så du har to trekantede stykker ud af hver enkelt.
 1. 1
  Skær de rektangulære kiks diagonalt med en savtakket brød, som vist, så du har to trekantede stykker ud af hver enkelt. Du kan have til at trimme crackere at gøre dem symmetrisk.
 2. 2
  Skær alle de frugter perler i halve.
 3. 3
  Skær en af de 9-tommers runde kager i halve. Sørg for at du har tilladt kager tilstrækkelig tid til at køle af.
 4. 4
  Spred frosting på den ene halvdel af kagen og placere den anden halvdel på toppen.
 5. 5
  Placer kagen på en pap kage bord eller aluminiumsfolie-dækket pap.
 6. 6
  Skær den resterende kage ifølge diagrammet som vist til venstre. Når du er færdig, skal det se ud som på billedet til højre. Klik på billederne for at forstørre.
 7. 7
  Saml kage stykker i henhold til billedet til højre, trimning som nødvendigt. Hvis du laver en fejl, så fortvivl ikke - du kan dække det med glasur i næste trin. (Rul ned for at se instruktioner til rygning næsebor, hvis du ønsker at tilføje dem, skal forberedelser gøres før du frost kagen.)
 8. 8
  Frost resten af dragen. Brug en flad glasur spidsen i din fulde sprøjtepose på de svære, fugtig og smuldrende dele. Når krummer er blevet dækket op, bruge din spatel til at glatte over tingene. Denne metode holder disse krummer fra at vise op i din glasur.
 9. 9
  Pynt dragen. Gør dragen ser skællet ved hjælp af en barns markør cap til at udskrive design på cremet frosting. Arranger cookies langs ryggen og halen, place frugt perler og skiver på hans tæer og hoved. Tryk Hershey er Kisses (spidse side i) på enden af ​​hans snude, og skær skumfidus i halve og læg chokolade chips på toppen.
 10. 10
  Lav en fløj med et spyd og en blå (eller anden farve) frugt roll-up. Skær et hjørne af roll-up for at holde dem fra at se alt for omfangsrigt, og efter rulle den op spyddet, off trimme kanterne bat-wing stil.
 11. 11
  Gentag for den anden fløj. Sørg for ikke at holde vingerne i kagen, indtil lige før servering, da de er tunge og vil synke over tid.
 12. 12
  Trim din gule og røde roll-ups til ilden. Skær dem i kurvet, snoede stykker, og position nær munden.

Tilføjelse rygning næsebor

 1. 1
  Prep basen. For at ad rygning næsebor til din drage, skal du først brug for en base, der hæver kagen bord en tomme eller to. Klip bunden af ​​en papkasse, eller brug i bunden af ​​en dyb pizza kassen. Uanset hvad du bruger, sørg for at det vil imødekomme din tøris kammer, hvilket kunne være en lille, udvasket aspirin container, en lille skål med plastfolie over det, eller hvad du ellers har på hånden. Dæk bunden i alufolie eller andet tykt papir.
 2. 2
  Skær et hul. Før du begynder at samle dragen på kagen bord, gæt så tæt som du kan om, hvor dragehoved vil være. Ved hjælp af en savtakket kniv, en cirkel skåret fejlregistreringer størrelse med en nikkel under hvor du planlægger at have dragens næsebor. Derefter satte kagen bord over basen, og ved hjælp af din første hul som en guide, klippe en cirkel i bunden.
 3. 3
  Klip næsebor huller i kagen. Når du har skåret op kagen og har et hoved stykke bruge et sugerør til at stikke huller til næsebor. Hvis du har tilladt din kage til at køle tilstrækkeligt, bør stansning det med halmen fjerne små mængder af kagen uden at beskadige det omkringliggende område. Vær forsigtig, at du ikke slå alt for tæt på kanten, og lave huller 2-3 strå bred.
 4. 4
  Trim dine strå. Du skal bruge sugerør til at bære damp fra tøris kammeret op til dragen næsebor, men du sandsynligvis ikke brug for dem til at være fulde længde. Afhængigt af hvor dybt din base er, dine sugerør trimme, så de er en passende længde.
 5. 5
  Feed sugerør gennem næseborene før frosting. Dine sugerør skal gå igennem kagen separat, så mødes op på hullet i kagen bestyrelsen og basen før de går ind i det tøris kammer. Du behøver ikke kammeret beneath strå for nu.
 6. 6
  Lige inden festen, forberede tøris kammer. Sætte et par valnød-store stykker af tøris i din container, samt nogle varme vand. Forsegl åbningen så meget som du kan. For eksempel, hvis du bruger en udvasket pille flaske kram åbningen med et par ratted-out vatkugler efter du sætte strå i. Hvis du bruger en lille skål dække det i plast wrap eller aluminiumsfolie og slice ud to små huller til strå. Husk, du ønsker at størstedelen af ​​dampen ud gennem strå.
 7. 7
  Sætte tøris kammer under kagen. Løft kage, kage bord og base for at glide tørisen kammer nedenunder og dirigere strå i (få en anden person til at hjælpe dig med at gøre dette). Du kan finde som din løft, som du har brug for at trimme strå lidt til at passe dem i kammeret, så holder en saks på hånden. Når du har afgjort kagen over kammeret, din ildsprudlende drage skal have rygning næsebor.

Tips

 • Hvis du bruger et meget tyndt lag af glasur, og derefter sætte den i køleskabet for at køle det, kan du anvende et afsluttende lag af glasur, der aldrig vil have nogen kage krummer i det.
 • Hvis et barn ikke er glad for frugt roll-ups, kan røde, gule og orange klæbende orme bruges i stedet.
 • Kagen vil smuldre mindre, hvis du fryse det efter den er afkølet, men før du skærer det.
 • Denne kage kan også dækkes i Marshmallow fondant.
 • Bemærk, at hvis det ikke er skåret præcis som på diagrammet, kan du altid dække op forskelle, eller gøre det ser endnu større med frosting.
 • Hvis dit barn ønsker denne kage til deres parti, skriv stednavn i glasur på kagen.
 • Ved at variere dekoration, kan du endda gøre en dinosaur kage!

Advarsler

 • Vær forsigtig, når du bruger en kniv.
 • Udvis forsigtighed ved håndtering tøris.
 • Fjern spyd fra vingerne, før spise frugt roll ups.