Wkidk

Hvordan man kan skære en ananas

Ananas (Ananas comosus) er bedst spises friske. Det er sundere at skære en ananas derhjemme i stedet ty til pre-cut sort fås i en dåse med tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Få frisk med en ananas!

Steps

Hvordan man kan skære en ananas. Vælg en god kvalitet ananas.
Hvordan man kan skære en ananas. Vælg en god kvalitet ananas.
 1. 1
  Vælg en god kvalitet ananas. Brug din lugtesans - ananas skal lugte meget aromatisk, nemlig sød og frisk. Hvis du opdager en lugt, der tyder på fermentering eller der er ingen sødme til stede, skal du springe denne ananas. Foretrækker ananas, der er tunge for deres størrelse og undgå ananas med blå mærker eller grødet at røre ved.
 2. 2
  Placer ananas på sin side.
 3. 3
  Skær kronen og stammen fra ananas.
 4. 4
  Stå ananas op i den ene ende. Skær skindet siderne fra top til bund. Give så meget kød som muligt tilbage på ananas - ved at følge konturen af ​​frugt, vil det bidrage til at forhindre tab af kødet, hvor ananas buler i midten.
 5. 5
  Fjern øjet pletter. Eye pletter er på en diagonal på ananas. Skær et V-formet rille langs diagonal linje og fjerne et sæt af øjet pletter hvert snit. Den resterende kød er parat til skæring nu.
 6. 6
  Skær ananas. Den type af cut afhænger af, hvordan du ønsker at bruge ananas. Du kan vælge fra nogen af ​​disse nedskæringer:
  • Skær ananas cirkler. Simpelthen skære ananas cirkel skiverne i en bredde passer til dine behov. Core hver cirkel skive efter opskæring, og det kan gøres med lethed ved hjælp af en rund kage eller dej cutter.
  • Skær ananas i halve, så kvartaler for terninger eller kiler. For hvert kvartal, off skære kernen før segmentering i stykker, derefter skæres de bidder til størrelse.
 7. 7
  Tilsæt ananas til din opskrift eller måltid. Det er lækkert spises som den er med intet tilføjet eller du kan tilføje yoghurt, flødeskum, knuste nødder, etc. Eller brug den til at gøre ananas upside-down kage, som et tillæg til en kødret eller som en dekoration på toppen af ​​en dessert.

Tips

 • Den hvide fiberholdigt materiale i kernen smager bittert, men nogle mennesker som denne smag. Det er sikkert at spise, og sund (det indeholder antioxidanter), men det kan ikke være til din texture, fordi det er generelt hård, selvom den faktiske smagen er mild og ganske tiltalende.
 • Ananas er lav i fedt og kolesterol gratis. De indeholder C-vitamin og spore vigtige næringsstoffer. Og de er fyldt til randen af ​​stor fiber.
 • Ananas indeholder bromelin, det er et enzym, der nedbryder protein. Dette gør ananassaft fantastisk til marinering hårde kød, men ikke marinere for længe eller kødet vil falde fra hinanden. Bromelin også stopper gelatine fra indstilling, så hvis du ønsker at gøre gelatine desserter bruger ananas, enten koge det først eller anvendte dåse versionen, da begge processer ødelægger bromelin.

Advarsler

 • Udvis den sædvanlige forsigtighed, når du bruger en kniv. Sørg for, at bunden af ​​ananas er stabil før udskæring fra frugten huden.

Ting du behøver

 • Skærebræt
 • Sharp køkkenkniv
 • Pastry / dejen cutter hvis Serviceringe ananas ringe