Wkidk

Hvordan man kaster en baby shower

Giv en baby shower, der vil være en mindeværdig begivenhed. Keep it simple, men sjovt. En baby shower behøver ikke at være en bekostelig hændelse.

Steps

Hvordan man kaster en baby shower. Sende invitationer ud.
Hvordan man kaster en baby shower. Sende invitationer ud.
 1. 1
  Gør gæstelisten. Bestemme, hvor mange invitationer, du skal bruge, og maile eller give dem ud 3-4 uger før brusebad dato. Hvis du ikke er relateret til mor eller forældre-til-være, er det acceptabelt at liste babyen registreringsdatabasen oplysninger om shower invitation. Notering, hvor du er registreret, er ikke hensigtsmæssigt at medtage på en fødsel meddelelse. Du kan også få oplysninger i registreringsdatabasen klar til at give på tryk eller over telefonen, skulle nogen spørge, hvor mor-til-være er registreret.
 2. 2
  Sende invitationer ud. Der er mange gode ideer til invitationer, fra fill-in-the-blank, butik købte kort, at genereret computer og personlig invitationer. Hvis du har budgettet, sende en mini sutteflaske med partiets info er unik og sød! Eller få plain hvide kasser og dekorere som baby blokke, med oplysninger inde. Himlen er grænsen! Prøv også at sende dine invitationer omkring 2 eller 3 uger i forvejen, og ikke planlægger dem lige før store helligdage, som folk ikke kan være i stand til at komme.
 3. 3
  Vælg et tema for bruseren. For eksempel: Baby Plys Precious Moments, Noahs Ark, Rubber Ducky, Teddy Bears osv. Find en fest butik i dit område, eller søg discountbutikker eller internettet til tallerkener, duge, servietter, bannere, balloner, begunstiger etc. til at matche dine tema eller farver. Dekorative plader og servietter ser så sød på forfriskning bordet. Matching tema til barns børnehave er en særlig idé om, at mor-til-være vil nyde.
 4. 4
  Skab dine egne dekorationer. Streamers og helium balloner rundt i lokalet og på gave / forfriskning tabeller er meget festligt og billigt at gøre dig selv. Fyldte helium tanke findes i partiet sektion på Wal-Mart eller Target, eller de fleste blomsterhandlere eller part butikker vil fylde dine balloner for en per ballon opladning. En blanding af pastelfarvede balloner og mylar balloner vil arbejde pænt. Baby legetøj såsom gummi duckies, udstoppede dyr, eller blokke gøre store dekorative accenter til at placere rundt i lokalet. Dollar butikker er gode steder at hente billig poster. Velkommen gæster og mor-til-være til brusebad på en særlig måde med en baby shower banner og balloner ved bruser indgang. Hvis du har et Publisher program på din computer kan du være i stand til at lave et banner selv. Du kan også vælge at se på leje en græsplæne stork.... bebuder den forventede ankomst af baby (meget sød!) En anden idé er at placere et indrammet foto af forældrene-til-være på gave bordet til et personligt touch. Vær sikker på at give mor-til-være med sin egen speciel stol ved siden af ​​de gaver og markere det ved at binde en unik ballon til det (eller et skærf bebuder hende snart at være status... hun kunne endda bære dette, mens åbne gaver!).
 5. 5
  Lav en mindeværdig omdrejningspunktet, for din forfriskning eller en gave bordet. En meget sød centerpiece, der er meget simpelt at gøre dig selv er at starte med en billig kurv i naturlige, hvid eller anden farve, der matcher bruser farver. Placer en udstoppet dyr, dukke eller et andet element, der koordinerer med shower tema i kurven og derefter placere en baby flaske eller rasle foran dyret eller dukke. Vedhæft en dekorativ sløjfe på kurven håndtaget og binde 4-5 asst pastel helium balloner til toppen af kurven håndtag. Placer dekorerede omdrejningspunktet i midten af forfriskning eller Punch bord og drys omkring nogle baby shower konfetti. Som en særlig gave, giver den dekorative centerpiece til moderen for at være som en momento af hendes baby shower, eller til at vise i barnets børnehave. " Ble kager "også gøre meget sød og funktionelle centerpieces og fordoble som en baby gave, kan du lave en selv, eller find en ble kage firma, der vil skabe en, der passer dit brusebad tema. En simpel frisk blomsterarter arrangement featuring bruser farver gør en elegant og passende centerpiece så godt.
