Wkidk

Hvordan man kan udnytte en krudttønde

En tønde er en cylindrisk beholder, normalt fremstillet af aluminium, stål eller træ. Det er almindeligt anvendt til at gemme, transport og tjene øl. Andre alkoholiske eller ikke-alkoholiske drikke, kulsyreholdige eller ikke-kulsyreholdige, kan være anbragt i et fad så godt. På et tidspunkt i din college karriere, vil en tid komme, når du sandsynligvis nødt til at redde en fest i dire straights. Hvis der ikke ved, hvordan man passer armen ind i din cylinder af øl, vil du være der til skole alle i ikke-så-dark kunsten at trykke på en tønde.

Steps

Hvordan man kan udnytte en krudttønde. Identificere den korrekte vandhanen.
Hvordan man kan udnytte en krudttønde. Identificere den korrekte vandhanen.
 1. 1
  Identificere den korrekte vandhanen. Indenlandske øl kræver en anden hane end importeret øl, og du vil ikke være i stand til at fortælle forskellen ved eyeballing det, så dobbelt tjek med keg forhandler.
 2. 2
  Vent i op til to timer for fustagen at bosætte sig. Giv øl lidt tid til at slå sig ned, når du køber det. Køb krudttønde langt nok i forvejen, så du kan lade det hvile og skære ned på store mængder skum, bygge op fra unrested fustager.
 3. 3
  Nest din keg inde i en balje med is. Få 4 til 6 poser af is, bryder en åben og losse det i bunden af ​​din store nok karbad. Derefter forsigtigt placere keg ind i karret og losse resten af ​​isen omkring din fustage.
 4. 4
  Fjern støvhætten fra fustagen. Støvhætten er normalt en rød plastovertræk, der holder støvet ud af toppen af ​​ankeret, nær forseglingen.
 5. 5
  Juster lug låse på hanen med lug boliger på fustagen.
 6. 6
  Med håndtaget op, start vride. og drej den mod uret på plads. Hold vride indtil du ikke kan vride længere. Træk håndtaget.
 7. 7
  Skub ned. Tryk kugleleje for at tillade øl flow, du behøver ikke at hive hele din styrke ind i det, men du får brug for en lille smule pres.
 8. 8
  Pumpe drik ud. Øllet vil udgyde skummende ved første, af denne grund, vil du ønsker at hælde et par kopper skum ud først ind i en kande.
  • Må ikke overpump. Det er ikke nødvendigt at begynde at pumpe indtil strømmen af øllet skifter fra en strøm til en drop. Overpumping kan resultere i alt for berusende eller skummende, øl.

Tips

 • Denne metode virker også når at trykke på en tønde til et udkast linje. Husk at slukke for gassen, før du fjerner den gamle keg, og ikke tænde for gassen igen, indtil den friske krudttønde sikkert tappes.
 • Tysk og nogle belgiske importerede fustager bruge en "slider" tap. I stedet for at dreje hanen i krudttønde, ville du skubbe hane over fustagen ventilen.
 • At undgå berusende øl vippe kop ved en vinkel på 45 ° og lader øllet til at rulle rundt koppen som det hælder.
 • Hvis du har øl i fustagen, vil øllet hældes skummende i første omgang, vil du ønsker at hælde et par kopper skum ud indtil du kommer til bedre kvalitet øl.

Advarsler

 • Må ikke forbruge nogen form for alkohol, hvis du er mindreårig, da det er ulovligt.