Wkidk

Hvordan man laver en Boo Boo bunny

En Boo Boo Bunny er en sød måde at hjælpe et lille barns blå mærker heler hurtigt. Det indebærer folde en vaskeklud en bestemt måde, så det tager på udseendet af en kanin, som allerede vil opmuntre barnet op, før de bruger det. Hvis du gerne vil vide en meget smart måde at gøre et barn føler sig bedre efter en "Boo Boo", læs videre.

Steps

Hvordan man laver en Boo Boo bunny. Rul det op diagonalt.
Hvordan man laver en Boo Boo bunny. Rul det op diagonalt.
 1. 1
  Lægge en vaskeklud. Du kan bruge enhver farve. White vil gøre det ser mere realistisk, men nogen lyse farver som baby blå, lys grøn eller gul vil arbejde. Sørg for, at området er rent, før du lægger det ud.
 2. 2
  Rul det op diagonalt. Sørg for, at du ruller det op stramt, ellers har du en overvægtig og løs Boo Boo Bunny, der vil droppe isterning.
 3. 3
  Fold vaskeklud. Før dette punkt, skal din vaskeklud rulles op i en lige linje. Fold linje i halve stramt.
 4. 4
  Placer en rubberband omkring ører 'efter foldning det tilbage igen. Dette vil holde ørerne står op for at tage på udseendet af bunny ører.
 5. 5
  Lim på googly øjne. Hvis du ikke har googly øjne, eller ikke ønsker at behovet for at lime noget på din vaskeklud, kan du blot tape på papir øjne. Bare skære et stykke papir og tegne en sort prik i midten for at fungere som et øje. Hvis du ikke har planer om nogensinde at løsne Boo Boo Bunny, skal du bruge googly øjne. Men hvis vaskeklud ikke kun kommer til at blive brugt som en Boo Boo Bunny, bruge papir.
 6. 6
  Tape eller lim på et stykke vat i slutningen. Dette vil tjene som "hale" af bunny. Du kan enten tape eller lim det. Hvis du kun bruger denne Boo Boo Bunny én gang, derefter bruge tape. Dette trin er valgfrit, da barnet formentlig allerede vil være i stand til at genkende den som en kanin uden.
 7. 7
  Wedge i et isterning. Du behøver ikke gøre dette, så snart du er færdig med at gøre det, medmindre nogen har brug for at bruge det samme. Hvis det ikke skal bruges på det tidspunkt, er du bedre stillet sætte det væk i en skuffe eller et skab indtil nogle barn derude er i desperat behov for en.
 8. 8
  Sted på den "Boo Boo". Vaskeklud tillader ikke isen at røre huden, så det numbs det i en mere behagelig måde. Dette er hvad der gør det mere velegnet til børn end en ispose.

Tips

 • Disse gør store baby shower gaver.
 • Hvis du ønsker at tilføje et hoved, binde en anden elastik omkring en tomme over den første, og tilsæt øjne der!
 • Du kan sy på Store knapper (for stor til barnet til at sluge) som øjne.
 • Hvis du vil, kan du tilføje en anden vaskeklud og binde det til den anden, og gøre det mere realistisk.
 • Der er en Rhyme til at ledsage denne: "The Boo Boo Bunny går hop, hop, hop, og nu Boo Boo vil stop, stop, stop"
 • Du kan bruge en butterfly i stedet for en elastik til et bedre udseende.

Advarsler

 • Undgå øjne, hvis det er for et meget lille barn.

Ting du behøver

 • Lille vaskeklud
 • Vattot (ekstraudstyr)
 • Googly øjne, store knapper eller papir øjne
 • Elastik eller bånd
 • Isterning (til brug)