Wkidk

Hvordan man kan tiltrække fugle

Tiltrække fugle til din baggård giver dig en forbindelse til din lokale. Du måske aldrig indse, hvor mange forskellige, smukke og unikke fugle bor i dit nabolag, indtil du invitere dem ind i din baghave!

Steps

Hvordan man kan tiltrække fugle. Gøre nogle forskning.
Hvordan man kan tiltrække fugle. Gøre nogle forskning.
 1. 1
  Gøre nogle forskning. Find ud af hvilke typer af fugle bor i dit område, eller migrere der og vil sandsynligvis blive tiltrukket af dit fristed. Mens du er ved det, få en field guide med til at identificere de fugle, der snart vil hyppige dit yard.If du virkelig ikke har nogen fugle besøger din have, så skal du prøve at bruge små potter af sukker. Sukker kan tiltrække sommerfugle og de tiltrækker fugle!
 2. 2
  Sørge for mad. En af de nemmeste måder er at købe og såsæd, men du kan også plante træer og buske til at tiltrække fugle. Stick med indfødte planter og undgå prydplanter. Gør forskning. Anvende planter, der bærer frugt eller nektar.
 3. 3
  Tilbyder forskellige arter yngler i forskellige steder, studere fuglene til at bestemme, hvad du kan give. Hvis du har planer om at bygge redekasser, Vær opmærksom på at bokse med forskellige huller, former og orienteringer vil tiltrække forskellige arter. Sørg for at din redekasse har tilstrækkelig ventilation, og leveres med en "baffel" og styrkelse ring ved åbningen, der vil forhindre rovdyr at komme ind. Du kan også give nesting materiale såsom streng, hår eller andre fibre. Må ikke sætte det lige ved siden af ​​en feeder, da stress og jag kan der afskrække fugle fra at bruge husly til reden.
 4. 4
  Giv dem redemateriale. Stuff mesh poser med stykker af garn eller snor, halm, pet pels, hår fra dine kam, små bidder af klud, og alt en fugl kan bruge til at lave en rede. Hæng posen nær redekasser i foråret.
 5. 5
  Giv morsomme. Fugle har ikke tænder til at tygge deres mad, så de sluge bidder af sand, der hjælper male fødevarer i deres kråse. Du kan hjælpe ved at tilbyde knuste æggeskaller, dette tjener et dobbelt formål ved at give fuglene calcium er nødvendig for æglægning. Vær sikker på at bage æggeskaller til at dræbe salmonella og andre patogener, før de tilbyder dem.
 6. 6
  Opret en vandkilde. Fugle er tiltrukket af lyden af ​​dryppende eller flytte vand. Du kan købe en fuglebad eller oprette en lavvandet dam med et springvand. Hvis du kort på tid eller ressourcer, kan du hænge en vandfyldt beholder med et hul i bunden over et fad. Prøv ikke at placere vandkilde nær træer eller buske, hvor katte kan skjule før pouncing. Sørg også for, at vandet ikke er mere end 1 tomme (2,5 cm) dyb.
 7. 7
  Plante hjemmehørende planter. Brug en lokal felt guide eller kontakt din lokale Audubon Society kapitel (hvis du bor i USA) for at finde ud af, hvad vokser naturligt i din region, og føje disse planter til din have. Ikke alene er de tilbøjelige til at tiltrække fugle og sommerfugle arter, men indfødte planter er mere egnet til det lokale klima og har tendens til at være mindre vedligeholdelse end importen.

Tips

 • Hvis du ikke har motivationen, tid eller ressourcer til at skabe et fuglereservat i din værftet, kan du altid bidrage til en "fælles" fuglereservat. Donere penge og / eller frivillige timer til bevarelse organisationer såsom The Nature Conservancy, der køber landområder og gemmer dem fra udvikling.
 • Må ikke blive afskrækket, hvis fuglene ikke straks kommer til dit fristed. Fugle er ofte på vagt over for ændringer i deres miljø, og vil tage tid at tilpasse sig den nye feeder eller bad.
 • Også forsøge at brødføde en bred vifte af og oksetalg, hvis du begynder at fodre fugle om vinteren, ikke stoppe det, som det sandsynligvis vil forårsage stor modgang, eller endda døden, for hver fugl påberåber sig denne feeder.
 • Må ikke fjerne døde træer, medmindre de er en fare - stående døde træer er vigtige rugende og fouragere spots for mange arter især spætter, der spiser insekter, der angribe døde træer.
 • Må ikke rive bladene. Fugle vil fouragere for insekter gemmer sig under visne blade i foråret.
 • Prøv at købe fugl huse fra virksomheder, der primært sælger fugle-relaterede emner. De vil være af bedre kvalitet huse, der er mere beskyttende.
 • Hold dine foderautomater, huse og vandløb rene.

Advarsler

 • Anbring ikke redekasser for tæt på hinanden. Hver fugl vil etablere sit eget territorium, og konflikt vil opstå.
 • Undgå at købe eller gøre fugl huse, der har en aborre på dem. Denne funktion hjælper blot rovdyr komme ind i huset. I stedet for at tiltrække fugle, kan du ende med at tabe dem!
 • Prøv at undgå at bruge kemiske pesticider - forældre, der er fouragere for mad vil bringe forgiftet insekter tilbage til reden og hele generationer af fugleunger kan blive dræbt, fordi nogen sprøjtes gift på deres sukkermajs. Bliv en organisk gartner!
 • Undgå at røre fuglene æg / reden, hvis du støder på dem.
 • Giv aldrig en fugl tørretumbler lint, der indeholder farvestof eller kemikalier (bruges i processen med at gøre tøj ikke brændbar) for redemateriale. Det er meget farligt. Ellers er det acceptabelt.
 • Om vinteren, hvis du tiltrækker fugle, kan det få dem til at blive afskrækket i deres flyvning kursus.
 • I løbet af vinteren, tilføjer aldrig frostvæske til vandet Frostvæske er meget giftigt. [Pas på Deadly indendørs luftforurenende stoffer der kan skade din Companion Bird | giftig], og vil dræbe enhver fugl, dyr eller kæledyr, drinks om det, og kan forårsage alvorlige skader eller dødsfald hos mennesker samt. Frostvæske også smager sødt, der kan tjene som incitament for alle dyr, der endda ske at lugte eller smage det. Du kan købe varmeapparater designet til at optø damme, springvand eller birdbaths. Svævende en tennisbold i vandet vil også give dig til at bryde og fjerne is nemt.