 6. 6
  Beslut på menuen. Forbered et udvalg af snacks og desserter til din menu. Det kan simpelthen være kage og dorn eller du kan forberede en mere omfattende spredning. Hvis dit brusebad falder i løbet frokost eller middag tid, du måske ønsker at give en mere omfattende menu end bare dessert. Fingermad er let at tilberede og valget af fingermad er endeløs. Grise-i-et tæppe, miniature skinke kiks, mini quicher assorterede finger sandwiches af kød og ost eller kylling / æggesalat croissanter er altid store muligheder. Forbered enten en frugt eller frisk grøntsag bakke og serveres med en lækker dip. Jordbær og druer gør god frugt valg, fordi de ikke kræver opskæring. Kage er en baby shower korte. Special bestilling en kage til en gruppe kan være dyrt, så bage din egen kage eller cupcakes fra en boks mix og dåse glasur derefter dekorere dem med enkle farvet slik drysser eller dekorative cupcake picks er en billigere løsning. Vis din dekorerede cupcakes ved at placere dem på en footed kagetallerken spredt med slik drysser og tilføje en sød figur eller gummi ducky i midten. En cheesecake sampler er et godt alternativ til din standard kage, især for et lille antal gæster. Disse findes i de fleste supermarkeder bagerier. Du kan afslutte dit brusebad menu med små snack emner såsom chips n dip, snack mix, assorterede kubiktallet oste og kiks, nødder, pastiller eller hvad du ellers kan tænke på, at dine gæster gerne vil. Hvis du har en specialitet parabol eller dessert, gøre det for bruseren.
 7. 7
  Planlæg en bred vifte af spil. Spil er en god måde at få gæster involveret, og bryde isen. En blanding af aktive og skriftlige spil er godt. Baby bingo er sjovt og kan findes på de fleste fest butikker eller du kan få kreativ og lave dine egne kort med en computer. Det spilles som almindelig bingo bortset numrene er erstattet med baby beslægtede ord. Du kan oprette dine egne skriftlige spil som "Unscramble Baby Words", "Match Baby til Celebrity Mother", eller se, hvor mange ord, du kan gøre ud af mor og fars navne. Husk at levere kuglepenne eller blyanter til dine gæster om skriftlige spil. Nogle mere aktive spil er "Baby Varm kartoffel", hvor du passerer en baby doll omkring en cirkel, mens du spiller en vuggevise. Hvem holder barnet, når musikken stopper er ude. Holde ud, indtil én person er tilbage. Eller "Diaper a Doll mens Blind-foldet". Alt du behøver er en dukke, en ble og sikkerhedsnåle og en mørk blind-fold. "Baby Bottle Drink-off" er et løssluppent spil. "Put omkring en ounce af punch, vand eller en anden drink i sutteflasker og har part deltagere kapløbet om at drikke deres flaske. Første person er færdig vinder. Anden virkelig sjovt spil, der vil være mindeværdig er "Baby Sculptures". Giv hver deltager en baby relateret post som flasken, sut, babys første tand, osv. og få dem gøre det ud af Playdoh. Den person, der gætter den mest korrekte skulpturer vinder. Præmierne kan være billig poster såsom stearinlys, duftende lotion, kasser med slik, søde stationære, gavekort eller lotterisedler.
 8. 8
  Få favoriserer. Har et par part favoriserer at sende hjem med bruser deltagere. Hersheys kisses eller pastel slik pakket ind i farvet tyl og bundet med bånd sammen med en personlig kode gør klassiske og billige favoriserer. Designe og printe dine egne mærker ved hjælp af din computer. En rigtig sjov og original favor der fordobler som en spillet er skrabeplader, der udskrives med mor-til-være navn og brusebad dato. Hver person får en billet til at skrabe med en billet som en vinder. Gæster, der ikke vinder stadig har en personlig souvenir fra bruseren. Disse billetter er tilgængelige på forskellige internetsider, herunder ebay.
 9. 9
  Forbered frugt punch. Lav din egen slag ved hjælp sorbet og ginger ale, eller købe en forberedt frossen slag starter fra is afsnit af din købmand og blot tilføje ginger ale. Float et par små gummi duckies i punch bowl til en virkelig sjov accent! Serveres punch i bægre til en mere elegant touch. Du vil sikkert gerne have nogle kølet flaskevand, kaffe eller light sodavand til rådighed for gæsterne, der foretrækker.

