Wkidk

Hvordan man kan stoppe en kat fra tygge

Nogle gange kan en kat er en chewer. Det er vigtigt at forsøge at finde ud af, hvorfor din kat er tygge samt finde en måde at stoppe din kat fra at tygge. Denne artikel vil hjælpe dig med ideer til at stoppe tygge, uanset om det er tygge selv eller tygge en genstand, såsom møbler eller sko.

Steps

Hvordan man kan stoppe en kat fra tygge. Kontroller at se, om der er en grund til, at din kat tygger.
Hvordan man kan stoppe en kat fra tygge. Kontroller at se, om der er en grund til, at din kat tygger.
 1. 1
  Kontroller at se, om der er en grund til, at din kat tygger:
  • Sommetider katte tygge på grund af en vitaminmangel. Feed en god kvalitet kattefoder eller tjekke med din dyrlæge for kosttilskud.
  • Check med din dyrlæge for eventuelle andre problemer, såsom lopper eller en uhelede sår. Dette er især vigtigt, hvis din kat er gnaver på sig selv hele tiden.
 2. 2
  * Tjek din kats tandsundhed. Hvis katten vokser nye tænder eller har en tandpine eller ømme gummer, kan det tygge at lindre smerten. Har katten behandlet derefter af din dyrlæge.
 3. 3
  Stop tygge. Feed et supplement, hvis nødvendigt, og følg eventuelle anvisninger en dyrlæge har givet dig. Ellers, hvis din kat får en ren sundhedsattest, kan det være nødvendigt at finde andre måder at afskrække tygge. Du kan prøve:
  • Bitter æble spray - dette er en af ​​de bedste afskrækkelsesfaktorer, der er lavet til hunde / katte. De fleste hunde / katte vil ikke tygge på noget sprøjtet med det.
  • Cayennepeber og vandopløsning. Spray det på den genstand, der tygges og katten vil overlade det alene, fordi det er varmt.
  • Orange olie. Lav en opløsning af 1 del orange olie, 3 dele vand og sprøjte dette på objektet.
  • Andet uglesete smagsoplevelser. Du kender din egen kat, vælger varianter, at din kat finder usmagelig og pels objektet med disse.
 4. 4
  Dække, hvad katten tygge på (telefon eller computer ledninger). Du kan købe ledningen beskyttere (ligesom et langt rør).
 5. 5
  Flyt objektet. En anden god måde at stoppe tygge er at fjerne genstanden helt for en tid. Returnere det, når katten synes mere afgjort. Hvis katten tager at tygge noget andet som en erstatning, skal du bruge et andet afskrækkende som den frastødende lugt.
 6. 6
  Aflede din kat. Placer cat-venlige planter i potter eller i haven for at aflede din kat til noget mere behagelige. Planter til at vælge omfatte citrongræs, katteurt, cat mint etc. Forhåbentlig katten vil tage at tygge på disse i stedet for objektet, hvis det tager en smag til anlægget. Sørg for at introducere katten til anlægget!
 7. 7
  Finde en alternativ tygge kammerat. Stedfortræder objektet med noget andet, såsom en gammel badehåndklæde eller mat, en ridse bord, legetøj osv. Noget det kan synke sine tænder og kløer i, der vil underholde det uendelige.

Tips

 • Nogle katte tygger eller die på tøj eller smykker ( venskab armbånd for eksempel) du slid, og der lugter som dig. Det betyder ofte, at de blev skilt fra deres mor for ung en alder, og de er på udkig efter kærlighed og beskyttelse. Du kan stoppe denne form for tygge ved at berolige din kat, undervise i den social adfærd (måske ved at få en anden kat), og hjælpe det blevet en moden, voksen kat. Så snart denne modenhed er nået, din kat er usandsynligt, at holde tygge.
 • Prøv isenkræmmer, helsekost butikker eller et apotek for nogle af disse afskrækkende.

Advarsler

 • Udsæt ikke din kat til krydrede afskrækkende, da disse kan være skadelige.
 • Hvis din kat er tygge på sig selv hele tiden, det er et tegn på, at noget er helt galt og du bør se dyrlægen med det samme.