Wkidk

Hvordan man kaster et cocktailparty


Cocktail parter er en fantastisk måde at underholde, fordi de rumme enhver form for gæstelisten, der spænder fra naboer til forretningsforbindelser. Uanset hvilken form for crowd du er underholdende, men der er et par grundlæggende retningslinjer for at smide en fabelagtig cocktail party...

Steps

Hvordan man kaster et cocktailparty. Indstil det relevante tidspunkt.
Hvordan man kaster et cocktailparty. Indstil det relevante tidspunkt.
 1. 1
  Indstil det relevante tidspunkt. Den traditionelle tidsramme for et cocktailparty er to til tre timer i længden afholdt fra 18:00 til 10:00 TST
 2. 2
  Køb mere end nok is. Husk, at du ikke bare bruger det til drinks, men også til nedkøling flasker og dåser. Generelt bør der £ 1 is per gæst være tilstrækkelig.
 3. 3
  Har en bred vifte af briller på hånden, afhængig af sorten af drikkevarer, du planlægger at tilbyde. Du bør tilbyde vinglas for vine, saft og vand straight-sidede highballs til høje drikke, tumblere for spiritus og saft, og martini glas. Med hensyn til mængde, være klar med cirka dobbelt så mange glas som du vil have gæster.
 4. 4
  Bestanden din bar.
  • For vindrikkere har en flaske for hver to personer, under forudsætning af fem portioner per flaske.
  • For øldrikkere, har en six-pack for hver to personer, under forudsætning af 12 ounce portioner.
  • Få en eller to væsker, der kan laves om til et udvalg af cocktails (sandsynligvis vodka, rom, gin, whisky, bourbon, blended whisky eller tequila)
  • Glem ikke mixere og garnishes, herunder appelsinjuice, sodavand, tonic, ginger ale, cola, grenadine, tomatjuice, Tabasco, citroner, limefrugter, peberrod og Worcestershire sauce. Den vigtigste mixer er dog Seltzer (club soda - hvis du skal).
 5. 5
  Forbered menuen. Målet for sort (kød, vegetar, varmt, koldt, krydret og sød). Hvis du ikke betjener middag, anslår 6 bider per person, men husk, at det er bedre at have for meget mad end ikke nok.
 6. 6
  Tilbyd kaffe til dine gæster i slutningen af partiet som en høflighed, men husk, at kaffe ikke bidrage til at øge ædruelighed. Holde antallet af en lokal taxi service handy for de gæster, der mangler en udpeget chauffør.

Tips

 • For en 2-timers fest, hvor du kun har planer om servering af vin og / eller champagne, skal du have en flaske for hver to gæster. Har en blanding af hvide og røde sorter.
 • Spørg dine gæster til at klæde sig for cocktailparty. Mere formel påklædning vil føje til oplevelsen - og gæsterne er mindre tilbøjelige til over-indsuge og komme ud af hånden, hvis de føler sig mere respektabel.
 • Også, hvis du har inviteret gæster til en part, der måske ikke har mødt andre gæster, du kan overveje at have en bar område, hvor du ville gøre cocktails og underholde folk, der måske har problemer med socialt samvær med fremmede.
 • Hvis du forventer dine gæster vil være vindrikkere, kan du forberede dig ved uncorking et par flasker i forvejen, og derefter erstatte flyderne dog reds er altid bedst at overlade til trække vejret.
 • Hvis du ser en gæst, der ikke synes egnet til at køre hjem, tilbyde at betale for deres taxa, eller give dem et lift hjem selv. Det er dit ansvar som vært ikke blot at sikre, at de har en god tid, men også at være sikker på at de gør det sikkert hjem.
 • Hvis det ikke er et middagsselskab, en god tommelfingerregel er at give 1 sæde for hver 2 inviterede. Folk cirkulere mere og har en bedre tid.
 • Hvis du har inviteret børn af dine gæster, har et værelse specielt til dem med bøger og film, eller hvis du har en pool, skrive på invitationen, at svømning er til rådighed.
 • Catering din cocktail party koster omkring 10€ per person
 • Ved et cocktailparty, er det nemt at blande gæster, som måske ikke føler sig trygge sidder over hinanden ved et middagsselskab.