Tips

 • Vær forberedt. Lister er en redningskrans! Lav en liste over ting, der skal gøres, og markere dem ud som de er færdige. Hvis bruser vil være på et andet sted end dit hjem, lave en liste over hver eneste ting du skal tage og markere hvert element ud som den er lagt i bilen. Liste hver eneste ting du skal bruge-fra fødevarer til betjener skeer, fra præmier til blyanter til de spil! Denne måde vil du ikke glemmer noget i brusebadet dag rush.
 • Glem ikke at udpege en gave bord. Dæk den med med en enkel dug og placere en lille ballon buket på bagsiden af ​​bordet. At gøre det særlige, placere en indrammet foto af forældrene-til-være på bordet.
 • For let oprydning, bruge engangs kopper, tallerkener, servietter og spise redskaber. Vælg dekorative farver og mønstre, der vil fungere godt med det tema, du har valgt til dit brusebad.
 • Hvis du kort på tid, kan du overveje at springe de spil, fodre mor-til-være den første, har hendes åbne gaver, mens andre spiser. Som mor åbner hver personer gave, få dem komme op til front tabel til at vælge deres favør. Dette kan hurtigt hjælpe folk får at vide, hvem der er hvem, og det vil forkorte den tid, hvis det er et problem.
 • Overvej en sød ble kage som en baby shower centerpiece. De er en stor og unik idé til enhver baby shower, og hvis du ikke ønsker at lave en selv gå online og finde et firma, der vil (der et par virkelig store dem derude!).
 • Du ønsker måske at fremlægge en corsage til moderen at være og mormor (r) til at være. En anden sjov og anderledes idé er at give hende en "mor til Be 'skærf knappen eller til at bære. Disse findes på de fleste fest butikker. Vær sikker på at tage masser af billeder af hende at bære det og åbne sine gaver.
 • En anden god ide til at hjælpe forældrene til at være, er at bede gæsterne om opfordringer til at bringe en pakke bleer, der skal opføres i en tegning. Du kan holde prisen under 15€. Sørg for at bede folk om at bringe flere størrelser end blot nyfødte, ellers vil du ende op med ingenting, men det.
 • Hjem brusere er altid en fornøjelse. Men hvis regning ikke er et problem (eller om der vil være flere mennesker til festen, end dit hjem vil passe komfortabelt), leje en klub hus på et lejlighedskompleks eller medborgerhus, eller endda et hotel eller en restaurant funktion hall. (Du kan have bedre held at henvise til din funktion som en "part", end som en "bad" selv. Funktion hall koordinatorer ved, at brusere tendens til at køre længe i gave åbning fase og måske ikke ønsker at risikere din funktion løbe ind i fungere efter din.)
 • Har nogen registrere gaver / giverens navn som de åbnes. I gave åbning forvirring er det nemt for kort til at få adskilt fra deres gaver og meget svært at huske der gav hvad.
 • Bryde isen ved at gå rundt i lokalet og beder hver gæst til at give deres navn og oplyse, hvordan de kender mor-til-være.
 • Baggrundsmusik på bruser er altid rart. Saml en vuggevise cd eller en moderne vuggevise cd og spille så sagte under bruseren... det sætter en god tone, og kan afleveres til de nye forældre i slutningen af ​​baby shower.